Prababka 21.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A na zdjęciach tak to wszystko prosto wygląda:)Ale chyba Franio biegł do tej piaskownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 U mnie teraz nie jest okres na oglądanie filmików, niestety. Ale fotki śliczne, a jakie miałyby być. A kto wie, jak to tak ruszyło, może teraz się posypie jak lawina i Franio dogoni zdrowe dzieci we wszystkim. Tego Mu życzę z całego serca. No i tego, żeby z Depsią się nie ożenił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Skandal, odmawiają mi prawa do szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Noo brawo Franio Mój starszak jak miał 3-4 latka .. to mówił, że się z mamą ożeni.. ale tata musi "umarnać".. Noo w sumie miał racje, bo skoro moim mężem jest mąż... to musi go nie być, żeby młody się ze mną ożenił.. DPSia.. ty stara doopa już jesteś.. z takim młodziutkim chłopakiem.. Nooo coś ty.. Jego laska się jeszcze nie urodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A dlaczego Franek ma się nie żenić z Depsią????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.06.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A piskownicę fajną w Lidlu kupiliśmy, nie:) Ten daszek można opuścić na dół, tym sposobem tworzy przykrywę dla pisku.Dobra, idę spać bo rano pobudka i do rrrobottyyyy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No nie - ja: STARA DOOPA??? Sołtys uważa inaczej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ha,ha, Arnika już mnie wyręczyła od roboty! Depsia no my stare kokoszki jesteśmy. Franula zasługuje na najlepszą żonę pod słońcem, a ja wiem, że Ty byś chciała taka być, ale już Nią jesteś, tylko Sołtysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jak tylko poligamię wprowadzą, to się i tak z nim ożenię! Albo zaadoptuję...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Byliśmy dziś z Franiem na Festynie wcześniaka. Było fantastycznie. Naprawdę wzruszyłam się, gdy zaczepiły mnie bodaj 2 czy 3 mamy i powiedziały, ze ...historia Franka daje im nadzieję - czytają bloga. Wyobrażacie to sobie! I przy szpitalu postanowiono założyć stowarzyszenie (nazwy jeszcze brak) żeby rodzice wspierali się nawzajem - szczególnie ci starsi stażem tych jeszcze na oddziale z dzieckiem, oczywiście zgłosiłam swój akces. Podeszłam na pani, która akcją dowodziła, mówię, ze krótko jesteśmy w Opolu, ze wprawdzie synek się tu nie urodził, na co ta pani mi przerwała i powiedziała: Ja o was już wszystko wiem, dr K mi wszystko powiedziała... (dr K to ta dr, u której byliśmy we wtorek - podchodziła zresztą do nas ze 3 razy żeby jeszcze o Fr porozmawiać, niesamowity człowiek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Fajnie, że mieliście taką sobotę z Frankiem, to ważne, żeby były takie. I Franula na festynie - suuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 22.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Podziwiam dokonania Walecznego (drożdżówy pierwsza klasa ) i przytulasy zostawiam dla całej Czwórki z Pisklakami na czele;) :stirthepot::stirthepot:To na dobre zakończenie roku szkolnego,cobyś nie musiała tak krążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ale ten poprzedni wpis jakiś taki enigmatyczny mi wyszedł Jutro będzie relacja na blogu. Skończyłą pracę na dziś. Rano siadam znowu i po południu przedostatni wyjazd do pracy do JG. I koniec. Już na amenta koniec z JG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nie wyglądasz na zmartwioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Tzn.. masz pracę w O.??????? Jak tak to SUPER i gratulki.Podziwiałam Ciebie za te wędrówki i "trzaskanie" kilometrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.06.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nie mam pracy w O. Niestety. Ale wiarę mam ogromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To potrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 :stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 23.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 No to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Rok temu trzymaliśmy kciuki za sprzedaż domu i się udało, to teraz za pracę potrzymamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts