AgnesK 16.08.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.08.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Przy okazji widzicie rabatki przed omem mojego autorstwa;-) A teraz łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 ok, molestuj. Ale o 8 rano kiepsko działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Rabatki piękne, zadbane! A łazienka... okaże się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.08.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Fronio jako ogrodnik bardzo mi się podoba:D Jeśli chodzi o łazienkę to poczekam na końcowy efekt ale widać, że Radzio mocno się do tego przykłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.08.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Mirku, potrzeba Radkowi jeszcze z 2-3 dni, żeby wszystko dokończyć. Zaraz do ZOO jedziemy rowerami, ale zanim ruszymy wpadłam ze zdjęciem "nowego Frania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.08.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Matka, coś Ty zrobiłą na głowie temu dziecku :o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Łooo moja Matko Boska.. cóż Ty zrobiłaś...Jak ja kocham chłopców z długimi włoskami... po latach z długimi starszak tak się goli ku wielkiemu niezadowoleniu mamy.. , Emil długowłosy... oby jak najdłużej...I żeby nie było.. nie ja im dobieram fryzurek... oni sami albo chcą długie, albo łyse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.08.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Francyś na razie się nie wypowiada w temacie preferencji. I nie histeryzujcie ciotki, zawsze go tak tnę, ino raz na 4 mies, dlatego zapominacie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.08.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Oj,tam:)Odrosną.Ważne,że pozwala sie obciachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.08.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Rano ruszamy w drogę a w poniedziałek o 8 rano stawiamy się na izbie przyjęć. I w tym miejscu szczególne uściski i podziękowania dla Ewy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 My natomiast pomieszamy coby wszystko dobrze szło:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Wracajcie szczęsliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 19.08.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Trzymamy, mieszamy :stirthepot::stirthepot: i na dobre wieści czekamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Rozmawiałam z Agą. Dzisiaj była pierwsza część badań, w tym psycholog i logopeda. Pani psycholog zdumiona niebotycznie i zachwycona Franciszkiem, że taaaaki mądry, kontaktowy, pogodny i w ogóle, JAKI AUTYZM??? No ale ma go, tylko, że dobrze maskuje się... Mają wstać o 3 w nocy i męczyć Franka, żeby o 8 rano był padnięty i zasnął na badaniach, bo to wymóg konieczny. I jeszcze na dodatek włamali im się w nocy do pustego auta i ukradli nawigację i portfolio z podręczną dokumentacją medyczną franka, skierowaniami na te badania i w ogóle, rano byli w szpitalu bez wszystkich papierów! Ale nie dali się, załatwili jakieś tymczasowe papierki, pogadali z panią dyrektor (albo kierownik... nie pamiętam!) i przedstawili sytuację no i na szczęście przyjęła Franka na oddział. Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.08.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Mam nadzieję,że nie wybili szyby:(Nie pojmę-wszystkie dzieci trzeba męczyć nocą do rana-a gdyby tak 1 technik miewał dyżury?Aga,trzymajcie się,podziwiam Waszą skuteczność lub może życzliwość dyrektora szpitala;obawiam się,że w moim mieście bez kwitka-skierowania by się nie udało:)Franiowi samych dobrych wyników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Tak morduje się dzieci aby zrobić badanie EEG , albo słuchu... Co za gnoje... całe szczęście , ze Dyrektorka przyjęła Frania.. Mam tylko nadzieję, że Aga nie miała tam oryginałów tylko kopie, albo choć kopie dokumentów są w domu... Za jutrzejsze badania trzymam kciuki Ewa DZIĘKI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A za co???? Szyby nie, wyłamali zamek. Kopii nie mieli, niestety wsiąkła książeczka zdrowia Franca. Fakt, gnoje. Jutro ABR, nie chcą usypiać, to ma sam spać. Mam nadzieję, że się uda. Szkoda tylko, ze logopeda do bani, muszę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wiem, że ABRy robią, domyśliłam się... Emil też miał robione i też tylko naturalny sen wchodził w grę.. potrzymam kciuki, bo dla takich dzieciaków nawet po nieprzespanej nocy to i 5 minut wystarczy naszej nieuwagi i są wyspani... Ewa jak to za co .. a badania dla Frania.. Skur.syny.... Jak poczytają dokumentacje może oddadzą, albo odeślą... oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts