AgnesK 04.12.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 aaaa....endokrynolog - dr Barg z Wrocka. Świetna secjalistka:) Franc od czerwca urósł 3,5 cm!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 miałam na myśli prodeste bez związku z książką bo czytałam że im czsami trudno z finansami dr Barg jest moim nr jeden;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.12.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Fajna z niej babka - nie dość że super spec to i ludzka bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Był Mikołaj???Ten księżyc mnie intryguje:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.12.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Aga,przepiękny miał Franio cały okres mikołajkowy-list,bieg do skrzynki,oczekiwanie na przyjście Mikołaja z kalendarzem i wreszcie radość z wizyty!!!!Rewelacja,Mam nadzieję,że dużo z tego pozostanie w pamięci Frania (w Waszej też):)To jest magia grudnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.12.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Prababko, Franuli wizyta Mikołaja sprawiła TYLE frajdy, że opisac się nie da:) Dziś w nocy rzucał się, krzyczał - widać ile emocji było:) Mikołaj nie dał rady z księżycem, ale najwazniejsze, że było auto z rogami, smieciarka i stacja paliw:) No i jajka-niespodzianko oczywiście:) A sąsiad-Mikołaj pierwsza klasa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.12.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Spełnił marzenia!!!Wniósł tyyyle radości!!!Ekstra:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Ale był Mikołaj,że ho ho hoooo! Franio niezwykle wdzięcznie prosił i dziękował za prezenty. Zuch chłopak:)Nie było mnie trochę i mam pytanie czy Franio nie był umawiany na badanie słuchu? Coś mi się plącze,że miał mieć coś robione(albo pomyliłam) Zostawiam przytulasy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wpadam szybko z super informacją - Franio zjadł dziś na śniadanie pierwsze w życiu jajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAŁE! I trochę skorupki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 :)Zuch Ci rośnie:)szpinak,jajko...powoli będzie jadł wszystko:)Franiowi nawet Natka nie szkodzi:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Franiowi nawet Natka nie szkodzi:))) Prababko :) bardzo zgrabnie Aga no Ja Ci mówię - niech to tylko ten 2013 się skończy.. On już się chyli ku upadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jadłospis rozszerza się a to dobrze rokuje:yes: Co do roku 2013 to też mam do niego sporo zastrzeżeń:stirthepot:Wirusom mówię STOP:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 ech.....no i mamy natkę...że tak powiem Musimy iść z młody do pulmonologa znowu, to jakiś kanał - zmniejszyliśmy troche steryd, kazali nam, zalegania młody ma takie, ze odgłosów paszczą dawać nie możeco się dzieje?????Dr mów ze dysplazja tak mu dale i ze jeszcze 3 lata, ale w tym stanie nigdy go na oddział nie przyjmą fuck & shitsteryd non stop, 2 antybole pod rząd bo zaczęły się bakterie piknie rozwijaćgdzieś jest problem, wk... mnie to powoli, bo zaraz coś nam rypnie z wielkim hukiem jak tak dalej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.12.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Swojaczko, a jak Twoja przyjaciółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.12.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Samopoczucie ciut lepsze a resztę pokażą za tydzień badania. Aga teraz dzieci tak łapią rózne wirusy( nawet te nie mające wcześniej kłopotów zdrowotnych.)Wspieram dobrymi myślami. Spokojnej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Najwyraźniej trzeba wziąć się trochę za gary, co...? :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Oj,maluśki,maluśki...zdrowiej! Ja nie wiem,co przy takim dzieciaczku radzić-tylko dobrego lekarza!I czekać cierpliwie ,aż urośnie;Ciotki dobrze mieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.12.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Teraz Franc jest po leku, który jeszcze pon dwa tygodnie działa. Ale zalegania już wyłażą. A tak w ogóle wpadłam napisać, że nie mam facetów w domu... Siedzą od pół godziny w klockach i ukłądają Wymieszali wszystkie i mają teraz zajęcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.12.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Dobre wieści:)Jeszcze trochę i chłopaków nawet na obiad nie ściągniesz:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 To dobra wiadomość, bo dziewczyny mogą sobie wypić herbatkę i pogawędzić;)skoro Chłopaki zalegli przy klockach. Coś mnie łamie,przywlekli do mnie wirusa! Sami sobie przy garach postoją;)A takie na dzisiaj i jutro ambitne plany miałam. Trzymajcie się i odpoczywajcie między pracami domowymi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts