Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

Ja na razie nie panikuję. Choć nie bardzo widzę związku między górą i dołem.:confused:

Na wszelki wypadek może tego pikniku nie planuj za bardzo, nie wiem, pisałaś, że mały "ogólnie niewyraźny"

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zajrzyjcie na bloga, proszę, publikuję relację z Franiowych kuchennych rewolucji:) Dziś po południu pani dr dzwoniła do mnie z informacją, ze pan chirurg idzie na urlop od poniedziałku, więc konsultacja jest możliwa tylko jutro lub w piątek. Zadzwoniłam - jutro o 17.30 mamy wizytę. O 17 będę w Opolu po pracy, więc spokojnie zdążymy.

CZy Wy też umieracie z gorąca? Byliśmy na konsultacji z Franiem. Pan dr chirurg powiedział, żeby młodego na razie obserwować. A chyba nie pisałąm, że pani dr zaleciłą młodemy we wtorek inhalacje z mucosolvanu. No więc inhalujemy. Jezu, umieram w ten upał, przepraszam, że taki obfity wpis

Aga,, ja chyba jestem autystyczna.. nie cierpię zagniatać ciasta... jak to ciasto oblepi mi palce....

Łooo jezuuu..

A Franek bułki piekł.. i to jak... ciasto zrobił, kruszonka wyszła, i jak wyrosły i smakowicie wyglądały ...

Wolontariuszki super.. będzie chleb z tej mąki ;)

No włąśnie usg nie zrobił. I w ogóle chemii jakoś nie czułam. Na razie będziemy obserwować, w razie czego już 9.07 będziemy z Francem w Wawie. I coś jeszcze chciałam... aaaaaaaaaaaaa... Franula powoli zaczyna sobie zdawać sprawę z tego, do czego służy..taaa-daaam..kibelek:) Na razie tłumaczymy, oswajamy temat i najważniejsze że sprawa jest dla gościa atrakcyjna. NIewiele nam z tych naszych kibelkowych akcji wychodzi, ale od czegoś trzeba zacząć , prawda? Kibelek mamy oklejony b ciekawymi piktogramami:)

Arnika, dziewczyny są niesamowite. Za rok kończą studia, dokładnie wiedzą, co chcą robić. Są wolontariuszkami od 2 lat - jeżdża na turnusy, przychodzą po południu do poradni i uczestniczą w zajęciach, raz w tygodniu. Są niesamowite. Gdy skończą studia będą gotowe od razu do pracy. Żeby więcej takich osób było

DPS...ryli???:) Bo mamy zestaw bardzo szczegółowy:)

Żelciu, ja JUŻ zadaję sobie to pytanie:) Włąśnie wgrywam filmiki z dzisiejszego dnia i klecę wpis na blogu, zajrzyjcie potem:)

Poza tym Franula pokonał dziś kolejnego smoka - wszedł do naszego ogródka i poszedł do piaskownicy!!!!!!!!!!!!!! Musieliśmy zastosować wszystkie dozwolone chwyty - timer, plan aktywności, ale WRESZCIE się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz wrzucę tu zdjęcia:)

Edytowane przez AgnesK

No dooobra, ale chociaż jakiś jeden, coooo...? :lol2:

O piaskownicy pisałam - cudnie, cudnie, cudnie!!!

Słodziak mój kochany, jaki on jest wyjątkowy, to szok!

Chyba się z nim ożenię! :p