AgnesK 13.11.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Są swojaczko, zwiększone sterydy robią swoje:)Dziś Franula odespał zarwane nocki, cały dzień był po prostu przecudowny:) A i energia go roznosiła:)Zastanawiam się, kiedy nadejdzie czas, że mały będzie mógł funkcjonowac bez sterydów, kiedy skończą się te koszmarne zalegania.Krasnal jest bez antybola, wystarczyło zwiększyć mu częstotliwośc inhalacji. Od wtorku wracamy do starej dawki.Dzięki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.11.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Sennie,jesiennie się zrobiło;) Cicho tak i spokojnie,a jak tam Wasze kaszele i katary? Inhalacje dają radę mam nadzieję.Widziałyśmy się po raz pierwszy dwa lata temu, nie pojedziecie kiedyś przez moją wieś? Przytulasy zostawiam i aniołom opiekuńczym polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.11.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ucałuj w nosek naszego Dzielnego Wcześniaczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Uściski dla Walecznego od ciotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.11.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Dziękuję Wam za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wcześniakowi Kochanemu Franulkowi,by codziennie miał milion powodów do uśmiechu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ja spóźniona - jak zwykle .. Nieustające kciuki za Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.11.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dzięki Zochno i Swojaczko Ku pamięci, niech i tu będzie - link do artykułu, który ukazał się w sobotę: Franek - hipotroficzny kilogram szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.11.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Każde wspomnienie Okruszka z pierwszych chwil,godzin,dni,tygodni sprawia,że oczy mi wilgotnieją i muszę przecierać okulary;)Dał radę i zobacz jaki chłopak wyrósł! Ma jeszcze wiele przed sobą,ale ma też fajną Rodzinę, świetnych terapeutów i pomocników w osiąganiu rzeczy niemożliwych do osiągnięcia. Trzymam kciuki,mieszam i tak po ludzku wspieram,bo sprawia mi to dużo radości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.11.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja artykuł zostawiam,mam przy nim tyle różnych myśli,że musiałabym chyba założyć swój wątek,by to "przrobić":)Ukłon i podziw za te lata! List do Św.Mikołaja-majstrsztyk:) fantazję chłopak ma:)a nadzieja w biegu:)-cuuudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Franek od początku jest absolutnie wyjątkowy. Ze wszystkim. I tak mu zostało, a i na Was przełazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.11.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jestem ciekawa,co w kwestii ...księżyca??? Jak Franio,zmniejszyły się te zalegania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Franiowi chodzi po głowie(tak domniemywam) własność niewielkiej działki księżycowej:yes: Jakiś placyk zabaw można tam urządzić lub w niedalekiej prxzyszłości szpanować propozycją randki tamże:cool: Zaleganiom mówimy precz:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aga - a podrzuć no link do darmowych aplikacji jakichś dla dzieci, takich poznawczych, potrzebuję dla dziadka, żeby spróbował demencję opóźnić, a nuż udałoby się go zainteresować prostymi aktywnościami.Jest coś takiego?Jak dla dziecka kilkuletniego, trudniejsze nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ależ mnie rozbawiłyście:) Ja nie wiem, co my z tym księżycem zrobimy.... A sterydy nie dały rady niestety. Leci antybol. Pulmonolog mówi, że steryd ma być na stałe teraz, pediatra wcześniakowa (pracuje na OIOMie i zna doskonale specyfikę problemów wczesniaczych), mówi, żeby za 2 tyg schodzić ze sterydów. Nie weim, kompletnie wiem, kogo słuchać. Chyba zadzwonię do naszej dr Doroty (ona z koei dziwiła się że dochtory nie włączyli Frankowi leków rozkurczowych). Musimy zrobić naradę wojenną, ale najpierw niech antybol się skończy. Dr z OIOMu powiedziała, że płuca Frankowe potrzebuję jeszcze jakiś 3 lat żeby dojść do siebie po dysplazji oskrzelowo-płucnej. I dowiedziałąm się, ze regularnie będziemy musielić robić Frankowi próby wątrobowe - to ze wzgl na leki p padaczkowe. Ponoć zawsze tak się robi. Aneta, a na jaki system? IOS czy Android? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.11.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nieźle Ci dochtory namieszały:(Zróbcie tę naradę.Z próbami wątrobowymi-tak się robi:yes:A te rozkurczowe to chyba oskrzelowe?ja za cienka jestem:(.Trzymam za zdrowienie Frania!Myśl.myśl..o księżycu:)No i wjakiej ma być fazie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nie no, na laptopa, Windows 7! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.11.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nooo, taki księżyc w pełni to już chyba podpada pod opodatkowanie od luksusu. Światło oszczędzasz,czarujesz nowym wystrojem wnętrz, pod jego nieziemskim wpływem zaczynasz tworzyć poezję itd:cool: Wybierz coś mniej okazałego:lol2:(inną fazę)Moje wnusie też padnięte:(Ot pomorek jak mawia Depesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aneta, odpowiedziałam Ci w sprawie "niemartwieniasię":) A na Windowsa..kurcze, to ja się tak nie znam.. Chyba musze Natalkę zapytać, ale ona już spać poszła. Jutro, dobra? Swojaczko, coś musimy wykombinować A wnuczę wyściskaj od nas. NIech zdrowieje szybko:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie ma pośpiechu, dziadek nie wyjeżdża. Idę czytać... Swojaczko - zdrowia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts