bratki 07.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dolaczam do owacji na stojaco - kapitalny wystep! Cala familia na piateczke. O Natce moze nie mowilo sie duzo, ale jej obecnosc w kadrze i we Franiowym zyciu zaznaczyla sie z wielkim wdziekiem. Aga, a Ty jestes urodzona celebryta! Powinnas miec swoj program. Wiem, wiem, najpierw ksiazka, ale TV zaraz potem. Na koniec: chorobskom mowimy nasze zdecydowane - A Psik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Markoto, gdy byłam z Francikiem w klinice w Wawie nauczono mnie na oddziale rehab. kilku "chwytów" - jak pomóc Franiowi bez oklepywania. Zalegania są jednak straszne, nad ranem bidak nie może az odkrztusić, poprosiłam więc o pomoc 'wujka Radka' - przyjedzie do nas do domu i zrobi krasnalowi porzadną rehab oddechową. Bratki..padłam ze smiechu:rotfl: Dzięki:) Pozostaniemy z Lasche przy książce:) A propos Lasche - obiecała że po latach świetlnych nieobecności na FM zajrzy tu. Zobaczymy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ty sie turlaj, a ja swoje wiem... Wiedzma jestem i tyle. Do zobaczenia na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 To ja tak zamieszam,aby Franiowi oddychało się całą piersią i bez przykrych niespodzianek:stirthepot::stirthepot: Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aga, Ty się lepiej pogódź z nadciągającą popularnością, bo skoro tyle wiedźm Ci to wróży, to się nie wywiniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.11.2013 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Doprawdy czarny humor się Was trzyma, kobiełki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie kryguj się. Byłaś świetna, powinno się jakoś Twój talent wykorzystać, kamera naprawdę Cię kocha, a do tego Twoja emocjonalność i barwa głosu.... Dajesz radę, matka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 z fundacją nie wyszło to może w Murator TV autorski program na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Wiedźmy jesteście, i wiedźmini:) Skontaktowała się ze mną p redaktor z WP - chce o Franiu napisać reportaż z okazji Światowego Dnia Wczesniaka:) Za 15 razem udało mi się przed chwilą dodzwonić do ordynator neurologii na Litewskiej.We wtorek będą dochtory radzić nad Franiem, a zaraz pulmonologDr ma się tez wypowiedziec czy widzi Frania w szpitalu za 1,5 tygLecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2013 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cytat z pana dr: Uważam, że Franio w tym okresie nie nadaje się do hospitalizacji. Trzeba rozważyć wprowadzenie leków w trybie ambulatoryjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 I tak o wszystkim zadecyduje W-wa.A jak Franio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ano.A Franio - charczy, kaszle i dostaje na głowę w domu. Trochę jest nieznośny - jak to dziecko, któremy dokucza kaszel i katar.Ale i tak nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.11.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ...a do tego Twoja emocjonalność i barwa głosu.... No. Aga na Kaczkowskiego (Piotra) albo Czubównę (Krystynę) ! W stosownym czasie wyprodukuje się taki transparent A może to i lepiej że ambulatoryjnie.. Pobyt w szpitalu zaoszczędzony - stres i różne zagrożenia takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.11.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Zochna.... Zobaczymy co dochtory we wtorek uradzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Niech coś uradzą,bo czas troche ucieka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Myślałam o Was cieplutko łazęgując po Krakowie.Nogi trochę bolą ale nic to! Czas na szpitalne pokłady niekoniecznie,ale jak mus to mus. A może coś lepszego doktory wymyślą? Nieustająco:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.11.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Hospitalizacja przełożona. Nie mam jeszcze terminu. Będzie "się ustalał".Nie ma opcji wprowadzenia leków poza oddziałem. A teraz idę podgrzać obiad Natalce a potem włączyć inhalator Francowi.Robaczek sam już sobie radzi w czasie inhalacji - nie trzeba mu pomagać w trzymaniu nebulizatora:) Edytowane 12 Listopada 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Robaczku zdrowieć tu szybciutko proszę , a wirrrusy precz od maleństwa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Wiesz Aguś,ja jak patrzę na postępy Frania ,zapominam ,że to okruszek,wcześniaczek:)Wy-intuicją a lekarze -wiedzą ,wiecie co dla Szkrabka najlepsze:).Teraz skuteczności leków pulmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Postępy w zdrowieniu są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts