Żelka 29.09.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 To jeszcze dziś odliczamy tylko, tak? Potem już spokojniej, bo z Epi dacie sobie rady. Ilu mądrych ludzi miało i ma epi i świetnie sobie radzą w życiu. Franuś też da rady. p.s. Czy ja dobrze pamiętam, że dziś ma zacząć się aukcją dla Dzieci z autyzmem, podopiecznych Fundacji Prodeste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.09.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 To jeszcze dziś odliczamy tylko, tak? Potem już spokojniej, bo z Epi dacie sobie rady. Ilu mądrych ludzi miało i ma epi i świetnie sobie radzą w życiu. Franuś też da rady. p.s. Czy ja dobrze pamiętam, że dziś ma zacząć się aukcją dla Dzieci z autyzmem, podopiecznych Fundacji Prodeste? Żeluś, dobrze pamiętasz. Przez to wszystko, co się u nas zadziało w ostatnich dniach, kompletnie zaniedbałam sprawę aukcji. Muszę się szybko skontaktować z Redakcją i Edzią (ona miała otwierać wątki licytacyjne). Możliwe więc że aukcja ruszy jutro. Zastanawiam się czy te nieprzespane noce Franka, pobudki poranne z krzykiem, fatalny nastrój jego o poranku może miec jakiś związek z tym ostatnim wynikiem eeg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Jeszcze tylko troszkę cierpliwości i ustawią Franiowi leki a wtedy się wszystko uspokoi. Na aukcję czekamy. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 29.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 No i jak Franiutek i Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.09.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Franula lepiej. Myślę ze te objawy infekcyjne, gorączka wylazły przez stres , niewyspanie i warunki na oddziale. W sobotę odsypiał, był cichutki, dziś wręcz przeciwnie - krzyczał dużo, nie mógł miejsca sobie znaleźć.. Trudny dzień za nami. Inhalujemy go, jest dobrze, nie gorączkuje.Tylko zalegania ma. A my przegryzamy diagnozę.Czujemy się, jakby z nas ktoś całe powietrze spuścił.Jakoś sobie wszystko w głowie poukłądamy.. A ja jutro lecę z samego rana podpisac umowe o pracę, potem badania.Jak dobrze, ze z pracą się udało... W przeciwny wypadku nie wiem , jakby to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 :hug:Po nocy zawsze wstaje dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.09.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ta wiara utrzymuje nas na powierzchni od 4 lat. Teraz jestem na etapie dziękowania Bogu, że tak szybko udało się wyłapać, że coś złego się dzieje.To chyba etap nr 2. Nie wiem, co kryje się pod nr 3. Idę spać, rano lecę do nowej pracy.Ogromnie jestem ciekawa wrażeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.09.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 :stirthepot: Spokojnego snu! Będzie dobrze,nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Phi, w pracy będzie dobrze, ulegną Twemu urokowi osobistemu w ciągu najdalej 3 minut. Nie darmo Franek odziedziczył, po kimś to ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.09.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Uuuu!!!!Drżyjcie studenci,nowe nadchodzi:DAguś-satysfakcji zawodowej i finansowej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Częśc spraw papierowych załatwiłam, Na poważnie zaczynam w czwartek. Franula jakiś nieswój:( Śpi już 2 godziny od 16. Choroba jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Obudził się po 2 godzinach, teraz jest jak młody Bóg:)Za to mamunię coś rozkłada, kurcze blade! Rozamwiałąm dziś z Frankowym 'wujkiem R.', powiedział dwie podstawowe rzeczy, które wiele osoób powtarza: 1. dovbrze ze mamy diagnozę JUŻ, 2. dobrze lek ma być wprowadzany w szpitalu a nie w domu.Wiadomo dlaczego. Będzie dobrze, na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Słuchajcie, czy ktoś z Was ma nr tel do Edzi?Ma przepełnioną skrzynkę, nie mogę się z nią skontaktować w sprawie aukcji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 01.10.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dobrze, ze kolejny przeciwnik nazwany i dobrze, ze jest listopadowy plan. A na dzis: dobrego startu w nowej pracy! Pech to musi ciagle plakac, gdy Was widzi - tak sie stara, a ciagle mu nie wychodzi. Bedzie dobrze, albo jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aguś bedzie dobrze Epi jest do opanowania , dobrze, że wiecie i możecie reagować , buziaki zostawiam i pozdrowienia ze Śniezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Słuchajcie, czy ktoś z Was ma nr tel do Edzi? Ma przepełnioną skrzynkę, nie mogę się z nią skontaktować w sprawie aukcji:( Skrzynka lekko wyczyszczona a licytacja ruszyła. Zapraszam serdecznie http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?275-AUKCJA-NA-FORUM-Ferie-rehabilitacyjne-dla-dzieci-którym-jest-trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aukcja ruszyła:)Serdecznie zapraszamy do wystawiania, udziału i roznoszenia wieści po forum:) AUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts