Prababka 27.09.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 :hug:Przyznam,że nie dowierzam:(Chodzi jednak o te zawieszenia?Aguś,trzymaj Się dzielnie-epi sie leczy,bywa,że skutecznie:)Wdrożyli leczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Zmiany napadowe uogolnione. Wracamy do domu, fr z gorączką, 20.11 powrót na ustawianie lekow. Do doopy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.09.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Własnie sie ddowiedzialam,ze chlopak,kt polozyli dzis do naszej sali ma wirusowe zap opon mozgowych.. jezu,co my mamy teraz robic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aga - cudnie nie jest, ale i to minie, pomogą Franiowi. Bidny ten malec, musi walczyć wciąż z czymś nowym, ale wierzę gorąco, że to się jeszcze wyleczy, epilepsja nie zawsze jest wyrokiem do końca życia. Przytulam i myślę o Was wszystkich, kochana, nie dajcie się złym nastrojom zanadto... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Wzo przenieść na inna salę!Na izolatkę!Franio dostaje antybiotyk?Jesli tak.to go chroni może?No pytaj lekarzy,dociśnij:hug:Aga,M.dostawał przy gorączce ( oprócz stałego leku p.epi) -relanium,zapytaj o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.09.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Uogólnione zmiany napadowe-to znaczy tyle,że nie ma ogniska wyładowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 A ja mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Aga.. to nie wyrok.. to da się leczyć i można z epi żyć... Mówi co to matka , którego syn miewał po 50-60 napadów na dobę.. Po kilku latach leczenia było dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dziś rozmawiałyśmy, więc też już wiem. Cokolwiek powiem, nie pomogę, bo i tak musicie to przerobić sami. Żal mi tylko, że kolejne coś do przerabiania. A tak wierzyłam, że tego nie będzie. Eh...Aga, a Franio gorączkę miał zanim tego chłopca do Waszego pokoju dali, czy dopiero potem dostał? Mi się wydaję, że w takich okolicznościach, zaraz dzwonić i pytać co dalej, czy jechać z Franiem gdzieś, czy co... Matko kochana... Daj znać jak Franio... U nas teraz dzieci masowo chorują, gardło, katar, kaszel, chrypka..., może to to jest właśnie. Oby od tego chłopca nic nie zdążył złapać, ani Franio ani Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 co do chłopaka na sali - okres wylęgania to kilka dni. Więc nie miał gorączki od tego chłopca. Zapalenie opon dają te same wirusy, które u innego dają grypę albo jedynie katar. Tu na razie nie ma powodu do paniki. Co do padaczki.. tak wyglądało. Blizny się wygoją, przecież padaczka to tylko objaw.. utrudni rehabilitację, wiem, trzeba będzie uważać na stymulację... Aga wiem, znowu coś wylazło, ale dacie radę, e tam, nie wy, Franek da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 To nie znaczy, że jest gorzej niż wczoraj. To znaczy, że więcej wiecie. A jest tak samo, jak było. Wiem - łatwo mi pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Powoli układamy sobie wszystko w głowie.Teraz odliczam czas do minięcia niebezpieczeństwa zarażenia wirusem. Ewa, 3 doby naprawdę wystarczą byśmy czuli się bezpieczni? Pierwsza doba za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.09.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 mniej więcejale ponieważ już był chory wcześniej, to sadzę, że nawet 1, max 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dzięki Ewa. Wysłałam Ci maila z opisem eeg. Sprawdź pocztę, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Zaglądam i nie wiem co pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Aga,a nie proponują antybiotyku,jak czasem w grypie-profilaktycznie?Mi odżyła cała historia M. W przeddzień ataku mówili to tylko grypa,soczki i zbijamy temp.Następnego dnia podejrzenie zapalenia opon i antybol z najwyższej półki,najsilniejszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 28.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Trzymajcie się kochani:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Franula narazie ma leczenie objawowe - inhalacje, Nasivin , tantum verde do gardła i tyle.Nie gorączkuje, dziś był trochę rozbity. Ewa napisałą mi własnie, ze ważne, aby przy kolejnej hospitalizacji był zdrów jak ryba.Postanowiliśmy więc, ze do przedszkola pójdzie już po ustawieniu leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Z przedszkolem ,to dobry pomysł,w tym czasie pomigacie:)Aga,zwaliło sie naraz trochę:(Spokoju !Franio jest lekki,dawki leku zależą od wagi-wprowadzanie jest powolne ,ale tu nie potrwa to długo.Więc oby do listopada!a.i nie każda czynność napadowa w wykresie to napad:)Jesteś mądra i mocna-nie pozwól,by zawładnął Tobą strach,proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.09.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Dziękuję Wam wszystkim:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts