Ivonesca 09.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 trzymaj sie przedszkolaczku na lodzie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.10.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Donoszę uprzejmie, że Franula jest łyżwiarzem pełną gębą!!!!!!!! Na figurówkach!!! TAKĄ miał frajdę Ino zdjęć brak:( ALe za tydzień pojadę na lodowisko - MUSZĘ to zobaczyć na własne oczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 witam w klubie, moje dziecko w szkole na ogol zjada suchy ryz i makaron jak jest cokolwiek z sosem albo cos co zle wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.10.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Tylko, kurcze, jak długo tak można???W końcu coś "pierdyknie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.10.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dużo jest na świecie niejadków.W domu coś tam zjada:)Mojego prowadził staaary pediatra-twierdził,że nie słyszał, aby białe dziecko umarło z głodu:)(wyj, jest brak jakiegoś enzymu trawiennego)O łyżwach ,nie czytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ha! Brawo dla łyżwiarza Niesamowite Z jedzeniem współczuję i współ-odczuwam Jasiek zjada naprzemiennie jajecznicę i kaszkę z bananem:rolleyes: Obiady w postaci przecierek ewentualnie . Może miksuj Franiowi w "jedną masę" - takie wiesz, zupa-krem. Wtedy udaje się przemycić trochę mięsa i warzywa. Pozdrawiam Prababkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 u nas odpadaja zupy wszelakie , kanapki tylko z serkiem czekoladowym albo nutella, jogurty najlepiej te z platkami albo kulkami, owocowe tylko przetarte bez kawalkow owocow, z warzyw marchewka ale najlepiej w calosci do chrupania, na obiad najlepiej kotlet z ketchupem albo pizza margerita:) jedynie w tortili udaje mi sie przemycic salate i warzywa ale zalane ketchupem dla zabicia smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) W naszej fundacji rozpoczęło się księgowanie 1%.Dziękujemy wszystkim za pomoc dla Franuli.Franio jest najważniejszy.Da radę. Edytowane 15 Października 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.10.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja głęboko wierzę ,że Franio da radę!Franeczku,jesteś szczęśliwym dzieciakiem,bądź szczęśliwym człowiekiem!!!Franiu,zostawię Ci wierszyk,jak urośniesz,zrozumiesz: Święty Franciszku z Asyżu nie umiem cię naśladować.Nie mam za grosik świętości,nad Biblią boli mnie głowa. Piękne są góry i lasy,i róże zawsze ciekawe,lecz z wszystkich cudów naturyjedynie poważam trawę. Bo ona deptana, niziutka,bez żadnych kwiatów, bez kłosa.Trawo, siostrzyczko moja,karmelitanko bosa.Jan Twardowski Powodzenia,Franiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 I to w tym wszystkim ma znaczenie: Franio jest najważniejszy. Prababko - piękny wiersz znalazłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 O doczytałam. Franek na ŁYŻWACH jeździ??? Prawdziwych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja też Franiowi przyszłam pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ale macie fajowe przedszkole, ze dzieci smigaja na lyzwach Ja tez chodzilam do takiego przedszkola ale teraz to niewielu sie juz chce. Czekam na foty Frania na lyzwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.10.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Prababko, dziękuję Ci. Przepiękny wiersz. Tak, Franula jeździ na figurówkach. Ponoć śmiga w tempie ekspresowym - trudno mi to ocenić, bo nie widziałam tych wyczynów. W przyszłym tygodniu planuję wybrać się za zajęcia, wtedy będę wiedziała coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No to ja wymiękam - nie umiem jeździć na łyżwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Aga, a jak tam jego myślenie przyczynowo-skutkowe? aaa, zniesiona sensoryka, został błędnik, musi być Ok Edytowane 11 Października 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.10.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ciężko mi to ocenić.O co chodzi ze zniesioną sensoryką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zostawiam przytulasy i zwyczajowo zamieszam :)dla spokojności:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 14.10.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć, Dzielna Rodzinko! Dawno mnie nie było, a tu takie wieści! Franek przedszkolakiem i do tego łyżwiarzem!! BRAWO! Nieustająco wspieram w walce przeciwko wszelkim nieprawidłowościom - muuusi być dobrze, nie ma innej opcji:yes: Buziaki dla Pana Koparkowego (czy: dla Pana Koparki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Sprytnie z ta koparka Jednak do dzieci to trzeba mieć indywidualne podejście, nie ma jednej recepty na wszystkich Edytowane 14 Października 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts