DPS 14.01.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Malka, ja mam lepszy pomysł - wybierz się do mnie, po drodze zabierz Kossowskich. Zanim dojedziecie, zdążycie się dogadać i w ogóle. A ja przygotuję dobrą kawę i załatwię dobre ciasto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.01.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Aga,to kocioł twórczy-taki lubisz,dasz radę Malka,po jakiej zgubie ta żałoba????byle nie za długa...wściec by się można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 to kiedy wpadniesz, bym Ci mogła natrzaskać ?? uuuuuuuuu...tja...jak tiwi se pojedzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Aneta, jestem za!! Prababko, kociak zginął Malce. Kurka wodna A teraz oddalam sie do garów - trza z młodym ciacho piec, bo w sumie przez nasz dom przetoczy się dziś tornado gąb żądnych ciast i kaw:) Jak to dobrze, że wszystkie te tornada mają miejsce we wtorek, gdy akurat mam wolne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Malka, ja mam lepszy pomysł - wybierz się do mnie, po drodze zabierz Kossowskich. Zanim dojedziecie, zdążycie się dogadać i w ogóle. A ja przygotuję dobrą kawę i załatwię dobre ciasto! To jest jakiś plan to ciasto brzmi tak przekonująco Aga,to kocioł twórczy-taki lubisz,dasz radę Malka,po jakiej zgubie ta żałoba????byle nie za długa...wściec by się można:) Kot mi zaginął uuuuuuuuu...tja...jak tiwi se pojedzie;-) no raczej, siniaki pod okiem,źle w kamerze wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Malka-może się jeszcze powłóczy i wróci? Aga-Franio dziś będzie miał raj z kamerami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Kocio mógł poczuć już zew natury, miejmy nadzieję, że wróci, powsinoga... no! To ja czekam na jakiś telefon od Was bou, kiedy przyjedziecie. Ciasto będzie na bank bardzo dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Aga ,jak za Tobą nadążyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.01.2014 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 19:50 jesteśmy my:) http://www.tvp.pl/opole/informacja/kurier-opolski/wideo/14-stycznia-2014/13647911 Spotkanie u nas było po prostu fantastyczne. Szkoda tylko ze takie krótkie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No jak zawsze, dobrze i mądrze! Ciotka Lasche ma power jak elektrownia atomowa, Ty takoż - ciekawam, co Wy jeszcze wymyślicie i zrealizujecie, bo że książka jest tylko początkiem to nie mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 taaaa, se pooglądałam :cry::cry::cry: chyba czas zaktualizować oprogramowanie. Nic to,skubnę młodemu kompa Aga, może faktycznie zgramy jakoś grafiki by na ten dziki północny zachód ruszyć??? ps zjadłabym jakieś dobre ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Trzeba będzie pomyśleć, ciotka;-) Materiał buforuje się dramatycznie dużo - dali nas na samiusieńki koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Tak, tak, tak, zachód TO JEST TO!!! Już ja Wam mówię, że postaram się o ciasto najpyszniejsze w całej okolicy! A jak będziecie z kierowcą to i do ciasta coś się znajdzie, mam aroniówkę tak pyszną, że klękajcie narody. Odliczanie uważam za rozpoczęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.01.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 To,że dali na koniec,to może dobrze:)niech dzwoni w uszach sponsorom:)Zgrywajcie z Malką grafiki i zdobywajcie zachód:)nie wiem ,czy to przejdzie,mój net dziś działa jak inkaust-po 5 minutach widzę ,co napisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 15.01.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A mnie wyskakuje komunikat: "materiał niedostępny":( Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.01.2014 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Bbis, u nas jest dostępny.To jeszcze raz TU od 19 min 15. sek Lecimy na migowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Obejrzałam,było krótko ale treściwie:rolleyes: Podjęłam decyzję o grze w lotto,gdyby choć nieduży milionik;) Kciuki trzymam za pomyślność przedsięwzięcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.01.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ale pyszności Franio popełnił:DPotrafi pokazać emocje miną,spojrzeniem i jest przy tym tak rozczulający,że ciepło się koło serducha robi.Dzisiaj byliśmy na przedszkolnych występach wnusi-spore przeżycie:yes: Maluszki są słodkie i prezentują swoje talenty całym sobą.Oczy mi tak jakoś zwilgotniały hm.Zdrowia zostawiam i spokojności życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.01.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Franek uwielbia piec ciasta, ciastka, mielić w maszynce (wszystko - autka też próbował). Ma przy tym niesamowitą frajdę W kwestii totka - też muszę zacząć grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Masakra jakaś, schuść nie mogę, bo wszędzie smakołyki pokazują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts