AgnesK 30.10.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Powiem tylko, że chodzi o podróż. Mamy czas do maja - Natka ma swój plan, my swój. Powiedzieliśmy, że pomożemy jej zrealizować marzenie, ale - ze względów różnych - ona musi wziąć część planu na siebie. Wtedy realizacja marzenia lepiej smakuje. Uda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.10.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Pół roku kciuki???To ja będę chuchać na ten plan(kciuki by zdrętwiały a i robić nic by się nie dało).Powodzenia dla Natki.Udanej wizytacji:DDPSia-dobry wieczór po powrocie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Mam nadzieję, że dzisiaj się dowiem, dokąd to ma być podróż. Prababko - :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 To życzę Natce spełnienia marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.11.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Serdeczny uścisk dla Natalki!!!szczęścia w życiu i spełnienia wszelkich marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.11.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Przytulas dla Natalki i niech się spełnia wszystko o czym marzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Markoto, Prababko, Swojaczko - bardzo dziekuję Wam za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 i jeszcze ja, jeszcze ja Wszystkiego co najlepsze dla Natki Najlepszego z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.11.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ciotku Malku, przekażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aguś trzymam kciuki coby Twój glos i to co chcesz przekazać skutecznie odciągnęły uwagę od kreacji powodzenia w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.11.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jutro zalegnę przed TV i będę: trzymać kciuki,słuchać i patrzeć Czas zapewne będzie wydłużony,bo cóż to dla takiego Składu siedem minut;) Przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Przynoszę coś pięknego ..- trafiłam przypadkiem : Czymajcie się jutro w tivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dziekuju nastawiłam nagrywanie 10.40 wystarczy ? czy wczesniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 to pewnie "Zielone drzwi"? Jasne,że nagram i jeszcze chłopakom pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pogubiłam się. To na którą ustawić nagrywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 05.11.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Na blogu w komentarzach Agnieszka pisze że transmisja o 10:50. Całość jakieś 7min.Link będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.11.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Było pięknie! Franuś zaprawdę Wielkim Człowiekiem jest co widać było w filmie. Sama natura,no i ten wdzięk(Reszta Rodzinki też udzwignęła role) Rozmowa wokół blogów, wcześniaków pouczjąca,wzruszająca,dająca impuls rodzicom borykającym się z różnymi deficytami u swych pociech. Można i trzeba poszukiwać pomocy dla Maluszków od najwcześniejszych chwil życia,by potem nie mieć do siebie pretensji o zaniedbanie. Maleńka jesteś Wielka! Nieustająco dobre myśli ślę i Całej Rodzince przytulasy zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.11.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Odniosłaś sukces edukacyjny-R.podziękował za obiad migowym:Dza króóóóótttko:).Z Wami Franio będzie i samodzielny i wygadany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 cudnie bylo , obie wypadłyście świetnie ale uśmiechu Frania nikt nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Zochno, dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo za ten link. NIewiarygodnie wzruszający.. Wróciłam, Monika (Lasche) pewnie właśnie szykuje się do wysiadki z pociągu. Dobrze nam obu zrobiło takie wyrwanie się z szarej rzeczywistości do rzeczywistości przez którą...nie spałam pół nocy:) I to w pokoju za 850 zł!!! Ze śniadaniem za 65 zł!! Za każda z nas!!! Masakra!! A samo nagranie - za mało czasu. NIestety. Nie powiedziałam 99% rzeczy, które chciałąm powiedzieć.. Ale mam nadzieję, że choć główne przesłanie wyszło - wiara, nadzieja i ogromne podziękowanie wszystkim tym, którzy nas wspierali od początku, wspierają nadal, wierzą we Franka i nie wątpią w nas. Za to wszystko jeszcze raz Wam dziękuję. W nagraniu nie wyszło to tak, jak chciałam, ale i tak dobrze, że pozwolili mi powiedzieć to jedno zdanie na zakończenie. Edytowane 5 Listopada 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts