Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no zaraz mnie trafi cóś .. nie moge tego zdjęcia powiększyć.

nie mogę tego zaczarowanego ołówka do powiększania znaleźć.

oto 3 biele w jednym, ściany miały być pomalowane na jakoś , ale jakoś tak 5 rok leci i czasu nie ma ..;)

widać coś ? na wannie jest mozaika. Fugi w mozaice są jasniejsze - przeleciałam na mokro przed zdjęciem i się zamoczyły. taka niespodzianka ;) podłogi nie przeleciałam:rolleyes:

lazienka_mala.JPG

Edytowane przez Zochna

Zochna dzięki!!! Ale Twoja fuga to jasnoszara musi być, co? Mozaika wygląda super, łazienka zresztą też:) Kurcze, aż się nie mogę doczekać, kiedy u nas się skończy. Teraz, tzn jutro, jadę z robalami na turnus, R zostaje w domu żeby w ciszy i spokoju szlifować kafelki;-)

Aga, myślęfuga może być biała - ale wtedy masz kolejny odcień bieli. Mnie się ta nasza fuga podoba. Jest srebrzysto szara , kolor sie nazywa silver grau (mapei) albo silver grey. I połączenie różnych bieli też mi nie przeszkadza. Można poszaleć z dodatkami :)

Ansi - nie pamiętam co to za podłoga - ale sobie przypomnę :) Pamiętam, że z tych płytek były też takie szaro- białe "wyprane" deski - bardzo ładne.

Dziękuję za zachwyty ;) pokazałam ten kawałek łazienki który jest w miarę skończony - bo reszta ekhm...

Ale tak jakoś zawsze są ciekawsze zajęcia :)

Arnika, nie - ale obejrzałam na www i tez fajne :)

Namęczyłam się myśleniem i mam : płytki podłogowe Serenissima Timber - kolor Timber Country Suede.

AnSi - jest tez płytka w Twoich kolorach :) Timber Mountain - na żywo wygląda pięknie.

http://maxlazienki.pl/produkt/1122/

Franio - przepraszam za te nudne łazienkowe opowieści w Twoim wątku :) Udanego turnusu i dużo lodzików !

Edytowane przez Zochna

eeee tam, łazienkowe info fajne jest:) Proszę nie pisać o pięknych płytkach drewnopodobnych na podłogę bo nasze kupione w Liroju rzutem na taśmę. NIe chcę TERAZ znaleźć ładniejszych:) Lecimy jutro rano. NIe wiem czy będą szanse na wypoczynek, na bank nie na psychiczny. Cały czas jestem w megastresie ze względu na robotę. Na razie 4 litery.

...

AnSi - jest tez płytka w Twoich kolorach :) Timber Mountain - na żywo wygląda pięknie.

http://maxlazienki.pl/produkt/1122/....

Zochna - no to teraz jestem chora. No i po co mi to było, takie cudo zobaczyć? Zwłaszcza, że kilka dni temu okazało się, że cośtam w górnej łazience, pod brodzikiem z płytek uszkodziło się było, zalało nas, no i czeka nas wcale nie przewidywany, aczkolwiek ze względów estetyczno - praktycznych koniecznyremont ;( Kafle piękne, ale cena też :)

Franio, obiecuję, że ostatni raz nie na temat :) Udnego turnusikui słodkiego leniuchowania

Oj, jak patrzę na tę łazienkę, to....mam nadzieję, że Radek już działa u nas w domu:) Franulka po pierwszych zajęciach grupowych, za 5 min obiad. Dziś w planie ma jeszcze SI, zabawę z dziećmi podczas moich warsztatów. Zrezygnowaliśmy tylko z basenu - to ciągle nie do przejścia. Pogada taka-se więc siedzimy w ośrodku. Jutro w planach po południu wycieczka do Szczawnicy. Mam nadzieję, ze pogoda będzie ok:)