agata39 05.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Agnieszko Po obejrzeniu dzisiejszego programu o Franiu postanowilam sie w koncu ujawnic. Sledze losy waszej rodzinki od kilku lat.Twoj blog od samego poczatku. Historia Frania zostala pieknie pokazana w dzisiejszym programie.Bardzo wzruszajaca. Agnieszko jestes niesamowita.Brawo Powodzenia Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.11.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To przyszło Ci Się męczyć w tym luksusie?fiu,fiu,z kawiorem???? A ja na to:fajnie:)może nie spałaś,bo szkoda przesypiać taaaki luksus??? Filmik jest wspaniale zmontowany,a z tym spacerem,,,.I urzekł mnie spokój Kosy:),choć za brak wiary w mowę Frania chyba klaps:)To kosmiczne zadanie przekazać 4 lata życia,walki o zdrowie w 5 minut.Dałaś radę,Piękna Pani z telewizji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wszystko prawda Bardzo to było wzruszające, ciepłe i naturalnie - gratulacje No i bardzo ładnie wyglądałyście - co tu dużo gadać. Ania Maruszeczko oczywiście też Aaaa.. Agnieszko - no i jaka szczupła jesteś z tym ptasim nabiałem to chyba ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 05.11.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dawno nie zaglądałam, a dzisiaj na L4 trafiłam na Was w DDTVN. Super wyszło, czytelnie, emocjonalnie, serdecznie! Buziaki dla Franka i kciuki dla Natalkowego marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Agata, dzięki:) I cieszę się, że się odezwałaś:* Prababko, luksus trwał zbyt krótko, zebym się w nim odnalazła;-) Na śniadaniu był stół szwedzki, na nim m.in. różne wódeczki, naleweczki i likierki do wyboru (taaaaaaaaaaaaaaak) - jak kusiło, by dla fantazji ułańskiej i zabicia stresu... Skończyło się na rogaliku z dżemikiem;-) Taki luksus:) Zochno - wszystko jest prawdą. Niestety. (czarny wyszczupla),,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dawno nie zaglądałam, a dzisiaj na L4 trafiłam na Was w DDTVN. Super wyszło, czytelnie, emocjonalnie, serdecznie! Buziaki dla Franka i kciuki dla Natalkowego marzenia Artmag, ja tylko żałuję ze tak mało o Natce było.. Ale spróbuję to nadrobić jakoś jutrzejszym wpisem na blogu. Przywiozłam dziś trochę ciastek kupionych na dworcu w Katowicach (jaki dworzec!!!!!! szok!!! po remoncie to inny swiat!), oglądała program, wcinała eklerka kajmakowego i się rozpływała. Troszkę mało naszej dziewczynki było..I ja miałam powiedzieć o niej i..czas kurcze. Za mało. I zrobimy wszystko by Natkowe marzenie spełnic:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Oglądałam!!!Wyszło pięknie. Filmik wspaniały. Niby taki krótki, a tak dużo się w nim zmieściło. Miszczostfo! No ale to pochwała filmowców, a najważniejsze, że Wy pokazaliście się jak zawodowi aktorzy. Siła spokoju! No, poza Franiem, który zaprezentował radosną spontaniczność.Za to rozmowa w studiu - kiepska. Stanowczo za dużo mówiła pani redaktor. Powinna poprzestać na przedstawieniu Was i pozwolić mówić lepszym! Podziwiam Twoje opanowanie i perfekcyjną realizację planu - w tak krótkim czasie powiedzieć tak dużo, w dodatku robiąc to spontanicznie i z wdziękiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aga, nic straconego. Po takim występie nie będziesz się mogła opędzić od propozycji wystąpień w telewizjach wszelakich. Zdążysz powiedzieć wszystko. PS. To pierwsze powinno być o jeden wpis wyżej, a drugie to odpowiedź na Twój poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.11.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Aga, dzięki Ci, kobieto wielkiej wiary:) Jezu..o której ja dziś pójdę spać.. Już po północy a ja w ...ciemnym lesie z nadrabianiem robotyWot frycowe za tiwi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To nie wiara, to pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No i co ja mam powiedzieć ??Świetnie było Mistrzostwo wykorzystania czasu I pięknie wygladałyście No i wściekła jestem na Was koleżanko było mówić,ze wracacie przez K-ce ? przechwyciłabym Was na kawkę do siebie. Ale i tak Cię to nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.11.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Fajny występ , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 06.11.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Gratulacje !!!!!Szkoda,że tak mało.Twoje doświadczenie to pomoc dla wielu osóbzmagających się z chorobą dziecka.Pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dziękuję Wam jeszcze raz:) Zaczynamy coroczny maraton problemów oddechowych Frania, kurka wodna.I boimy się teraz bardziej ze względu na epilepsję.Nie wiem, co ze szpitalem za 2 tyg, w ogóle boję się tej hospitalizacji, bo jesli pod koniec wrzesnia Franio wyszedl z oddziału z infekcją dróg oddechowych, to co będzie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aga, Może tym razem będzie lepiej - i obejdzie się bez infekcji. Trzymam kciuki za Frania. Nie będę oryginalna - występ bomba> Twoja swoboda wypowiedzi fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.11.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Masz teraz jeszcze 2 tyg. do szpitala-pojedziesz ze zdrowym Franiem>spokojnie-do tej pory infekcja nie powodowała ataków (ani kaszel ani gorączka).Ja czekam na ten szpital-Franio zacznie być leczony ,nie pozwól dłuzej tego leczenia epi odwlekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No własnie, dlatego trwają intensywne rozmowy na linii Opole-Wawa - co robić.Pulmonolog jutro, po wczorajszej konsultacji tel dziś włączyliśmy dodatkowy lekZobaczymy, kurka wodna Lecę do pracy:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dużo zdrowia dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dzięki Markoto.Rozmawiałam przed chwilą z 'wujkiem Radkiem' - przyjedzie do nas zrobić krasnalowi porządną rehabilitację oddechową.Super człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no porządne oklepywanie czyni cuda, chłoń wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts