AgnesK 01.09.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.09.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.09.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.09.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 3 zdjęcia już widzę... Tylko nie wiem gdzie niby jest ta "gruba rura" Matka.. nie wymyślaj, nie słuchaj, czytaj pomiędzy wierszami, czasami odpuść net... będziesz zdrowsza... ...jeżu... jak dobrze , że za czasów wyciągania z choroby Emila nie było netu i nie miałam dostępu do wiedzy... jak dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja tam foty widziałam wystarczyło kliknąć w załącznik . Poczekamy. Dwa badania ,to w Waszym przypadku pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.09.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Mówisz ciotka? Kurde, chyba sobie taki kalendarzy ścienny zrobię, jak więźniowie, i będę do następnego piątku odrywała po karteczce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja myślałam,że to wojskowi sobie odcinają po cm z "metra":)A ten piątek to "Twój" czy "Frania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 02.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No dobra , a jak tam Natka w nowej wymarzonej szkole, pierwsze wrażenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Prababko, nie ten ino następny. I mój;-) Anev, właśnie wpadłam, by napisać, że Natka zachwycona szkołą (oby ten stan trwał jak najdłużej) W najbliższy poniedziałek mamy z Francysiem ważną konsultację, godz. 14.30 , we wtorek zaś na tapecie okulista - coroczna kontrola. Tym razem jednak trawi nas lekki niepokój, bo od jakiegoś czasu Franula zaczął mocno przybliżać sobie książeczki/obrazki/itp. przed oczy. Z daleka widzi bez żadnego problemu, ale nie wiem, czy to przybliżanie nie oznacza jakiegoś problemu. Zobaczymy. A czy pisałąm że na ostatni tydzień września jest ustalona hospitalizacja w Wawie na naurologii dziecięcej? I to chyba wszystkie wieści;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Fajnie, że Natka zadowolona. Oby tak dalej! Trzymam kciuki za Mamę i Frania. Czekamy na Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.09.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Przybiegam z radosną nowiną!!!! Fracyś dostał na ten rok FANTASTYCZNĄ terapeutkę w Prodeste!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dość ze jest ped specjalnym, to i psychologiem i logopedą i zna migowy i jest fantastyczną ciepłą osobą Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.09.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 To na początku października będzie wreszcie wszyyyystko powykluczane:)A pani terapeutka dużo się od Frania nauczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Suuuper wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 04.09.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 O jak dobrze że Natka zadowolona i niech tak zostanie:yes: Pozdrowienia dla Was:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Dziś Franula ma cięższy dzień. CHyba odreagowuje ilość zmian. A ja lecę zaraz robić mielone i czekam na Natkę i jej relację z drugiego dnia szkoły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Oby szybciutko wrócił do formy!Dobrych wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zachwyt Natki trwa, ba - chyba nawet się pogłębił A FRanio..................zrobił qpę na nocnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokazał znak 'toaleta', Radek spytał czy chce iść do toalety, Franio - tak, poszedł i....taaaa-daaaam:) Ale czad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.09.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Proszę o dobre wieści-i mam:DNie zapomnij nam powiedzieć kiedy pierwsza randka Frania:D On robi mega-postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No jak to jest trudny dzień, to pytam się grzecznie: co on zrobi, jak będzie miał bardzo dobry dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts