anev 20.08.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Pomyślności dla Franiowych!!! Mam tylko nadzieje że to gnojstwo p%$#@^&** co ukradło Franiutkowe dokumenty nie zacznie jakieś " zbiórki na chore dziecko":bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 tam chyba takich dokumentów nie było... zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 podobno Franiu cały dzień nie spał. Od 3 rano. Ten to ma siłę, ja bym padła a on nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 tam chyba takich dokumentów nie było... zapytam znalazły się - dokumenty Tyle dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Napisałam się jak durna, mojemu lapkowi zachciało się konfigurować windowsa i wszystki szlag trafił. Więc teraz w skrócie - jesteśmy już w domu, zmęczona jestem jak szlag (to latanie nocą z Francem po szpitalu), konsultuję z Ewą wyniki badań i jak będę wiedziała cóś, napiszę. Generalnie wszyscy Francem zachwyceni i stwierdzenie to, co zawsze - papiery a Franek to dwie różne rzeczywistości. I o to chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Pomyślności dla Franiowych!!! Mam tylko nadzieje że to gnojstwo p%$#@^&** co ukradło Franiutkowe dokumenty nie zacznie jakieś " zbiórki na chore dziecko":bash: Nie nie, spokojnie. Tam były podręczne dokumenty do szpitala, żeby rano ze stresu nie zapomnieć. Zero oryginałów. Najważniejsze ze książeczka cudownym sposobem do nas wróciła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 21.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ufff.. Zdrówka i spokojności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No właśnie - najważniejsze, że książeczka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 I znowu w rozjazdach? Trzymcie się cieplutko i oby Was spotykały tylko miłe zdarzenia:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Przepraszamy za przepadnięcie na kilka dni, ale byliśmy w miejscu bez internetu. Takie jeszcze istnieją Musieliśmy się ciut zresetować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Żebyś wiedziała ile radości dało takie Wasze "przepadnięcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.08.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No tak, nam też Tu należą się wyjaśnienia - w czasie naszego "przepadnięcia" nawiedziliśmy Prababkę Popełniłam już wpis na blogu, zdjęć duuużo wkleiłam też Jutro o godz 12 mam spotkanie w przedszkolu we franiowej sprawie. Zobaczymy, co ono przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.08.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 :stirthepot::stirthepot:będzie dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Prababko - z Ciebie to jednak szczęściara jest! Mnie ominęło w tym roku, mam jednak wciąż nadzieję na jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.08.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 DPS-iu,wiem:)Franio mi poczytał,pośpiewał "stary niedźwiedź",pograł z Natką (i się nie zląkł):)przybił piątkę:)a ja skradłam sobie jego buziaków do woli:).Goście SAMOOBSŁUGOWI:)Aga,dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ???????????????????????????????:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A co ??? Natka pojechałą z chłopakami do gimnazjum - za chwilę będziemy wiedzieć, czy dostała się do klasy z rozszerzonym angielskim czy do biol-chemu. Ona chciałaby bardziej do językowej. Wczoraj kupiłyśmy już wszystko do szkoły i nasza dziewczynka jest w pełnej gotowości:) W mojej sprawie zaś (tej na A) wszystko się wyjaśni w ciągu najbliższych dwóch tygodni. SSSSSSSSSSSssssssssssssstresssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Natka jest w klasie z rozszerzonym angielskim!!!!!!))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O, to fajnie, że się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.08.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Na stressssss najlepszy ptasi nabiał jestttttttt;) Cieszę się z radości Natki-pierwsze koty za płoty:) Co z przedszkolem dla Franka? A co do Twoich spraw to wszystko się ułoży cierpliwości.:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts