Żelka 18.09.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Z braku wpisu na blogu weszłam tutaj zobaczyć czy są wieści, a tu takie cudne słowa Mamy. Ten rok, to jest niewątpliwie rok Franciszka! I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 tu nie ma co gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ale fajosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 :wave::wave:Bystrzacha nasz kochany! Ja wiedziałam,że tak będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 19.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Franek rządzi:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Cudne wieści ale to przecież było wiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Aguś, jak tam oczki Frania? Co u Natki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.09.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Słuchajcie, mówiąc krótko padam na twarz.W JG wsio załatwione. Koniec i ament.A oczka - 1 jest słabsze. NIe udało się zrobić wszystkich testów, przez...muchę.. Mamy się zarejestrować na luty. Zakropi się młodego atropiną i dr zrobi Franiowi dokłądne badania.Dziś gorąca linia byłą też w sprawach przedszkolnych - urzędowy korowód trwa. Jutro wsio opisze a teraz zamykam lapka.Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.09.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Kolorowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Przez muchę? Chodzi o muchę muchę, taką latająca wkurzająca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Pamiętacie że Franio boi się much? No i pani założyła młodu okulary, Franio miał powiedzieć czy widzi (widzenie 3wymiarowe) i...pokazała mu na obrazku..muchę.. Krasnal bidny strasznie się wystraszył No i na tym skończyło się badanie. Jakiś czas temu postanowiliśmy, że jak z robotą się uda, to R zrobi N niespodziankę. Kupi bilety na koncert 'dżemu' i pójdą nań razem. Kupił. Koncert dziś. Rano natka wstała, przyszła do nas i mówi , ze źle się czuje itd i czy moze w domu zostać. Już od środy się skarżyła na kiepskie samopoczucie. Szprycujemy ją rutinoscorbinem. Na moje oko to osłabienie i zmęczenie. Bida musi wstawać o 6.15 a do domu wraca ok 15.30. Potem lekcje. Zobaczymy, co z tym koncertem dziś będzie. Kurka wodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 O rany, sama nie wiem, co lepiej, może koncert by ją psychoicznie wspomógł i wstałaby na nogi, a może też być tak, że wieczorne wyjście "dobije" zdrowie i będzie znowu choroba w domu...Trudna decyzja, mówić, nie mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 pewnie dobije, ale bym pozwoliła A co do muchy... znaczy ma widzenie stereoskopowe. Ta mucha jest w okularach NA PRAWDĘ jak żywa i wieeelka, ja też bym się jej przestraszyła. Ale tylko jak ktoś widzi stereoskopowo. Na płasko jest zwykłą muchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.09.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 To się biedna pani okulistka musiała zestresować, że dziecko zestresowała! Ja bym na koncert puściła, ale ja mało rozsądna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 A faktycznie, jest taka mucha. Mi kazali za skrzydełko ją złapać. Ale bidny Franio, już widzę Jego reakcję. Mamcia masz teraz troszkę czasu, wiem, że oswoisz Frania z muchą do kolejnego badania. Kto jak nie Ty? A Natkę z Tatą na koncert! Należy Im się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.09.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Szkoda,że Natka małoletnia jest bo mam sprawdzony sposób gdy "coś bierze". Kubek ciepłej herbaty do tego łyżka miodu,sok z jednej cytryny i kieliszek wódki. Po wypiciu do łóżka a rano zdrowa jak rybka:yes: Po koncercie wygrzać nogi, wysmarować maścią rozgrzewającą klatkę piersiową,plecy i w "piórka" Co podać to zapewne Aga wie,bo Natka ma już parę wiosen:D Przytulasy zostawiam:hug: Dżemu zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Puściłam, puściłam:)Po całodziennej obserwacji latorośli wniosek był jeden - przemęczenie.Jeszcze nie wrócili, ciekawa jestem wrażeń bardzo:) Ewa, każda mucha wzbudza przerażenie Franka. Nawet na zwykłym piktogramie. Ja nie wiem, co jest w muchach, ale jest coś, co przeraża Franka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Hmm ciekawe... a inne owady? A małe much, takie dajmy na to owocówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts