EZS 18.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja na razie nie panikuję. Choć nie bardzo widzę związku między górą i dołem. Na wszelki wypadek może tego pikniku nie planuj za bardzo, nie wiem, pisałaś, że mały "ogólnie niewyraźny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Frania dopinguje od samego rana i żadnych zastojów czegokolwiek nie ma być. Franio, pokaż im kim Ty jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dla MALKI naszej dziś STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Młody dziś w domu, inhalacje z mucosolvanu lecą. A Malka dziś szanowną Jubilatką jest??????????????? O matko, to lecę z życzeniami:) Uprzejmie dziękuję, Żelciu, za doniesienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jak Frania wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aga dużo zdrowia dla Frania mocno zaciskam kciuki, żeby nic nowego nie wylazło. Udanego pikniku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.06.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Zajrzyjcie na bloga, proszę, publikuję relację z Franiowych kuchennych rewolucji:) Dziś po południu pani dr dzwoniła do mnie z informacją, ze pan chirurg idzie na urlop od poniedziałku, więc konsultacja jest możliwa tylko jutro lub w piątek. Zadzwoniłam - jutro o 17.30 mamy wizytę. O 17 będę w Opolu po pracy, więc spokojnie zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A ta koszulka z krawatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 drozdzowki wyszly rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 CZy Wy też umieracie z gorąca? Byliśmy na konsultacji z Franiem. Pan dr chirurg powiedział, żeby młodego na razie obserwować. A chyba nie pisałąm, że pani dr zaleciłą młodemy we wtorek inhalacje z mucosolvanu. No więc inhalujemy. Jezu, umieram w ten upał, przepraszam, że taki obfity wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aga,, ja chyba jestem autystyczna.. nie cierpię zagniatać ciasta... jak to ciasto oblepi mi palce.... Łooo jezuuu.. A Franek bułki piekł.. i to jak... ciasto zrobił, kruszonka wyszła, i jak wyrosły i smakowicie wyglądały ... Wolontariuszki super.. będzie chleb z tej mąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 I u nas też gorąco jak diabli.. ale ja wolę jak jest gorąco , niż jak mi jest zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 USG brzucha zrobił?Jeżeli nie, to może jednak zrobić samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No włąśnie usg nie zrobił. I w ogóle chemii jakoś nie czułam. Na razie będziemy obserwować, w razie czego już 9.07 będziemy z Francem w Wawie. I coś jeszcze chciałam... aaaaaaaaaaaaa... Franula powoli zaczyna sobie zdawać sprawę z tego, do czego służy..taaa-daaam..kibelek:) Na razie tłumaczymy, oswajamy temat i najważniejsze że sprawa jest dla gościa atrakcyjna. NIewiele nam z tych naszych kibelkowych akcji wychodzi, ale od czegoś trzeba zacząć , prawda? Kibelek mamy oklejony b ciekawymi piktogramami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.06.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Arnika, dziewczyny są niesamowite. Za rok kończą studia, dokładnie wiedzą, co chcą robić. Są wolontariuszkami od 2 lat - jeżdża na turnusy, przychodzą po południu do poradni i uczestniczą w zajęciach, raz w tygodniu. Są niesamowite. Gdy skończą studia będą gotowe od razu do pracy. Żeby więcej takich osób było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Aga, pokazałabyś te piktogramy kibelkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Aga, zobaczysz, że po roku w przedszkolu będziesz zadawać sobie pytanie, czy to ten sam Franek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) DPS...ryli??? Bo mamy zestaw bardzo szczegółowy:) Żelciu, ja JUŻ zadaję sobie to pytanie:) Włąśnie wgrywam filmiki z dzisiejszego dnia i klecę wpis na blogu, zajrzyjcie potem:) Poza tym Franula pokonał dziś kolejnego smoka - wszedł do naszego ogródka i poszedł do piaskownicy!!!!!!!!!!!!!! Musieliśmy zastosować wszystkie dozwolone chwyty - timer, plan aktywności, ale WRESZCIE się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz wrzucę tu zdjęcia:) Edytowane 21 Czerwca 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 No dooobra, ale chociaż jakiś jeden, coooo...? O piaskownicy pisałam - cudnie, cudnie, cudnie!!! Słodziak mój kochany, jaki on jest wyjątkowy, to szok! Chyba się z nim ożenię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts