Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A teraz do tematu - dziękuję Wam. Jak zwykle wzruszyłam się kurka. Wiem, że nie będzie łatwo, ale z drugiej strony mały już tyle przeszkód pokonał.. I tak, będzie miał video eeg, nie miał jeszcze, ma za sobą - bo ja wiem - z 7-8 badań eeg, takich zwykłych. W poniedziałek za tydzień ruszamy do Warszawy. Już nawet leżak zakupiliśmy, żebym bardziej "profesjonalny" nocleg miała;-)

"czyli - w związku z powoli przebijającym się trendem modyfikacji aparatu pojęciowego - u dzieci - dysfazja dziecięca"

czyli tak, jak mówiłam - z tendencją do poprawy. Nie jest źle a będzie lepiej, tyle mu się naprostowało to i mowa się naprostuje, oczywiście z wydatną pomocą terapii. Ale szybko nie będzie, bo to niełatwe. Cierpliwości trzeba, cierpliwości..

Heh, czyli jednak na moje tez wychodzi, będzie gadał! :cool:

I możesz sobie nas chromolić, skoro chora jesteś, niech Ci na zdrowie idzie. :hug:

Aga faktycznie Franula obala wszystkie diagnozy, pewnie to jedna z nich :D

Wy jesteście cudownymi rodzicami a Natka najlepsza na świecie siostrą . Podporządkowaliście cale wasze życie na walkę z wszelkimi deficytami Frania. Jak musza cieszyć wszystkie kroki naprzód , każda zdobyta górka. To zbudowało silna rodzinę, której byle przeszkody nie są problemem tylko dopingiem do walki, rodzinę w której ciągle panuje przeogromna miłość :) Wiec na pewno będzie coraz lepiej a diagnoza to tylko ukierunkowanie pracy z Franiem nic innego :)

A dziękuję za namiary i zyczenia zdrowia :) Coś mnie zawiało i okresowo nie mogę oddychać. nerwoból. I tak sobie myslę, że jak to dobrze, ze ja wiem, co mi jest, bo inaczej bym już w szpitalu wylądowała, taka niemożność oddychania jest nieco denerwująca. No, chyba, że się pomyliłam ;) Ale jeszcze żyję, więc może nie...

O Jezu, mnie tu szukali a my ze Stefciem padlim po ciężkim dniu i poszlim spać. :bash:Ja nawet w snach nie myślałam, że Ewka to tak błyskawicznie będzie odpowiadać na pw. :hug:Ewuś zdrówka życzę i Ty się wykuruj a moje może poczekać. Zerknę tutaj po 15-tej. Trzymam kciuki, bo domyślam się o co chodzi.