XX 18.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ta pani chyba jest w stroju do nurkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 AgnesK .... mam flaszkę cytrynówki którą bezczelnie zgrzytnęłam po imprezie kuligowej ... na usprawiedliwienie powiem ino , że taka se samotna stała sama to ją wzięłam ogrzać . Więc zmierzam do tego, ze jutro ją zabieram na narty do Szczawnicy gdzie będzie kilku forumowiczów .... i Frania zdrowie wzniesiemy cytrynówką Franiówką . Dobre myśli zostawiam .... i buziaki dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.02.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 AgnesK .... mam flaszkę cytrynówki którą bezczelnie zgrzytnęłam po imprezie kuligowej ... na usprawiedliwienie powiem ino , że taka se samotna stała sama to ją wzięłam ogrzać . Więc zmierzam do tego, ze jutro ją zabieram na narty do Szczawnicy gdzie będzie kilku forumowiczów .... i Frania zdrowie wzniesiemy cytrynówką Franiówką . Dobre myśli zostawiam .... i buziaki dla Frania łał to i ja tam będę zdrówko Frania wznosić całusy dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Cholera, zazdroszczę Wam!! Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dzień dobry Buziaki dla Krasnala zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 19.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witam wszystkich serdecznie w w szczególności dzielnego szkrabika Frania .... jest boski ....już się w nim zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 na RMFie o braku synagisu w dolnośląskiem gadali ...... konsultantka wojewódzka i dyrektor szpitala z Wrocka się wypowiadali, podobno szpitale będą mogły same kupić lek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witaj ciociu Kawiko - jak co dzień Rybka Jamles, brak mi już słów i sił by całą sytuacje komentować. W poniedziałek mam dzwonić do Wrocławia, zobaczę co mi powiedzą. Jesli znowu będą kręcić coś z terminami to pieprzę to, zobaczę, może już w Czechach S będzie dostępny. Boję się narażac krasnala. Dziś spędziliśmy w sumie 3 godziny u dwóch lekarzy.. Mały miał kontakt z kilkunastoma osobami co najmniej, w przyszłym tygodniu też 3 wizyty lekarskie a tu sezon wirusowy w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 19.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Agnes, a może by małemu jakąś maseczkę nakładać na buzię? Tylko pewnie ją zdejmie. Ale podczas snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Buziaki wieczorne w piętki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Aga przepraszam że w Twoim wątku ale tutaj tyle życzliwych Ludzi...Kochani mój synek walczy z płonnicą - szkarlatyną, bardzo ciężki przebieg. Proszę Was - myślcie o nim i Módlcie się z nami, dzisiejsza doba jest decydująca! Nie chce nawet mysleć że ten antybiotyk nie zadziała...A to mój Łukaszek http://img716.imageshack.us/img716/3888/lu4w1male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 20.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Aneto - jesteśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Przyszlam podziwiac naszego Krasnala, a tu takie wiadomosci. Anteko jestem z Wami. Lukaszku dasz rady!!! Walcz Kochany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Łukaszek, śliczny blondasku, walcz dzielnie!!! Aneta, będę dziś myślała o Was i modliła się za Łukaszka. Wierzę, że antybiotyk zadziała i malutki zwalczy choróbsko. Napisz jutro koniecznie, proszę.. Kurcze, ja myślałam, że szkarlatyna jest już tak rzadką chorobą, że zarażenie się nią jest praktycznie niemożliwe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Aneta - trzymam kciuki i bede sie modlic za Lukaszka - bedzie dobrze - innej opcji nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 20.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Anetko, ja też mocno trzymam kciuki za zdrówko Twojego ślicznego Łukaszka. Będzie dobrze, zobaczysz, nie martw się. Napisz choć słówko, jak malutki się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Łukaszku, dasz radę! Dasz radę Malutki!Anetko, myślę o Was dziś mocno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Trzymam kciuki i myślami jestem z Wami Łukasz nie dawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Łukasz nie daj się choróbsku... Trzymam mocno kciuki i pomodlę się za malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Anetko śliczny Twój chłopczyk, będzie w moich modlitwach. Trzymajcie się dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts