markoto 08.08.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 100 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.08.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jutro się odezwę!!:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.08.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 100 lat Franuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Halooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.08.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 WRÓCILIŚMY DO DOMU!!! Franula jest od dziś na antybolu - fuck 'n shit! W poniedziałek mamy stawić się w Poznaniu, w klinice (tej dzięki Ewie) a tu taki gips - ostre zapalenie nosa i gardła. Bardziej nosa. Czytaj: zielony mega-gil. Dr dała antybol, żeby do nedzieli młody był nowiusieńki i gotów do badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Cóż, nasze polskie morze to jest do oglądania a do kąpania to są PODGRZEWANE baseny... Co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.08.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nie dziwię się. Ale też wytłumacz dziecku, że ma lizać lizaka przez papierek - nie da się No nic, wygląda na to, że sytuacja jest opanowana (czytaj: gil mniejszy). Nie mogę ogarnąć rzeczywistości po powrocie do domu. Kurka wodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.08.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Też się melduję,wróciliśmy dzisiejszej nocy. Urodzinowo dla Franka sto lat pełnych wrażeń!No i zdrówka oczywiście,bo czytam ,że potrzebne na cito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Miejmy nadzieję, że w niedzielę będzie już jak nowy, wazne, żeby dało się bez kłopotów wszystkie badania przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zdrówka...Nie dziwię się więc Emilowi, że moczył się w basenie po całych dniach, ale i z morza przez 3-4 godziny nie wychodził... Czy pokażesz zdjęcia łazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Spóźniam sie ,ale urodzinowo:duuużo zdrowia:) Z tym ogarnięciem domu-mam tak samo:)Ale Ty dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.08.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Oj, nie wiem, Prababko, ale dziękuję za wiarę Odebrałam dziś (tzn wczoraj) dysk z odzyskanymi danymi, wyskoczyłam z duuużej kasy, więc musze odrabiać dziurę budżetową. Akurat wpadło duże tłumaczenie, więc robię i nie grymaszę. Łazienkę pokażę, obiecuję. W piąteki, oki? Teraz nie wiem, kiedy Radek znowu ruszy z pracami, może po Poznaniu? A Was proszę o kciuki w ważnej sprawie - stanęłam w szranki konkursowe o stanowisko w fabryce. W połowie września ogłoszenie decyzji. Żeby się udało... A teraz idę spać, bo jutro robota musi mi się palić w rękach a głowa musi myśleć. No i się zastanawiam - czy w związku z wybuchem miłośći u Franka do basenu próbować go basenować?? Czy ryzyko infekcji zbyt duże? Dobra, pomyślę o tym kiedy indziej. Teraz trza spać iść/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.08.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kciuki gwarantowane-powiedz kiedy puścić Basen to same korzyści-dowieziesz ,wysuszysz i odparujesz dziecko-nie widzę zagrożenia.I sam sie przeinhaluje jak pociągnie wodę noskiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.08.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 he he, czekaj aż Ewa coś nt basenu napisze... Dziś już zdecydowanie lepiej. Zdeeeeeeeeeeecydowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 No toż prawie całą noc mieszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.08.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Wiesz, jakbyś znalazła taki z ciepłą wodą, to czemu nie? Najlepiej z ozonowaną, bo chlor jednak bardzo drażni i tu może być problem z drogami oddechowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 No i masz Aga wytyczne co do basenu;)Teraz tylko poszukać i od czasu do czasu zażywać pluskania:) Kciukasy zaciskam,mieszam w sprawach dużej wagi.:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Mam prośbę poślijcie sił mojej chorej psiapsiółce,bo dużo ich mieć musi aby zawalczyć i zwyciężyć.Dobry z Niej Człowiek i każdemu by nieba przychyliła ,a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.08.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Swojaczko kochana, najlepsze i najcieplejsze myśli ślemy.. A Francyś dziś już lepiej zdecydowanie. I opitoliłam go dziś wieczorem (nie bijcie;-) Dzwoniłam dziś do kliniki - mamy być w poniedziałek na izbie przyjęć o 8 rano. Ewa, będę Cię molestowała w poniedziałek;-) A zaraz wkleję zdjęcia Franca ogrodnika i łazienki. Łazienka z dużymi oporami, bo niewiele widać na razie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.08.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts