Arnika 23.04.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Sportowy załóż.. albo posiedź bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Gratulacje dla Małego,Malka!!!To wielkie osiągnięcie!! Z żółtej rury też się cieszę Napręż się,niech pęknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ewa,są konkursy i olimpiady. Szumne nazwy,ale to są testy wiedzy organizowane przez wydawnictwa lub towarzystwa upowszechniania wiedzy (np.ten matematyczny jest już rangi światowej "kangur"). Nie przekłada się to na żadne profity, poza nagrodą książkową dla laureata i jakąś serią wydawniczą dla szkoły. Aczkolwiek, wyniki z tych konkursów i olimpiad mają wpływ na ocenę z danego przedmiotu i w klasach szkoły podstawowej, są traktowane jako"osiągnięcia" do stypendium naukowego. Prababka, co Ty drogi był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Myślę ,że mąż z przyjemnościa przymierzy Ci nowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mąż jak wróci , to jedyne czego będzie pragnął,to walnąć się spać,a moje staniki będzie miał w głębokim poważaniu taki live,taka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Malka, nic to,w takiej intencji niech pęka! Gratuluję zdolnego Syna. Gaz niech grzeje i ...tanieje. Rower ciut nie za bardzo,spacer byłby w sam raz,ale to jutro dopiero.Natalka da radę,bo bystra dziewczxyna jest no a dodatkowo ma parenaście kciuków w zanadrzu:yes:Będzie dobrze:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Malka-nie wierzę,Danusiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wiesz...15 lat temu... ale cicho, bo to watek nieletniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.04.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wiem... A co tam,niech pęka:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.04.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 O matko! Malka stanik zrzuca a mnie tu nie ma??? Jestem w Karpaczu. No. Pojechałam dziś po pocztę do sąsiadki, babci Zuzi (pamiętacie jeszcze?) Jezu jak sie poryczałam Ale ja głupia jestem.. Powiedziałam zeby poczty juz nie odbierała, niech poczta zwraca. Ja tam jeździć nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To na pewno trudne, ale pamiętaj - jeszcze kiedyś możecie tam wrócić! I tego sie trzymaj, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To ja i dzisiaj potrzymam kciuki za zdających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 24.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Malka , gratulacje dla synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Malka gratuluję to on teraz w szkole będzie VIP Aga będzie dobrze Natalka zdolna bestia wykosi konkurencję dobrze że wyniki już w czwartek ja mam się wykazać cierpliwością aż do czerwca brrr....ale wogóle to ostateczne potwierdzenia czy się dzieci dostały będą końcem czerwca to jest uważam głupie bo dzieciaki te co im zależy jednak się stresują trzymajcie kciuki za moją małolatę dziś maraton matma chemia fizyka biologia i cała zabawa polega na tym że jak Karolina chce się dostać do wymarzonej klasy to musi napisać świetnie wczorajsze testy były trudne ( wiem bo rozwiązałam na próbę....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.04.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jasne,że Zuzię pamiętamy:) Jak to dobrze,że wreszcie poryczałas trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 mój młody wygrał ogólnopolską olimpiadę przyrodniczą no dumna jestem strasznie a druga miła rzecz, to zagazowali mnie dzisiaj:) Gratulację dla Syna! Aguś, situlam mocno! ale Depsia ma rację, wiesz. Jak już miasto nie będzie Wam potrzebne, to mozecie wrócić. Nigdy nie wiadomo czy akurat wtedy ci państwo co teraz tam mieszkają, nie będą szukać czegoś w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aga,wróciłaś szczęśliwie?Domownicy wyzdrowieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 ja mam się wykazać cierpliwością aż do czerwca brrr.... ale wogóle to ostateczne potwierdzenia czy się dzieci dostały będą końcem czerwca to jest uważam głupie bo dzieciaki te co im zależy jednak się stresują trzymajcie kciuki za moją małolatę dziś maraton matma chemia fizyka biologia i cała zabawa polega na tym że jak Karolina chce się dostać do wymarzonej klasy to musi napisać świetnie wczorajsze testy były trudne ( wiem bo rozwiązałam na próbę....) rozwiązania są już w necie, można sprawdzić, przynajmniej te pytania testowe. Matematyka, wg mojej córki była dość łatwa, ale to pojecie wzgledne. Ona ma 2 odp źle z fizyki. Fizyka! moje oczko w głowie, przedmiot, który ja kocham i jej w głowę osobiście wbijałam! Czyli chyba było trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Trochę sie chyba gubię EZS-Twoja córka pisala po- czy do gimnazjum? Jeśli po-,to wybaczysz jak powiem ,że dobrze ,że były wreszcie trudne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 pisała gimnazjalny czyli po. Czy dobrze, ze trudne? Może i dobrze. Ja jestem po prostu na nią zła, że z fizyki jej nie poszło. Bo z czego, jak z czego, ale fizykę powinna umieć. Nie czepiałabym się geografi czy wosu, te przedmioty są mi obojętne, niech nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts