Żelka 08.05.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Franio cudny jest i tyle! Szalał normalnie u Dziadków!!! Nie z byle powodu od urodzenia dostał drugie imię - Waleczny!!! A mówić będzie, nie mam żadnych wątpliwości co do tego!!! Tyle cioć i wujków w garach miesza, że nie ma innej opcji. A ten ktoś kto wydał taką opinię, niech się, że tak powiem (pardon) stuknie. Nie dawno Franio na blogu pokazywał jak to się trzeba stuknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) A pisałąm wam ze jakiś miesiąc temu usłyszałam ze na mowę szanse marne? No usłyszałam. W Prod terapeutka Franiapowiedziała, zebym się do tej opinii nie przywiązywała;-) Tako i czynię od kogo usłyszałaś? A coś z tym Poznaniem? A, czy on zjeżdżał z góry czy tylko skakał na dole??? nawet samo skakanie jest super. Terapia SI... szkoda, że nie ma kontrolnego Frania bez SI ale stymulowanego inaczej. Nie mówię, że nie działa. Działa, jasne Edytowane 8 Maja 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.05.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 he he Ewa, wiesz ze cię kocham:) Wiedziałąm ze się do grupy kontrolniej odniesiesz:lol2: Tylko skała, nie dał rady wdrapać się Mamy wkładki! Na maila dostanę analizę chodu babka powiedziała ze stopy nędzne, ale pokłony dla rehab Franka, bo przy tak nędznych stopach problem nie przeszedł na kolana. Przykurcz w stawie biodrowym nadal jest wieczorem fotki wkładek wrzucę (ma podklejone 2 punkty młody) teraz do roboty lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.05.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 O ładnej godzinie Się wpisałaś:)Kawałek mojego peselu:)Ja się b. cieszę ,że Franek pokazał ,że chce do tego zamku.I atmosfera festynu go nie zniechęcała.Mnie się zdaje,że Franio uwielbia właśnie kiedy coś sie dzieje.łaził na czworaka ,a niedawno Sie zastanawiałaś jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.05.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Franek zaczyna się fantastycznie otwierać na świat Kurcze, my patrzymy na to i szczęki zbieramy wieczorem ciąg dalszy, teraz zajęcia za minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 wiesz, ty masz prawo być hurra-optymistka, ja nie. Ja mam wrażenie, że każda terapia ruchowo-czuciowa prowadzona z takim oddaniem i nasileniem zadziałała by podobnie Ale cieszmy siez tego, co jest zamiast mówić o technikach i nazwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Doktorka malkontentka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Franio cudny Co do mowy, będzie jak ma być trzeba ćwiczyć i czekać na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Agula super hiper... Dawno mnie u was nie było ale w ciągłym niedoczasie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.05.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Uśmiałam się z komentarza DPS:) Jak tu by było nudno bez Ewy tylko z moim hurraoptymizmem i Waszymi zachwytami:) I tak jestem szczęsliwa:)Franek cudny jest, biega non stop w butach z wkładkami, jest uśmiechnięty.. Bolek bryka po ogródku, Natka śmiga na rowerzeMam takie uczucie ze wszystkoz aczyna grać, układać się..Byle jescze robotaJest dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.05.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Sylwia, rozumiem niedoczas."Widuję" Cię na FB, chwała Bogu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.05.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Coraz fajniej się ciebie Aguś czyta!!! Oby tak dalej! Pozdrowienia weekendowe dla wszystkich zaglądających tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No i bardzo dobrze, że jest dobrze - po to było to szaleństwo ubiegłego roku ze sprzedażą. Udało się - i to teraz się "spłaca", odzyskujecie spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.05.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Noo, powiem Wam, że Franek zmienia się niewiarygodnie.To jest niesamowite.Nasze wolontariuszka powiedziała mi wczorej, ze ostatatnio w Prod. była rozmowa terapeutów o Franku i wszyscy mówią, że w ciągu roku zmienił się niewiarygodnie.Rozmaiwałam o tym z szefową Prod, która teraz prowadzi Franka. Wydaje mi się, ze fakt, ze mały tak fajnie wszedł w terapię i ze są tak niewiarygodne postępy to także dlatego, że od zawsze był objęty terapią. Potwierdziłą moje przypuszczenia.Nie było diagnozy, ale były określone deficyty i praca nad nimi. Inaczej jest w przypadku dzieci, któe nigdy nie miały terapii i po długich poszukiwaniach dostają diagnoze w wieku 3 lat.. Od wczoraj mamy problem z Frankiem - koszmarnie boi się...much..Pojawiły się nagle i wywołują panikę.Wczoraj ok 16 musieliśmy zasłonić wszystkie rolety w domu. Dziś cały dzień rysowanie i tłumaczenie, tłumaczenie i rysowaniekurka wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 siateczki na okna,Te muchy to w genach po prababce-ja się brzydzę,fuj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Aga,a może wcześniej widział chrabąszcza(u mnie się tłuką) a teraz nie odróznia ze strachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Aga widocznie ten rocznik tak ma, u nas jeszcze oprócz much jest strach przed deszczem pukającym w okna dachowe. Buziaki dla Frania, tłumaczenie na pewno odniesie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Siateczki są. Najgorsze jest jak mucha sidzie na szybę okienna lub siatkę. No i deszcz - krople na szybach - prawie jak muchu. Aga, o co naszym dzieciom chodzi????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 moje dzieci też dostają szału jak widzą muche lub cokolwiek latającego (może mają to po mamusi, nie lubie robactwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.05.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Robactwo jest wielce pozywne... przynajmniej tak twierdzi FAO A wracajac do pytania, o co dzieciom chodzi. Moze o szybkosc? Mucha bardzo gwaltownie zmienia polozenie, podobnie jest z obserwowaniem rozbijajacej sie kropli - nie nadaza ze za detalami - a widac, ze sa. To meczy uwaznego kilkuletniego badacza. Tak mysle - a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts