Prababka 12.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 O!!1 To 100 dobrych lat!!!I wielu takich spokojnych wyjść,także bez okazji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 13.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Sto lat ,sto lat i takiej kawy z kinem co najmniej raz w tygodniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Sto lat sto lat niech żyją żyją nam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ja tam romantyczką nie jestem. dla mnie każda rocznica to powód by świętować, że się jeszcze nie pozabijaliśmy. Ale Wam czapki z głów i wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Żelka,padłam:lol2:To jak TO świętujecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Aga.. kolejnych 115lat w zdrowiu, uśmiechu, zrozumieniu i wytrwałości w pokonywaniu kolejnych zadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Żelka,padłam:lol2:To jak TO świętujecie???Tego dnia zamiast gonić męża miotłom gonię go tortem, a on zamiast gonić mnie łopata, goni mnie tym samym tortem. A jak już zjemy to znowu łapię każdy za swój sprzęt gończy. Nam w tym roku 20 lat. Nie chciałabyś moją miotłę zobaczyć. Już wcale do latania się nie nadaje. :rolleyes:ale lata swoje robią, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A co mi szkodzi zobaczyć Twoją miotłę:)Chciałabym:) Dzieci,cieszcie Się Sobą,mi strzela 30 i myślę czy będzie choć jeszcze jedna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Prababko,mój staż dłuższy(w tym roku 33) a ciągle mam apetyt i nadzieję na kolejne lata. Agnieszko życzę Wam kolejnych Rocznic obchodzonych niespiesznie,radośnie,w najlepszym(bo własnym) towarzystwie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziękujemy Wam baaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!!!!!!!! Żelko, padłąm:))))))))))) Wczoraj sąsiedzi jak nam sto lat odśpiewali...o matko... Do 1 w nocy grillowaliśmy.matko x 2:) A rano na zajęcia, mocz do labu (bo Franek nas nieźle wczoraj nastraszył, była gorąca linia z naszą dr Dorotą z IMiDu - dostał leki, dziś już było ok, ale dr kazała mocz zbadać). Ok 15 wyniki.Siorka ma przyjechała:) Chyba zacznę z innej przeglądarki pisać na FM bo wkurza mnie tu brak enteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.06.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Co to , jakaś impreza była , Spóźnione , ale gratulacje z okazji okrągłej rocznicy. Franio świetny , jak zwykle. pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A co Franek, czym Was wystraszył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Super, że masz siostrę u siebie. Zazdroszczę! Wczoraj do mojej napisałam sms-a: "Pie.. takie coś. Tutaj jak na Marsie. Tylko ja, Stefcio i nie ma innej żywej duszy. " Aguś Franio za perkusją, czadowy!!! Czy wiesz może ile trwa w naszej Fundacji otwarcie subkonta? Namówiłam by Stefka Nauczycielka załatwiła z Mamą Pauliny (też ma z Nią zajęcia rew-wych w domu) i by wysłały do fundacji, a tu miesiąc czasu i jeszcze nie ma żadnej odpowiedzi. My ostatnio na refundację rachunków czekaliśmy 2,5 m-ce, ale myślałam, że otwarcie idzie szybciej. Ilość podopiecznych swoje robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dobre wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Po czasie ale wszystkiego dobrego z okazji 15 stej rocznicy ślubu wielu wspaniałych wspólnych lat i jak to życzyła Natka "wytrzymałości w wychowywaniu" swoich wspaniałych dzieciaczków:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wyniki ok. Wychodzi na to, że to była silna reakcja alergiczna..ino nie wiemy na co!Szlag by to. Żeluś, Ty wiesz ile w naszej Fundacji jest już podopiecznych.. Za chwilę będą wakacje, potem rozliczanie 1% i znowu czas oczekiwania pewnie się wydłuży. Znajoma załątwiała przyjęcie swojego dziecka ok 2 mies. W dodatku zdublowały jej się imię i nazwisko dziecka i jakimś innym podopiecznym. Słuchajcie, napisałąm do Redakcji maila z pytaniem o kolejną licytację.Spytałam czy jest możliwość organizacji aukcji we wrześniu podczas której zbierane by były pieniądze na turnus zimowy dla ok 15 dzieci z autyzmem. Turnus będzie organizowany przez Prodeste - taki, na jakim był Francik w tym roku. Chcielibyśmy oczywiście aby i w nast roku się załapał. Narazie nic więcej nie będę pisałą, bo nie wiadomo czy ten pomysł w ogóle przejdzie.Zobaczymy. A jutro (dzisiaj) jedziemy z Franiem na ...festyn rodzinny organizowany przez firmę mojej siostry. Ciekawi jesteśmy , jak będzie:) Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.06.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 zeby pisać na FM wchodze na Chrome. I wreszcie mam tu 'enter' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 No. Chrome daje się lubić. Czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 O ciekawe co odpiszą w sprawie tej aukcji, bo ja też napisałam tydzień temu z prośbą by pomóc właśnie tej Paulince,. Pisałam o niej u mnie, niektórzy już wiedzą o co chodzi. Na razie dostałam pozwolenie by napisać o Paulince w Sos-ie i przedstawić sytuację. Ale właśnie, pisać nie mogę póki tego konta nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts