feyrus 20.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Hmm ciekawe... a inne owady? A małe much, takie dajmy na to owocówki? Owocówki?! Srają na okno, są oblechaśne i działają w bandach. Wszystkie muchy bierzemy w paluchy, kładziemy muchy na blachy i robimy muchom wybuchy. A wiecie,że był czas że po założeniu owych okularów i poleceniu proszę chwycić dwoma palcami muchę za skrzydełko -zdziwienie me był wielkie , o co kaman? Płaski smak , płaski wzrok. Edytowane 20 Września 2013 przez feyrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 20.09.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 jak mowa o owocówkach to zawsze na myśl przychodzi mi genetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Płaski smak , płaski wzrok. Moja stereoskopia jest bardzo wybrakowana, dawniej na tablicach nie widziałam przestrzennie ale muchę widzę... chyba się technika poprawiła Za to filmy 3D tak średnio... Raz przeżyłam objawienie - w Science Museum była taka salka z płatkami śniegu. Bez żadnych okularów się wchodziło do dziupli i wokół latały płatki.. oczywiście nie prawdziwe tylko hologram. I ja widziałam je przestrzennie. Stałam tam chyba pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 20.09.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Moja stereoskopia jest bardzo wybrakowana, dawniej na tablicach nie widziałam przestrzennie ale muchę widzę... chyba się technika poprawiła Za to filmy 3D tak średnio... Raz przeżyłam objawienie - w Science Museum była taka salka z płatkami śniegu. Bez żadnych okularów się wchodziło do dziupli i wokół latały płatki.. oczywiście nie prawdziwe tylko hologram. I ja widziałam je przestrzennie. Stałam tam chyba pół godziny Moja po korekcie mistrza Kędzi i ćwiczeniach ze sznurkiem widzi mega-muchę . A ta dziupla ze śniegiem to w jakim Science Museum? Tzn . jakim miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Owocówki?! Srają na okno, są oblechaśne i działają w bandach. Wszystkie muchy bierzemy w paluchy, kładziemy muchy na blachy i robimy muchom wybuchy. . Ubaw mami po pachi. Takie znam zakończenie:) Z owocówkami nie próbowałam. Martwe muchy są ok. W ramach oswajania potwora dawałam Francowi muchy umarłe w celu...bierzemi muchi w paluchi..itd. Wyobrażacie sobie, że ten kurdupelek, wyrywał im skrzydełka..straszne to było. Martwą muchę w palce weźmie. Żywej boi się strasznie. NIe rozumiem , o co chodzi. Za szybko lata????? Natka wróciła z koncertu z tatą PRZESZCZĘŚLIWA:) Oboje mieli taaaakie rogale z uśmiechów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Też bym miała! Stereo widzę aż za dobrze, bo na niektórych filmach 3D musiałam oczy zamknąć na chwilkę, żeby pawia nie puścić. A swoją drogą, ciekawe, czemu mucha. Nie mogli do testu jakiegoś przyjemniejszego obrazka wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Moja po korekcie mistrza Kędzi i ćwiczeniach ze sznurkiem widzi mega-muchę . A ta dziupla ze śniegiem to w jakim Science Museum? Tzn . jakim miescie? w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Żywej boi się strasznie. NIe rozumiem , o co chodzi. Za szybko lata????? a może bzyczy? to niskie tony... może trzeba go przygotować do badania - że to martwa mucha i ma jej wyrwać skrzydełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 a może bzyczy? to niskie tony... może trzeba go przygotować do badania - że to martwa mucha i ma jej wyrwać skrzydełko o w mordę,ale wychowawcze zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 no a jak inaczej sprawdzisz, czy widzi stereo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Ewa, ja emocjonalnie jestem z muchami związana Cierpię jak one cierpią nie bierz tego serio - wytłumaczenie na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 A nie ma innych obrazków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 kiedyś były ale ostatnio króluje mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.09.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mało nie padłam:) Ewa, powaga z tą królową much???? Radek mówi, że coś jeszcze miałą, ale na 'dzień dobry' pokazała muchę i było po badaniu. Słuchajcie, 2 dni temu Franek zrozumiał, że ma w tym domu SWÓJ pokój. Jaki on był szczęśliwy!!!!!! Ale jak mu powiedzieliśmy, że już niedługo będzie 'tu' spał, to łóżka nawet końcem palca nie dotknął Cfffaniaczek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.09.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Dobra, zbieramy się do wyjazdu z Franulą do Warszawy.Niech moc będzie z nami.:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Będzie, będzie. Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Słuchajcie, 2 dni temu Franek zrozumiał, że ma w tym domu SWÓJ pokój. Jaki on był szczęśliwy!!!!!! Ale jak mu powiedzieliśmy, że już niedługo będzie 'tu' spał, to łóżka nawet końcem palca nie dotknął Cfffaniaczek;-) Ale się uśmiałam. Faktycznie cfaniaczek. Trzymajcie się w tej W-wie. Jakby coś, to dawajcie znać. Szczęśliwej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.09.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Pokręcimy :stirthepot::stirthepot:,potrzymamy, poczekamy:) Wracajcie szczęsliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 tym razem tutaj pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Jeszcze jestesmy w szpitalu,ale juz znamy diagnoze - Franio ma padaczkę za 1,5 mies wracamy na oddział. Samopoczucie pomijam milczeniem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts