AgnesK 11.09.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ewa, jaki adres???? Pocztowy czy mailowy??? Zaraz Ci wrzucę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A teraz do tematu - dziękuję Wam. Jak zwykle wzruszyłam się kurka. Wiem, że nie będzie łatwo, ale z drugiej strony mały już tyle przeszkód pokonał.. I tak, będzie miał video eeg, nie miał jeszcze, ma za sobą - bo ja wiem - z 7-8 badań eeg, takich zwykłych. W poniedziałek za tydzień ruszamy do Warszawy. Już nawet leżak zakupiliśmy, żebym bardziej "profesjonalny" nocleg miała;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.09.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Doczep śpiwór:)A Franio-trochę pomiga ,pomiga i wreszcie wrzaśnie:gońcie się wreszcie ,ja już gadam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 chromolę was wszystkich, jestem chora a siedzę tu jak głupia. Idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A co się stało, że chora jesteś?Aga miała adres Żelki.. klikała gdzieś, że pośle Ci... Ja jestem .. ale myślę i oczy mnie bolą jak diabli.. bardzo i długo myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ewa,szewc bez butów?zdrwiej:)Ja też na bosaka ,ale ja śpię dużo w dzień,zasypiam w pól zdania:)jakaś pierońsko długa gorączka.Sok z malin i do łóżka:)Miłych snów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ha ha, Ewa, i tak siedzisz:) Wysłałam Ewie wszystkie namiary;-) Ewcia, nie denerrrwuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 "czyli - w związku z powoli przebijającym się trendem modyfikacji aparatu pojęciowego - u dzieci - dysfazja dziecięca" czyli tak, jak mówiłam - z tendencją do poprawy. Nie jest źle a będzie lepiej, tyle mu się naprostowało to i mowa się naprostuje, oczywiście z wydatną pomocą terapii. Ale szybko nie będzie, bo to niełatwe. Cierpliwości trzeba, cierpliwości.. Heh, czyli jednak na moje tez wychodzi, będzie gadał! I możesz sobie nas chromolić, skoro chora jesteś, niech Ci na zdrowie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aga faktycznie Franula obala wszystkie diagnozy, pewnie to jedna z nich Wy jesteście cudownymi rodzicami a Natka najlepsza na świecie siostrą . Podporządkowaliście cale wasze życie na walkę z wszelkimi deficytami Frania. Jak musza cieszyć wszystkie kroki naprzód , każda zdobyta górka. To zbudowało silna rodzinę, której byle przeszkody nie są problemem tylko dopingiem do walki, rodzinę w której ciągle panuje przeogromna miłość Wiec na pewno będzie coraz lepiej a diagnoza to tylko ukierunkowanie pracy z Franiem nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.09.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Przytulasy zostawiam:hug:Trzymajcie się zdrowo, Brawa dla Natki, to się nazywa wejście smoka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jezu, dziękuję Wam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.09.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Podpieram:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Dobrze będzie,no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A dziękuję za namiary i zyczenia zdrowia Coś mnie zawiało i okresowo nie mogę oddychać. nerwoból. I tak sobie myslę, że jak to dobrze, ze ja wiem, co mi jest, bo inaczej bym już w szpitalu wylądowała, taka niemożność oddychania jest nieco denerwująca. No, chyba, że się pomyliłam Ale jeszcze żyję, więc może nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jutro ważny dzień, nie ???? o co się założyłyśmy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ewa, zdrówka!!!!! A ja umieram...z nerwów. Do godz 15 będę dziś wiedziała. Jezu... zaraz mi żołądek uszami wyleci chyba. Masakra normalnie. Kurka wodna, a jeśli się nie uda?... O matko, wykończę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 O Jezu, mnie tu szukali a my ze Stefciem padlim po ciężkim dniu i poszlim spać. :bash:Ja nawet w snach nie myślałam, że Ewka to tak błyskawicznie będzie odpowiadać na pw. :hug:Ewuś zdrówka życzę i Ty się wykuruj a moje może poczekać. Zerknę tutaj po 15-tej. Trzymam kciuki, bo domyślam się o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 To ja potrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Neven haben und głupawken. Dobrze, że zaraz do Prodeste lecę, godzinka minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Zaglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.09.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Prędzej zejdę niż dostanę informację. Nawet ciśnienia sobie nie mierzę, ale łeb mi pęka. Obstawiam 300/400;-) Strasznie się boję, że guzik z tego wyjdzie. Strrrrrasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts