Prababka 01.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Aguś,do kiedy trwa licytacja? Jak te wredne wirusy,poszły precz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 W założeniu ma trwać 2 tygodnie. A wirusy..przeszły na mnie i dobrze im tu, choroba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 No,nie strasz:(Może je upij:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.10.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Choroba, raczej jakieś prochy je..uBiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zdaje si ę własnie przeszłaś test przesiewowy,mózg działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Test przesiewowy, dobre:) Dziś chyba osiągnęłam szczyt zainfekowania.Przy ostatniej infekcji brałam takie dobre prochy, rozpuszczalne, biało-niebieskie opakowanie, ma to cudo dwie moce.Pytanie za 100 pkt - co to było??? Franek zalegania ma straszne. Rano jak wstanie warczy jak zdezelowany traktor. Mam nadzieję ze pan dr w piątek pomoże.A ja ZAPOMNIAŁAM dziś na śmierć o szkoleniu bhp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szkolenie jest na poważnie:)Najpierw wstępne, potem główne.. niezłe:) ***TAk po cichu powiem, ze Franciko miał dwa napady:( Doopa, nie. Ale to i tak mało jak porównuję z opisami innych rodziców.Oby do 20.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 efferalgan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 O!!!!!!!!!!! Markoto, dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.10.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 to paracetamol jest , jest jeszcze opcja z vit. c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Dziwi mnie podejście tej Warszawy.. diagnozują dziecku epi, ma napady i puszczają do domu niezabezpieczonego??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Chcieli ich zostawić ale zaraza ich brała.A zabezpieczyć tak na oko chyba się z epi nie da?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No jak na oko ...?????? A badania mieli, wywiad, ze napadowy Franek jest był? chyba był.. To już nie jest na oko... Czyli dziecko napadowe do listopada ma czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Sama nie wiem, podejrzenia moje idą w kierunku NFZtu. Optymalny pobyt to 3 doby, poniżej nie płaci powyżej zaczynają się straty... kolejna hospitalizacja nie wczesniej, niż miesiąc po. Ale to przesada chyba, jednak jak trzeba, to trzymają ludzi dłużej... też się troszkę dziwię, widocznie dyrektor taki zamordyzm wprowadził lub ordynator spolegliwy mocno, kiedyś się przejedzie... Żywot lekarza teraz niewdzięczny mocno Edytowane 2 Października 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No ale oni tydzień tam byli czy coś kręcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.10.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ale wprowadzanie leków przeciwdrgawkowych , jak zrozumialam , to w przypadku Franka jedynie w warunkach hospitalizacji .Gdyż , o ile znowu dobrze zrozumiałam , napady nie są takie żeby leki podawono ze wskazań życiowych.I nie chcą przedobrzyć dawką..?... Jest tu specjalista neurolog , uprzejmie prosimy nam rozjaśnić bo my tu teorie snujemy jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 nie jestem neurologiem, może jest jakiś?wprowadzenie leków w szpitalu jest OK, rozumiem to, fajnie jest ustalić najmniejszą działającą dawkę a że napady tu sa małe to nie łatwo je wyłapać. No, ocenić w eeg można. Wpuścić bez leków też można, w końcu jest bez tych leków od zawsze a podejrzenia napadów są co najmniej od pół roku (jak nie dłużej) ale mimo to mi nie pasuje i bywa ryzykowne, co innego nie wiedzieć a co innego wiedzieć i nie włączyć leczenia... Nie wiem, może to zapalenie opon im dokopało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ja bym z potwierdzonym eeg , ze dziecko napadowe za nic bez wdrożonego leczenia dziecka nie zabrała do domu, a jeśli zabrała to nie pozwoliłabym zabrać bez zabezpieczenia... za NIC.. Dobrze Ewa piszesz,.. co innego nie wiedzieć , a co innego wiedzieć i to zignorować. I powiem z doświadczenia, że nie zawsze trzeba ustalać leczenie tylko w szpitalu... przecież tysiące ludzi musieliby się kłaść po to aby tabletki podać dziecku.. Aga... szukaj w Opolu neurologa, bo czeka Was sporo konsultacji i to jest dość i kosztowne i czasochłonne jeżdżenie do W-wy... I zabezpiecz Frania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Aga dostala relsed czyli standardowe zabezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Aga dostala relsed czyli standardowe zabezpieczenie relanium? no faktycznie. Na miarę naszego NFZtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 03.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Relanium to prędzej Agnieszce się przyda, żeby z siebie nie wyszła i nie stanęła obok z jakimś kindżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts