Prababka 30.12.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 DPS-iu,franeczka nie,mówiłam o rodzicielach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Aaaa, no to wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Aga, pewnie Ameryki nie odkryję, a może dostanę po nosie od fachowców, ale ja sobie poradziłam z opryszczką wargową, która u mnie wyłaziła nie na wargach, a pod nimi w kącikach ust. Wyglądałam jak wampir chwilami. Pojawiła się w ciąży, potem w kolejnej. Myślałam, że tak normalnie da mi spokój, ale nie. Miałam ją bez przerwy właściwie - ledwie przysychały jedne strupki, a już się pojawiał kolejny rzut pęcherzyków. I tak na okrągło przez ładnych kilka lat. Dostałam od lekarki jakieś tabletki przeciwwirusowe. Póki łykałam, było ok (zgodnie z zaleceniami łykałam nawet, kiedy paskudztwo zniknęło, tak długo, jak lekarka kazała). Przestałam łykać - po miesiącu chyba wróciło. No ileż można się faszerować??? I wiesz co pomogło? Witamina B! Zwykła witamina B. Zażywałam po jednej tabletce dziennie przez jakiś czas (podane dawkowanie to 2 dziennie), teraz od czasu do czasu, kiedy sobie przypomnę i mam święty spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2013 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Aga, to ja w takim razie muszę. No rozkłada mnie strasznie, kaszlę coraz piękniej, kurka wodna. Ale wszyscy wokół chorują - taka wiosna tej zimy. Siedzimy z Francem w domu, aż z Franca zaczyna wychodzić prawdziwa franca. Nie wiem ile jeszcze z nim siedzieć- pewnie aż krosty zejdą. A to aż boli - taka pogoda i za rogiem żywa szpka, jedyna w Opolu.. Tak nam się marzyło ze w tym roku pójdziemy z dzieciakami (w ub roku Franio nie chciał nawet wejść na teren parafii).No i tyle wieści. Ide spać. Witamina B- będę pamiętała;-) Swojaczko, coś lepiej Ci jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232517[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Aguś,wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!Niech to będzie dla Waszej Czwórki DOBRY ROK!Niech gra muzyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.12.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Oby nadchodzący Nowy Rok był lepszy od tego,który mija. Niespodzianki tylko miłe dające radość i szczęscie. Jest lepiej tra la la la:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dziękuję Wam. Melduję ze Franiowa ospa ma się źle, tzn odchodzi, za to moje choróbsko ma się coraz lepiej. Niestety. Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Zdrowia przede wszystkim, wytchnienia i oby ten nadchodzący rok był lepszy od mijającego. Dziękujemy Wam za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 31.12.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dobrego Roku Wam Wszystkim i we wszystkim! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.12.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Ojjojojoj niedobrze,bierzesz cosik? Półpaśce bywają różne np z wypryskami na barku też (boli tak samo jak w pasie) albo nawet w okolicy oczu. Obejrzyj się albo poproś o dokładne zerknięcie swego R.Byłam chora na to świnstwo dwa razy. Liczę,że to coś lżejszego i po wypoczynku??? Ci odpuści.A może powinien na Cię zerknąć i posłuchać jakiś dr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Aniu, dziękuję Swojaczko, eeeeeeeeeee..dochtorów mam dość, wiesz;-) Biorę wapno z wit C a dziś mam plan zażyć trochę % Narazie upiekłam sernik, wygrzałam się przy piekarniku i..siadam do roboty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Procentujmy wszyscy wraz...))Czy to nie tak leciało???Udanej nocy wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 I ja udanej nocy Wszystkim życzę. Udanego i szczęśliwego 2014 Niech się spełni Usciski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.12.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 31.12.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Aguś, Franiu, Natko i Radku! Zdrowego, spokojnego, szczęśliwego nowego roku 2014, dalszych sukcesów i braku gadzin do okiełznania życzy kolejna ciotka:yes: Wszystkim czytaczom również wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dziękujemy jeszcze raz:) I niech lepszy będzie. I ŻADNYCH nowych diagnoz dla Frania bardzo proszę!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Prosisz i masz:)ja żadnej diagnozy Franiowi nie postawie:) a poważnie -obiema rękami podpisuję się pod takim życzeniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 żadnych nowych diagnoz, a stare ...... Franek ugasi http://www.alsen.pl/files/photos/55/174255/92313/original.jpg Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Dzięki Lesiu, qpe lat;-) Witajcie w nowym roku:) Nie zapytałam żadnego z lekarzy, jak długo Franio powinien być w domu. Od dziś już nie podajemy mu już leku p wirusowego, tylko jeszcze smaruję mu maścią największe krostki maścią z acyklowirem. Dziś jest 8 doba choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Nie wiem czy On teraz nie jest zbyt podatny na wirusy. Położyć Go może kichnięcie sąsiada i dlatego nie spieszyłabym się z wychodzeniem na dwór. Wietrzyć dom i czekać aż odpadną strupki i dojdzie do siebie. Już niedługo,:yes:dacie radę.Dzisiejszy dzień był słoneczny,suchy i taki powinien być sierpień (srodkowa Polska) Zapisuję i zobaczymy. Życzenia zdrowotności zostawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts