AgnesK 07.01.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.01.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O Młodzieży:)Kto ma dać radę ,jak nie WY?:)Ja trzymam już za sponsorów:)Niech się mnożą!Przytul Franeczka (jaki On lubi kolor najbardziej?)Dlaczego mi Franeczka podkreśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.01.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No,taką Cię lubię najbardziej:hug: Wszystko się ułoży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Podkreśla Ci bo łun tu ci najważniejszy:) A Franio..jaki kolor...hm....nie wiem:) Na bank, wszystkie, które potrafi zamigać. I jesczze srebrny, ale to jest trudne do zamigania dla niego;-) Buziaki i wracam na allegro. Zaraz telekonferencja z Lasche;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A,no toż właśnie:)Cięęęężko myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.01.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Się doigrałam;:sick:antybiotyk dostałam i mam brać (duo'cośtam) Trzymajcie się zdrowo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Swojaczko - a jednak to nie pesel! A niby wszyscy wiedzą, jak nalezy dbać o siebie, ech... Zdrowiej, kochana! Co tam w temacie książeczki słychać, Matka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Noworoczne gratule! Haslo (i logo) - prima! Choc jak patrze na te nawalnice - to ja nie wiem, czy te glowy takie male. Mnostwo fajnych rzeczy nawymyslaly. Pysiaki dla ozdrowiencow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.01.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Helenka, kurde!!!! Ty się lecz!!! Ledwieś chyrlała przez telefon i dopieroś do lekarza poszła?? Dziś przed kursem migowego wysłałam wniosek do Ewentualnego Wielkiego Patrona.TZn sprawa z patronem juz niemal dogadana, ale na gębę. Teraz chcemy na papier, ale nie wiem czy to się uda, bo normalnie przy takich wydawnictwach patronat jest, jak całośc gotowa. Ja im posłałam 1 rozdzaił tylko.Ale potrzebujemy ich JUŻ, zeby kasę zbierać Jeśli mielibyście jakieś propozycje - do jakich firm pisać, dajcie znać. Narazie będziemy zbierały deklaracje firm, bo nikt nam zadnej kasy wpłacać nie będzie, Dopiero jak wybierzemy wydawnictwo, kasa pójdzie tam. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Pukałaś może do Zielonych drzwi tvn?Tam pierwszy raz to ogłosiłyście publicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tak, rozmawiałyśmy o tym w Wawie. Nie mają w statucie działalności wydawniczej, więc nic z tego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Po "na jednym wózku" logicznym patronem byłaby Prezydentowa-wtedy może MEN,,jacyś chętni posłowie???Wiem,głupota-ale to z braku chęci do zajęcia sie robotą(rasowanie czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Aga,nie wiem jakie firmy maja środki na sponsoring-baki,telefonie?Mocarne-gaz ,woda ,prąd??Duże poligraficzne? A gdybys zapytała Owsiaka,Ochojską- wprost,jak złapać sponsorów.Teraz ma młyn,ale pewnie by Ci odpowiedział:)Bo małym-ten 1% został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.01.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ha ha,my też z tych małych:)Spokojnie. Mamy kilka miesięcy czasu. Rzucam ino temat pod rozwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nie jestem na fejsie,więc tu chociaz Ci powiem-lubię to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No nic nie dostałam na emajla :mad: sama se znalazłam, małpo jedna. Ale za to dostałam pierniczki, hahaha i Mikołajkowego Franka możecie mi zazdrościć bo jest czego. Moja zguba się nie odnalazła , nie wiem czy już ogłaszać żałobę narodową, czy mieć jeszcze nadzieję idę popłakać w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ale, ale, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM ROKU (tak, wiem mam zapłon), DLA WSZYSTKICH ODWIEDZACZY FRANKOWEGO WĄTKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ma mi się na życie,chyba;) Wasze dobre słowa pomogły,dziękuję. Czeka mnie teraz sporo obowiązków i przyjemności(Dzień BAbci) Myślę,że jakoś dam radę.Franuś idzie swoim rytmem i tak ma być. Nie ma dwóch takich samych dzieciaków,bo i bliźnięta się różnią. Dorośli często zapominają o tym i tresują swe maluchy no bo jak to sąsiada córka jeździ rowerem a ty nie umiesz? I nawet najfajniejszą czynność obrzydzą do imentu. Tak nie wolno,bo my dorośli także czasami tak biegle jak znajoma nie mówimy w obcym języku,nie śmigamy na nartach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.01.2014 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Kochani, ja ledwie żyję Ledwie, ale jakże radoścnie:) Kaśka, miałąm Ci coś wysłąć????? To chyba zapomniałam zaraz po rozłączeniu się...Wot starość Jutro u nas zlot w chałupie - przyjeżdza Monika L z familią, będą nasi książkowi konsultanci i TVP. JAk my to wszystko przezyjemy to ja nie wiem:) Wobec tego wszystkiego powyższego prosze o wyrozumiałość i walenie po łbie jesli czegoś zapomnę. Słyszała???? Malka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.01.2014 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 To k woli przypomnienia, miałaś mi wysłać link do wydarzenia. Teraz ładnie się pokajaj, bo mi z kwadrans zajęło znalezienie go cały kwadrans rozumiesz to kiedy wpadniesz, bym Ci mogła natrzaskać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts