Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Prababko, masakrę migamy od dawna:)

WOW od 2 tygodni:)

Podczas spotkania u nas w domu w tym tygodniu Monika Lasche powiedziała, że musimy się zabezpieczyć jakoś prawnie, bo projekt jest ogromny (dla nas przynajmniej). Chodzi o to, by nikt nie miał wątpliwości, ze każda złotówka trafi na wydanie książki, żeby nikt z nas nie miał żadnych kłopotów itd itp. Wszyscy przyznaliśmy jej rację. Wrzuciliśmy ogłoszenie na stronę książki i jeszcze tego samego dnia zgłosiła się do nas kancelaria prawna! Oferują nam swoje usługi pro bono. W najbliższym tygodniu dostaniemy dokładne instrukcje, czy ze względów formalnych musimy sie jakoś sformalizować czy nie i co mamy dalej robć, żeby wszystko było legae artis. Fajnie jest mieć wsparcie czterech prawników na raz.

Spoko, Was się boję, więc będę informowała na bieżąco.

Na razie jestem dziś po rozmowie z 1 panią dr tutaj na miejscu.

Chcę załadować sobie net z playa więc myślę, że łączność będzie;-)

Prosze mnie nie stresować groźbami, bo dość zestresowana jezdem;-)

O,wiedziałam kiedy wstać:)spałam w środku dnia-mamy -16,wiatrzysko,doszedł śnieg,jednym słowem:warto było czekać na zimę:)

Aga,spokojnie-tym razem minie bezboleśnie,jasne że każdy szpital to stres,ale znacie już oddział i zamiary lekarzy:)Nie będzie niespodzianek!

Weź dużo książeczek,ulubionych zabaweczek i ...przeleci:)My potrzymamy a Wy dacie radę!Powodzenia:)Szybkiego powrotu:hug: