AgnesK 31.05.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 W poniedziałęk pani dr ustali termin hospitalizacji Frania w Poznaniu. Dziś się nie udało. Najprawdopodobniej po 20.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dzięki wyzycie Agdusiów dzieciaki miały fantastyczny Dzień Dziecka:) Niniejszym dziękujemy jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Franulka na swoim prezencie (przyznam że wybór kompletnie niespontaniczny, dokładnie przedyskutowany z 'wujkiem Radkiem') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ależ musi mieć chłopak radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ciekawe.jak teraz dogonisz Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.06.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Oj ma:) Mam nadzieję, że w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek ciotka Agduś wpadnie z relacją Przez ten deszcz nawet spokojnie nie pogadałyśmy Ale ważne że wypad się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Super prezent Buziaki dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aga,nigdy nie mówiłaś-mam nadzieje ,że mieszkasz niezalewowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Nie mogłam się powstrzymać i mimo szalonego dnia wpadłam, żeby opowiedzieć o Dniu Dziecka. POgoda spłatała nam figla, bo dzień wcześniej i dzień później było słonecznie, ale co tam pogoda! Najważniejsze, że się spotkaliśmy! I w tym zdaniu mieści się wszystko - frajda ze spotkania ze wspaniałą Franiową Rodzinką, przemiła gościna (pyyyyszne ciasto - a z mojej klawiatury ma to podwójne znaczenie, bo, jak wiele razy pisałam, miłośniczką ciast nie jestem), podziwianie naprawdę fajnego domu i zmian w ogródku zaprowadzanych przez nowych właścicieli, przyjemność obserwowania Franka i przebywania w przemiłym towarzystwie. Fakt, też mam niedosyt rozmowy, bo w domu było za krótko, na spacerze było urywanie (Frania trzeba było gonić i na zdjęciach uwieczniać wydarzenia oraz okolicę), przy obiedzie znów zbyt krótko, a potem dzieci wessał wir zajęć prowadzonych z okazji ich święta w zamku, a my podziwialiśmy, uwiecznialiśmy... Mam nadzieję, że jeszcze sobie pogadamy! Dziewczyny też marudziły, że w ogóle z Natką nie pogadały! I w sumie im się nie dziwię, bo Natka "na żywo" jest jeszcze fajniejsza niż w relacjach Mamy. Tak, tak, Mama jest stanowczo zbyt skromna, kiedy opisuje swoje dzieci! Zaproszenie aktualne.Fajne doświadczenie zobaczyć Frania po roku. I to jakim roku! Nie było konsternacji i "pa pa" po 30 sekundach od prezentacji gości. Było eleganckie powitanie, mimo że żółta papierowa torebka kusiła, by do niej zajrzeć. A już na widok Dzielnego Franka, który spotkawszy Golema i spółkę nie okazał cienia lęku, szczęka mi opadła! Towarzystwo nie wyglądało zbyt sympatycznie, do tego co jakiś czas dawało się ponieść wrodzonej agresji i rozpoczynało walkę, a Franio patrzył zafascynowany i najwyraźniej miał ochotę im pomóc, tylko nie wiedział, po której stronie stanąć.Baaardzo, bardzo się cieszę z tego spotkania!!!Mam nadzieję, że trafiliście z powrotem bez problemów. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Aga, dzięki serdeczne za TAKĄ relację Natalia ma także niedosyt rozmów, podobnie jak i my. Za to prosiła, zeby Wam podziękować za absolutny hit książkowy. W niedzielę łyknęła pierwszą książkę! Bagatela 400 str! My widzimy jak zmienia się Franek, ale super było obserwować zdziwienie Agdusiowej rodziny:) Bo to i nie to samo dziecko, co rok temu. W ub roku, jak napisała Aga, na widok Agdusiowej rodziny było 'pa-pa' a w tym roku powitanie, piątka i pewnie jeszcze by dziewczyny w mankiet buchnął, gdyby ciotka w żółtej torebce autka nie miała;-) No i się okazało ze mieszkamy na Agdusiowym terenie:) Dziękujemy, ze pokazaliście nam ten fatastyczny zamek, liczymy na więcej wskazówek krajoznawczych, o kolejnych odwiedzinach nie wspomnę już nawet. Bardzo Wam dziękujemy jeszcze raz:) Aga, jaką bylinę miałam kupić? 19.08 Franula ląduje w klinice w Poznaniu. Ewa, dziękuję jeszcze raz:hug: Zobaczymy, co dochtory zawyrokują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wypowiedź Agi zainspirowała mnie do wklejenia jeszcze kilku zdjęć http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/isx5SqgIbakHNyBIcX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/xH3ktnxDxQcgbkDOfX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/Dr0cfH5YEqJzTUsQkX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/OW1jVadhWoaAi0UYsX.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/rl8BsC3636HYNwuDxB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/i4Oqi1ntF1HNAhuH2X.jpg i na koniec tak trochę romantyczno-sentymentalnie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/hmbwGASYwuo8kuSnjX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To Moszna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ale cudne fotki! A Natka zdjęcia robiła swoim nowym aparatem? Ale piękny ten zamek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To Moszna?? Żeby nie było wątpliwości: tak, to zamek w Mosznej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ale cudne fotki! A Natka zdjęcia robiła swoim nowym aparatem? Ale piękny ten zamek!!! taaaaaaaaaaaak, zdjęcia robione aparatem-prezentem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 To "w sepii",to jak raj albo prywatna aleja gwiazd Frania:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ojej, ale sie Natka kolorystycznie w kwitnace krzewy wkomponowala ! Gatki jak kwiatki, kurteczka "listkowa" Wszystkie foty budujace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Bardzo się cieszę Ale fajny zamek! A w środku też się da coś zobaczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Żeby nie było wątpliwości: tak, to zamek w Mosznej:) no tak tak brzmi lepiej bylam raz , maja super park , chyba wlasnie teraz kwitna rododendrony i azalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts