AgnesK 15.06.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dostałam odpowiedź - jest zgoda:)Teraz leci akcja pomocy dla Nikoli a we wrześniu moze polecieć na turnus.Żeluś, może w takim razie dla Paulinki przed świętami, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) A mi Redakcja odpisała, że aukcja dla Paulinki nie, bo nie będzie odzewu. ??? (muszę dopisać, że pewnie chodziło o wysokość kwoty (13.000) która przeraziła Redakcję, ale my przecież całość nie musimy uzbierać, mam nadzieję, że do tego listopada, grudnia, to Paulina już coś uzbiera na ten swój cel a my pomożemy ile możemy, ile się uda) Dostałam zgodę by napisać w Sos-ie i zobaczymy co Forumowicze z tym zrobią. I tak zrobię jak już będzie więcej wiadomo w sprawie.... Dobrze, że tutaj Tobie od razu uznali, że odzew będzie. Dla Paulinki jeśli Forumowicze się zgodzą i oczywiście pod Ich wpływem Redakcja zmieni zdanie co do aukcji termin przedświąteczny byłby bardzo dobry. Do grudnia konto w Fundacji już na pewno będzie. Zobaczymy......................... A co z Franiem? Jaki mocz? Jak się Franio czuje? Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.06.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Żeluś, kwota faktycznie wysoka, ale jak ludzie poznają Paulinkę to i odzew będzie większy. Jak piszesz do togo czasu będzie subkonto a okres przedświąteczny jest najlepszy do takich dużych akcji. Jeśli chodzi o turnus zimowy to każda kwota będzie dobra. Super by było, jeśli udałoby się zebrać 3 tys. Oznaczałoby to dopłatę rzędu 200 zł do każdego dziecka. Jeśli zaś chodzi o Franka to faktycznie musiała być to reakcja alergiczna, bo wykładników zapalnych brak a po podaniu wapna sytuacja się uspokaja. Chyba nam się kolejny alergik w domu wyhodował, choroba. Wróciliśmy dziś z pikniku rodzinnego. Franek pobił swój kolejny rekord - zjechał (kilkanaście razy) a takiej ogromniachnej ślizgawki-zamku dmuchanego:) Fakt ze bodźców miał tyle ze wczoraj zasypiał mooocno dociśnięty, dziś też już zaliczył sesję wyciszającą. Ale nie zmienia to faktu ze pięknie dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.06.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jest jakiś problem infekcyjny. Najwyraźniej to nie mocz - przynajmniej w piątek nie był, ale coś się dzieje. Dziś R musiał zabrać Fr z pogotowia terapeutycznego po 40 min. CHolera, może on ma faktycznie alergię??? Może by mu zrobić z krwi ImuPro300? A na razie - jutro po powrocie do domu lecę z młodym do lekarza. Za 2 tyg Franek ma planowaną hospitalizację w Wawie. Pół roku czekaliśmy na termin, warunek: musi być zdrowy w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 O rany, trzymam kciuki, żeby najlepiej nic nie było i żeby sobie poszło, skoro tego niczego nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Filmu niestety nie obejrzę. Kciuki dla Frania by się tym razem udało na tą neurologię pojechać i zbadać, że wszystko jest dobrze, trzymam też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.06.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zawiłości med. nie rozumiem:( Czemu mocz?Ale moocno dopinguję,by wszystko sie powyjaśniało!Franio się bawi wyśmienicie:)Dorośleje Ci dziecina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.06.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No właśnie nie wiemy, co się dzieje. Tzn występuje kilka objawów na raz, niektóre pozornie niepowiązane ze sobą i nie wiemy, o co chodzi.Jutro idziemy prywatnie do lekarki pracującej w szpitalu z wcześniakami. Niechc zbada Franka dokładnie, może ona te puzzle poskłada w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Franka-bliźniaka poznałem. Ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 coooooooooooooooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aga trzymam kciuki za zdrówko Frania, mam nadzieję że szybko znajdziecie odpowiedź co mu dolega. Zjazdy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.06.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Byliśmy dziś z Frankiem u lekarza - pani dr zajmuje się wczesniakami. I to było widać od pierwszej minuty. Bardzo wnikliwy wywiad, obserwacja Frania - w sumie spędziliśmy w gabinecie godzinę. Dostaliśmy trochę leków dla Franka, pani dr także nie spotkała się wcześniej takim problemem, jaki ma teraz krasnal - wygląda jej to na zastój limfy. Skonsultuje sprawę z chirugiem dziecięcym. Prawdopodobnie czeka małego usg jamy brzusznej (pan dr chirurg ma jakiś wypasiony sprzęt usg) , trzeba to sprawdzić zeby nie daj Boże większe prpblemy z tego nie wyniknęły.Już nic nie mówię, nie piszę, mam tylko nadzieję, ze nic nowego nam nie wylazło z okazji kolejnych urodzin. A w weekend idziemy na piknik wcześniaka:) Będzie zjeżdżalnia i dmuchany zamek z piłeczkami:) o TU opisane wsio jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A,to ja poczekam na badania i opinię lekarza,który jednak widział takie przypadki:hug: Bawcie się dobrze na pikniku:)wielu atrakcji dla wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tfu, tfu, tfu, mieszam, nie ma prawa nic się przyplątać, zabraniam! :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 To ja i moi bliscy potrzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tfu, tfu, Frania nie damy!!! A Ty Aga nie kracz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.06.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No kurde spanikowałam, ale zdrowy rozsądek mój szlag trafił jakiś czas temu, Martwię się cholera. Do tej pory było tak, ze jak coś zaczynało się dziać to ja mówiłam, ze luzik, będzie ok. I zawsze coś wyłaziło. No to teraz postanowiłam popanikować od początku. Może ta metoda sprawi, ze skończy się na strachu. Jutro z rańca jedziemy do labu - powtórne badanie moczu i przy okazji zrobimy TSH i morfologię - za tydzień endokrynolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Każdy by spanikował.Mój pediatra twierdził,że nie straszy się rodzica dopóki nie ma pewności,co dziecku jest.Poczekaj ,szkoda ,że nie od ręki ten chirurg:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts