Zazdrośnica 17.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wysyłam dobre fluidy dla Francia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 17.02.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 AgnesK caly czas sledze Twoj watek i trzymam kciuki za Franusia! Jestes wspaniala matka, chociaz co ja tu pisze, przeciez wszyscy to wiedza na tym forum!Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 17.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 sorry za offtopic - aniahubi intryguje mnie Twój avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Właśnie dostaliśmy telefon z Wrocławia. Mamy dzwonić w przyszły poniedziałek, może w następny czwartek zaczną podawać Synagis.. Jutrzejszy termin odwołany. Po prostu ręce mi opadały.. W następny czwartek Franuś ma stanąć też przed komisją ds orzekania niepełnosprawności - wczoraj dostaliśmy wezwanie. Cudownie.. Durna jestem, że uwierzyłam, że program MZ ruszy. Durna i naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Właśnie dostaliśmy telefon z Wrocławia. Mamy dzwonić w przyszły poniedziałek, może w następny czwartek zaczną podawać Synagis.. Jutrzejszy termin odwołany. Po prostu ręce mi opadały.. W następny czwartek Franuś ma stanąć też przed komisją ds orzekania niepełnosprawności - wczoraj dostaliśmy wezwanie. Cudownie.. Durna jestem, że uwierzyłam, że program MZ ruszy. Durna i naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 sorry za offtopic - aniahubi intryguje mnie Twój avatar To obwoźny sprzedawca winogron na Rodos Agnes, normalnie ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 17.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 AgnesK -mój maluszek a właściwie mojego brata waży już ponad 2kg i jest w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Aga, SUPER!!!!! Jaki dzielny krasnal!! To jak długo był w sumie w szpitalu?? Jakoś tak chyba szybko się pozbierał? Nie napisałam z tego wszystkiego, że pan rehabilitant bardzo dziś pochwalił Franka Dostaliśmy nowy zestaw cwiczeń, żeby skłonić krasnala do obracania się na boczki. Cholernie trudne.. jak każde nowe ćwiczenie Franek chyba własnie z tego powodu na samym poczatku rehabilitacji obsiurał mnie koncertowo No kłopotów z prostatą ten chłopaczek nie ma Siur jak fontanna, cały bok miałam mokry W piątek znowu idziemy do p rehabilitanta, żeby skontrolowac to ćwiczenia na boku. Trzeba je wykonywac dość sprawnie, bo łapka małemu szybko sinieje. XX, Ty wykonywałaś z Marcelinką takie ćwiczenie na boku z uciskaniem talerza biodrowego i łopatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ciekawe, dlaczego ja nie jestem zdziwiona, że cos z NFZ zadziałało, że coś się robi dla dobra pacjenta. Franuś oczywiście i tak da radę, jak zawsze, tak jak z EEG. Nie wiem, Aguś, czemu Ty się denerwowałaś, przecież mówiłam Ci, że WIEM, iż wszystko jest OK. I ta reszta też się wyrówna, też WIEM. Limit przypadłości zdrowotnych jest u Frania wyczerpany na długi, dłuuuuugi czas, więc wszystko teraz będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 AgneK z MARCELINKA jeszcze nic nie wykonywalam ale z MARTYNKA tak;) hhihih tak robiłam- naciskasz biodro od środka, a łopatkę do środka. mi było łatwiej wykonać to ćwiczenie jak miałam otwarte dłonie może spróbuj to ćwiczenie na boczki w 2 DNI spowodowało, że młoda zrobiła sama FIK na boczku i potem już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 AgneK z MARCELINKA jeszcze nic nie wykonywalam ale z MARTYNKA tak;) hhihih tak robiłam- naciskasz biodro od środka, a łopatkę do środka. mi było łatwiej wykonać to ćwiczenie jak miałam otwarte dłonie może spróbuj to ćwiczenie na boczki w 2 DNI spowodowało, że młoda zrobiła sama FIK na boczku i potem już poszło XX..jesssu...przepraszam.. Co mi z Marcelinką????? Może dlatego, ze wcześniej czytałam o dziewusi wczesniaczku, Marcelince własnie Martynko kochana...ciotka przeprasza.. No dobra, to Franek ma ambitny plan.. dwa dni mówisz?.. Jutro rano w bloki startowe z krasnalem ja mam jeszcze trzymać Frankowi przepuklinę i on taki robi.. koci grzbiet.. to samo było przy leżeniu na brzuchu, ma taka reakcję unikania.. No i głowe odchyla do tyłu więc w trakcie ćwiczeń musze mu moim łokciem do klatki piersiowej przyginać. Najgorsze jest to, ze mnie zaczynają już po prostu strasznie boleć palce w czasie ćwiczeń. Kurdupelek jest coraz większy i coraz silniejszy (chwała Bogu ).. ale jak dwa dni to dam jeszcze radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Limit przypadłości zdrowotnych jest u Frania wyczerpany na długi, dłuuuuugi czas, więc wszystko teraz będzie OK. Cioteczko kochana, trzymam Cię za słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 17.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 AgnesK własnie w tym cwiczeniu jak dobrze je zrobisz to z odgietej głowy będzie szedł do przygięcia głowy - bo będzie mu tak łatwiej. I wtedy własnie nastąpi moment fiknięcie do przodu bo to najpierw główka musi pokazać jak ten ruch zrobić. cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Waleczny Franio da radę i ...fiknie raz dwa ,bo nie będzie chciał męczyć mamy.Agneska zerknij i odpisz(jutro muszę wyjechać a tam gdzie będę pustynia sieciowa) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 &$#!*^ ich mać. Agniesiu,trzymam płetwy za bój z NFZ o wszelakie dodatki. Jak by co, podsyłam grupę bodźca zachęcającego... http://www.wfp.pl/artykuly-zdjecia/bol-komandosi-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ciotko Ziabo, ochrona może się nam teraz bardzo przydać... Dostałam pismo od Rzecznika Praw Pacjenta.. i.. padłam.. Moje pismo ze skarga na jakoś usług rehabilitacyjnych zostało przesłane do ... przychodni rehabilitacyjnych z prośbą o ustosunkowanie się doń.. Ciekawam skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Noooo, zaczyna się ustalanie winnych stanu rzeczy. Nie wiem czemu, ale przypomniała mi sie przecudowna akcja z filmu" CK Dezerterzy", jak Nogaja ( Pokora ) przytopili na na lince w latrynie i na odchodne jeszcze Zborowski nim zamieszał... hłe hłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry Agnes - nie denerwuj się bo się Krasnalowi twoje nerwa udzielą Franuś - hip hip hura!!!! NFZ - dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Limit przypadłości zdrowotnych jest u Frania wyczerpany na długi, dłuuuuugi czas, więc wszystko teraz będzie OK. Cioteczko kochana, trzymam Cię za słowo! Kochana, u mnie słowo droższe pieniędzy, masz to jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 &$#!*^ ich mać. Agniesiu,trzymam płetwy za bój z NFZ o wszelakie dodatki. Jak by co, podsyłam grupę bodźca zachęcającego... http://www.wfp.pl/artykuly-zdjecia/bol-komandosi-02.jpg Ten facet z przodu wygląda grożnie ale bardziej liczyłabym na postac stojąca z tyłu.to chyba kobieta bo na akcję wyrwali ją w trakcie porządków i zaplątała się w rurę od odkurzacza.Ot ,babska dola Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts