AgnesK 28.04.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 przy najbliższej okazji zrobię zdjęcie "zespołu pojazdów" to zobaczycie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 No - pojazd jest zajefajny! Franciszek jak cesarz w nim normalnie, aż mu pozazdrościłam! Zwłaszcza wafelków za wejście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ooo wafelki też by do mnie przemówiły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Cyyysorz to ma klawe zycie... A i wyzywienie klawe! Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez bratki Litera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.04.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Aga,fajnie się na to patrzy.Po zamianie "największej",wielu takich dni i wypraw:)W ub. roku widziałam w tv rodzinę jeżdżącą tak po Polsce z dwójką dzieci.Chyba ich spotkałam w knajpie w Darłówku,oni i ja ,jakaś taka pora,że ogródek knajpiany nasz-chciałam zagadnąć,ale tata rodu był tak niesympatyczny,że zwyczajnie szybciej zajdłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Aga uściski dla Natki, egzamin stresujący bo jej zależy - będzie dobrze Zdjęcia super. A Franek bardzo dzielny, Nastka do dziś nie otwiera paszczy u dentysty nic nie pomaga, może widok Franka ją przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Boskie te fotki, a pojazd odlotowy jest!!! Gdzie się takie cos kupuje? Nigdzie tego nie widziałam wcześniej. Super, że robi i za wózek i za przyczepę. A jak przy pojazdach jestem to wykorzystam okazję i zapytam, bo może ktoś wie. Na wycieczkę naszą do Chorwacji nie chcemy zabierać wózka inwalidzkiego jaki mamy, bo jest to ten zwykli, duże koła, ckężki, cały bagażnik zajmuje itp. Jednak Stefek nie daje rady długo chodzić, męczy się, boli go lewa noga, plecy , wiadomo... Szukam czegoś co by się nadawało dla niego. Takie, że lekkie i można pchać, dużo miejsca w bagażniku nie zajmuje, a nadaje się na to by na tym usiaść, odpocząć i troszkę też pojeżdzić. Jest coś takiego? Widział ktoś gdzieś? Będę wdzięczna za inforamcaję u mnie, kontakt w podpisie - pogaduszki tutejsze. Kciuki za Natkę trzymam by się dostała na to swoje wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Proszę Żelciu takie przyczepki http://allegro.pl/listing/listing.php?string=przyczepka+do+roweru+dla+dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Boskie są!!! Szkoda, że takiego czegoś nie było jak Stefcio był mały. A te fotki wszystkie, to Natka robiła? Nioo ma talent nawet do fotografii. Modela ma fajowego to tyż prawda. Ten uśmiech Frania rozbrajający jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Żelcia,są kompaktowe wózki inwalidzkie,składa je się jak dziecięce wózki typu parasolka. Niestety ceny powalają. Są też wózki podróżne i tu już cena nie jest zaporowa, niemniej ok. 1300 zł, będzie kosztować. Szukać ? Jest jeszcze opcja z wypożyczeniem takiego wózka, choć przyznam,że w naszych okolicznych wypożyczalniach nigdy się z takim nie spotkałam, ale w stolicy - kto wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Malko jak takie drogie to nie kupimy, ale wypożyczyć bysmy mogli, tylko co, czego szukać? Pytać o kompaktowe wózki inwalidzkie? O na allegro uzywany znalazlam, nawet ładny ale za maly dla nas, jest tylko do 50kg http://allegro.pl/maclaren-wozek-inwalidzki-specjalny-spacerowka-i3208471271.html Kurka może ktoś ma do odsprzedania bo takie nowe to majątek jest, własnie patrzałam, auto mozna by kupić. O fla nas cos takiego http://www.janmedic.pl/index.php?route=product/product&path=78_82_93&product_id=1692 ceny nie ma, ciekawe ile tysięcy Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A u nas takie przyczepki rowerowe to od paru lat widuję! Naprawdę to takie rzadkie? Aga, wyjeżdżacie dokądś na Boże Ciało? Bo my się do Opola wybieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.04.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Aga, w Boże Ciało jesteśmy!!!!! Ale super, bardzo chcielibyśmy się z Wami spotkać Żeluś a mogę zamieścić pytanie na blogu? Może akurat ktoś ma i pożyczy Wam na 2 tygodnie? Oby do jutra, oby do jutra.. skupić na niczym się nie mogę.. Dobrze ze w domu mnie teraz nie ma Jutro będę pędziła do Opola ile fabryka mocy srebrnej strzale dała W razie czego puszcze smsa do ciotki DPS, to Wam napisze tu O 14 ogłoszenie wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 My też! Już wymyśliłam, że moglibyśmy pojechać razem do Mosznej (no sorki, ale ta miejscowość naprawdę tak sie nazywa). Oczywiście po odwiedzeniu Waszego nowego domu. A we Wrocku na pokazie fontanny byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki Aguś, ale pozyczać nie chcę. Wtedy będę tylko o wózku myślała cały czas. Kciuki za Natkę wciaż zaciśnięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Żelka widzialam za ok 4tys ten wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Żelka widzialam za ok 4tys ten wózek No ja też wczoraj znalazłam za 3500, podstawowy bez dodatków. Porąbało ich chyba. Ale dałam ogłoszenie na stronie naszej fundacji, że szukam czegoś takiego używanego, zobaczymy. NFZ daje dofinansowanie do 1800zł, resztę trzeba samemu dopłacić. Jakby Stef był wózkowym dzieckiem to by trzeba było, a tak, tylko na wyjazdy do miasta i na długie spacery, może znajdę coś używanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Kciuki zaciskam cały czas. A Ty matka nie pędź tylko zdrowa i cała dotrzyj do Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.04.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Już po 14 . Koś wie jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Też nic nie wiem. Pewnie Aga do domku pędzi i nie ma jak napisać. Jak tylko znajdzie czas na pewno da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts