Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga,przepiękny miał Franio cały okres mikołajkowy-list,bieg do skrzynki,oczekiwanie na przyjście Mikołaja z kalendarzem i wreszcie radość z wizyty!!!!Rewelacja,Mam nadzieję,że dużo z tego pozostanie w pamięci Frania (w Waszej też):)To jest magia grudnia:)

:) Prababko, Franuli wizyta Mikołaja sprawiła TYLE frajdy, że opisac się nie da:)

Dziś w nocy rzucał się, krzyczał - widać ile emocji było:)

Mikołaj nie dał rady z księżycem, ale najwazniejsze, że było auto z rogami, smieciarka i stacja paliw:)

No i jajka-niespodzianko oczywiście:)

A sąsiad-Mikołaj pierwsza klasa, prawda?:)

Ale był Mikołaj,że ho ho hoooo! Franio niezwykle wdzięcznie prosił i dziękował za prezenty. Zuch chłopak:)

Nie było mnie trochę i mam pytanie czy Franio nie był umawiany na badanie słuchu? Coś mi się plącze,że miał mieć coś robione(albo pomyliłam) Zostawiam przytulasy:hug:

ech.....no i mamy natkę...że tak powiem

Musimy iść z młody do pulmonologa znowu, to jakiś kanał - zmniejszyliśmy troche steryd, kazali nam, zalegania młody ma takie, ze odgłosów paszczą dawać nie może

co się dzieje?????

Dr mów ze dysplazja tak mu dale i ze jeszcze 3 lata, ale w tym stanie nigdy go na oddział nie przyjmą

fuck & shit

steryd non stop, 2 antybole pod rząd bo zaczęły się bakterie piknie rozwijać

gdzieś jest problem, wk... mnie to powoli, bo zaraz coś nam rypnie z wielkim hukiem jak tak dalej pójdzie

To dobra wiadomość, bo dziewczyny mogą sobie wypić herbatkę i pogawędzić;)skoro Chłopaki zalegli przy klockach. Coś mnie łamie,przywlekli do mnie wirusa! Sami sobie przy garach postoją;)A takie na dzisiaj i jutro ambitne plany miałam. Trzymajcie się i odpoczywajcie między pracami domowymi:rolleyes: