malka 03.07.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 to co ściepa na wieniec ? Aga, nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Aga,zamknęlaś rozdział?:hug:Do góry nosek:)Bedzie dooobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Agdus, a czytujesz wontek o fundacji? To popatrz na moją stopkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Agus, Ksiazka? YES! Cudnie! Finansowanie? - chyba pora odwiedzic http://www.kickstarter.com Nawet gdybys miala wydac w dwu jezykach... Edytowane 3 Lipca 2013 przez bratki ikonka mnie nie zrozumiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Błąd wczytywania mi się wyświetla. Aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 gorzej, nawet wontek wywiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 to spróbuj z mojego (zgapiłam od Ewy) - wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Weszłam. Czytałam na początku, więc wiedziałam, o co biega. Później przestałam czekając na konkrety, a radzić nie umiałam. Widać takie prawo mamy dziwne, że trudno coś dobrego zrobić. Tyle dobrze, że chociaż aukcje mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.07.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Na szybko, bo ledwie dycham:wróciłąm wczoraj z NAtką ok 23 do domu, jechałyśmy 6 godzin! Wypadek na autostradzie o 15 był, my wyjechałyśmy z JG ok 17, myslicie, ze był jakikolwiek objazd??? Informacja na bramkach?? NIC! Ale się wku..rzyłam! Zjazd za zjazdem nic, zero policji kierującej na objad. W końcu utknęłyśmy na amen w korku, dość blisko zjazdu, zdecydowałam się na krok desperacki (nie ja jedna) - zawróciłam i pasem awaryjnym poganłam do najbliższego zjazdu. Dzięki temu ok 13 byłyśmy w domu. Nie mogę zrozumieć, jak 4 godz po wypadku na całym odcinku płatnym nie było policji kierującej ludzi na zjazdy!!No to se ulżyłam;-) Nawiązałam kontakt z dziewczyną, specjalistką w migowym i już mi ona klaruje sprawę. Dostałam rodziały jej pracy mgr do poczytania - okazuje się, że w Pl są 2 systemy migowe (że tak powiem) a Makaton to - kurcze blade - w 80% jeden z tych systemów!!! Zbysiu, dzięki:) Pooglądam sobie Twoje linki:) Malka, zaraz puszczę Ci maila ponownie. Franek ma pierwsze limo po zderzeniu z kolegą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Był płacz oczywiście, ale dumni jesteśmy z naszego , prawie już dorosłego, syna;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.07.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A ja myślłam sobie tak, żeby książka była darmowa..Tym bardziej, jesli jakimś cudem uda się ją zasponsorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Aga fajnie by było gdyby była darmowa i trafiła np. do przedszkoli, ale nie wiem czy coś takiego jest realne.Ale myślę, że akcja żeby taka bajka była np. w przedszkolach jako prezent np. na Dzień Dziecka lub Mikołajki - przedszkola i tak w tym czasie wydają kasę na jakieś prezenty nie zawsze trafiona a taka bajka była by na pewne bardzo wartościowa nie tylko dla dzieci, ale może i głównie dla rodziców.Trzymam mocno kciuki żeby pomysł wypalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ech, polskie "drogi"... Naprawdę limo ma? Foty, foootyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 To jego pierwsze limo???? Dopiero...? Co to za żołnierz bez karabinu.... A4 już kiedyś też nas wyprowadziła z równowagi, jak na wyjazd do bramek czekaliśmy ponad godzinę pod Wrocławiem, i jak źle było wszystko oznaczone nawet wjechaliśmy tam gdzie viatol i facet nas nie skasował.. musieliśmy się cofać i przedzierać w kolejce, jak nie chcieli nas wpuścić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.07.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A mnie jest Frania szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.07.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Oj, Prababko...ale to limo pointerakcyjne;-) Natka dostała się do gimnazjum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franula od września idzie do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczymy, czy się uda, czy wytrzyma, ale przedszkole dużo chcęci ma:) A na razie Franulka w pogotowiu terapeutycznym Fundacji Dom http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/hNvY9TCsmbfgxDhBsB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/e5X0jaaqMSVr9o6jbX.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/d0cfzavRhC9mAhEdzX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Gratulacje dla Natki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D I gratulacje dla Franka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D No to będzie się działo, oj, będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 To ja się wyłączam przez jakieś durne burze ,a tu TAKIE wiadomości!!!SUPER WIEŚCI!!!Barman,kieliszki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.07.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jest tu jaki barman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Miałam się właśnie pytać co z gimnazjum Natki... GRATULACJE Franio super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.07.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 GRATULACJE DLA NATKI I FRANIA:wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts