EZS 20.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Znam wielu ludzi, ktorym dłubać się nie da, a sami sobie dłubią. Zawsze warto spróbować, to w końcu takie ciekawe zajęcie Steryd z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Super wieści z tym lekarzem Zdrówka dla połowy rodzinki.. Ja sobie dłubałam.. i naprawdę dało radę i rezultat.. swoim też pędzlowałam.. choć nie chcieli.. ale brałam na siłę i po dwóch dniach po anginie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A idźcie w cholere z tym dłubaniem.. Dooobra, rano pogadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 flixonase to steryd miejscowo działa, bardzo dobry jest. Aguś a dlaczego te bartki są nie dobre, na fotkach wtglądaja w porządku. Co tam jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.04.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja nie wchodziłam nigdy w szczegóły, po prostu rehab zawsze mi mówili tak. Malka tu napisała ostatnio ze Bartki mają beznadziejne twarde podeszwy. A te modele akurat nie są dla Frania - jednym z warunków jest nieusztywnianie kostki. Natka czuje się dziś lepiej już Natka nie chce dłubać!!!!!!!!!!! Jej mina była piękna! Najpierw chciała ale jak jej powiedziałąm, o co chodzi, to zwątpiłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 A ok, myślałam, że jakoś coś wytłumaczyli, warto wiedzieć też dla nas zdrowych ludzi, nie. Popytaj Ty tego swojego Pana Radka troszkę, popytaj. Zdrówka dla Was!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 To jak Natka lepiej ,to dadzą Sobie radę z wolontariuszkami,jedź spokojniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jak dłubać nie chce.. to na patyczek z wacikiem niech nasączy wodą utlenioną.. i niech dotknie takim patyczkiem to co najbardziej białe... Zdrówka życzę Chorowitym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.04.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Arnika, Natka mówiła ze nic nie widzi..Ale najwazniejsze że lepiej się czuje, tylko..ma skutki uboczne po antybolu, tu Ewę wywołuję - Ewa, wysypka na rękach, pypowo alergiczna, b sina w zgięciach - łkiec, nadgarstek, taka biała kaszka + rozwolnienie.Mimo to ma brać antybol czy zmienić jej? Ma iść do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 przechlapane. Augmentin daje uczulenia, powinno się iśc do lekarza, bo jak brać będzie go nadal, to jak na ten egzamin pójdzie? W wc będzie siedzieć? Niech jej zmieni na jakiś inny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No nie ma innego wyjścia tylko zamieszać trza:stirthepot::stirthepot: Depesia wylazuj z tego ogródka i wspomagaj Natkę no i Ojca rodziny tyż Trochę mnie nie było a tu pogrom,no! Trzymaj się Aga:hug:będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.04.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 fuck and shitnomen omento dzwonie do Radka..Tylko co on z Franiem jutro zrobi jak z N będzie musiał do przychodni lecieć..Pójdą razem, najwyżej N sama wejdzie i wsio wytłumaczyszlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No pewnie, że Natka wytłumaczy, da radę bez żadnego problemu. Mieszam, dla Natusi przede wszystkim! ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Duzo zdrowia dla całej rodzinki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nareszcie trochę słoneczka . Może wreszcie te wirusy przepadną. Powrotu do zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Trzymam kciuki za Natkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja jutro trzymam mocno za Natalkę i za moją Karolcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No to trzymamy za obie dziewczynki - za Natkę i Karolcię.Potem w czwartek.Wyniki w następny wtorek.A kiedy u Karolki? Dr zmienił antybola - chyba na zinnat.Jutro cała trójca jedzie taksówką. Radek będzie spacerował z Frankiem przed szkołą. Jezu!!! Ale jestem zestresowana!!!!!!!!!!!!!!!Kurka, wiem jak Natce zależy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Trzymamy! Franio wczoraj wszystko już wymodlił:)Jutro przed szkołą wszystkiego dopilnuje:)Wszystkie matki sie denerwują bardziej niz dzieci:)Przecież wiesz,że będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.04.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Powiedzcie mi, że mam nie krzyczeć na Radka. No proszę..Rozmawiam wieczorem z N, pytam jak się czuje - już zdecydowanie lepiej- super, córcia- Na rowerze dziś jeździłąm- Tak wiem, z tatą pojechałąś na rowerze do lekarza(sąsiad został z Frankiem , więc rowerem, zeby szybciej było, bo sąsiad biedny zestresowany)- NIe mamo, potem.- Jak POTEM???- Noo, czuję się lepiej, taka pogoda piękna, no chyba nie każesz mi w domu siedzieć..- Ale ty masz anginę!!! Dopiero się lepiej poczułaś i już na rower lecisz???- Oj, maaaaammoooooo Dalej juz nic nie mówiłamNICkurka wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts