jamles 12.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 a jak powinno być ..... półtoryj bo chyba nie półtora ...... półtora to jest jedna szyna ...... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 laptok uratowany!!!!!!!!!!!!!! urrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) no zaraz mnie trafi cóś .. nie moge tego zdjęcia powiększyć. nie mogę tego zaczarowanego ołówka do powiększania znaleźć. oto 3 biele w jednym, ściany miały być pomalowane na jakoś , ale jakoś tak 5 rok leci i czasu nie ma .. widać coś ? na wannie jest mozaika. Fugi w mozaice są jasniejsze - przeleciałam na mokro przed zdjęciem i się zamoczyły. taka niespodzianka podłogi nie przeleciałam:rolleyes: Edytowane 12 Lipca 2013 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Zochna dzięki!!! Ale Twoja fuga to jasnoszara musi być, co? Mozaika wygląda super, łazienka zresztą też Kurcze, aż się nie mogę doczekać, kiedy u nas się skończy. Teraz, tzn jutro, jadę z robalami na turnus, R zostaje w domu żeby w ciszy i spokoju szlifować kafelki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.07.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Zochna super ta Twoja łazienka. Mozaika - rewelacja, ale mnie podłoga zainteresowała. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.07.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Aga, myślęfuga może być biała - ale wtedy masz kolejny odcień bieli. Mnie się ta nasza fuga podoba. Jest srebrzysto szara , kolor sie nazywa silver grau (mapei) albo silver grey. I połączenie różnych bieli też mi nie przeszkadza. Można poszaleć z dodatkami Ansi - nie pamiętam co to za podłoga - ale sobie przypomnę Pamiętam, że z tych płytek były też takie szaro- białe "wyprane" deski - bardzo ładne. Dziękuję za zachwyty pokazałam ten kawałek łazienki który jest w miarę skończony - bo reszta ekhm... Ale tak jakoś zawsze są ciekawsze zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Zocha Woodentic ??? Nie wiem czy dobrze napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.07.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Daleko i na długo jedziesz?Masz tam szanse Sama troszkę odpocząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) Arnika, nie - ale obejrzałam na www i tez fajne Namęczyłam się myśleniem i mam : płytki podłogowe Serenissima Timber - kolor Timber Country Suede. AnSi - jest tez płytka w Twoich kolorach Timber Mountain - na żywo wygląda pięknie. http://maxlazienki.pl/produkt/1122/ Franio - przepraszam za te nudne łazienkowe opowieści w Twoim wątku Udanego turnusu i dużo lodzików ! Edytowane 13 Lipca 2013 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 eeee tam, łazienkowe info fajne jest:) Proszę nie pisać o pięknych płytkach drewnopodobnych na podłogę bo nasze kupione w Liroju rzutem na taśmę. NIe chcę TERAZ znaleźć ładniejszych:) Lecimy jutro rano. NIe wiem czy będą szanse na wypoczynek, na bank nie na psychiczny. Cały czas jestem w megastresie ze względu na robotę. Na razie 4 litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.07.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jedź bezpiecznie i nie myśl:)Ułoży się:)My potrzymamy!Goń spokojnie odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 ... AnSi - jest tez płytka w Twoich kolorach Timber Mountain - na żywo wygląda pięknie. http://maxlazienki.pl/produkt/1122/.... Zochna - no to teraz jestem chora. No i po co mi to było, takie cudo zobaczyć? Zwłaszcza, że kilka dni temu okazało się, że cośtam w górnej łazience, pod brodzikiem z płytek uszkodziło się było, zalało nas, no i czeka nas wcale nie przewidywany, aczkolwiek ze względów estetyczno - praktycznych koniecznyremont ;( Kafle piękne, ale cena też Franio, obiecuję, że ostatni raz nie na temat Udnego turnusikui słodkiego leniuchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.07.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 DojechaliśmyWięcej jutro napiszę. Śniadanie już o 8, o 8.45 zaczynają się zajęcia. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Udanego wypoczynku Gratulacje dla Natki i Frania. Za pracę kciuki trzymam, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zochna ..... tak trzeba na zdjęcie dwa razy kliknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.07.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Oj, jak patrzę na tę łazienkę, to....mam nadzieję, że Radek już działa u nas w domu:) Franulka po pierwszych zajęciach grupowych, za 5 min obiad. Dziś w planie ma jeszcze SI, zabawę z dziećmi podczas moich warsztatów. Zrezygnowaliśmy tylko z basenu - to ciągle nie do przejścia. Pogada taka-se więc siedzimy w ośrodku. Jutro w planach po południu wycieczka do Szczawnicy. Mam nadzieję, ze pogoda będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.07.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Franio sam kiedyś wejdzie do basenu:)R. mówi,że człowiek nie ma błony między palcami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Odpoczywajcie i dawajcie znak życia a my tu tymczasem...:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.07.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Idźcie na bloga czytać, co Franio dziś dokonał!!!!!!!!!!!!!!!!!:)Buziaki ślemy ogromniaste i radosne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Pieknie czyta i super pomysl na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts