Prababka 17.01.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Pieczcie,pieczcie,Wam nie szkodzi:)Ja mam jeszcze choinkę z cukiereczkami-jutro do rozebrania:) Aga -naucz nas migać masakrę-każdy ma jakąś swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ja choinkę musiałam rozebrać7 stycznia:( wyjątkowo nietrwałą miałam. Aga pojechałaś na zachód ? Czy Ty masz teraz ferie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.01.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Prababko, masakrę migamy od dawna:)WOW od 2 tygodni:) Podczas spotkania u nas w domu w tym tygodniu Monika Lasche powiedziała, że musimy się zabezpieczyć jakoś prawnie, bo projekt jest ogromny (dla nas przynajmniej). Chodzi o to, by nikt nie miał wątpliwości, ze każda złotówka trafi na wydanie książki, żeby nikt z nas nie miał żadnych kłopotów itd itp. Wszyscy przyznaliśmy jej rację. Wrzuciliśmy ogłoszenie na stronę książki i jeszcze tego samego dnia zgłosiła się do nas kancelaria prawna! Oferują nam swoje usługi pro bono. W najbliższym tygodniu dostaniemy dokładne instrukcje, czy ze względów formalnych musimy sie jakoś sformalizować czy nie i co mamy dalej robć, żeby wszystko było legae artis. Fajnie jest mieć wsparcie czterech prawników na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No i super, Monika to jednak mądra babka jest! To co z tym zachodem...? Bo w końcu do Was zadzwonię sama i do Malki też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.01.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Aga,to już tuż tuż szpital Frania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.01.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 DPS, ano mądra. I chwała jej za to. Teraz moc jest z nami Prababko, no niestety tak:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.01.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Trzymam kciuki za sensowne posunięcia w szpitalu!Trzymajcie Się zdrowo!przeleci jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.01.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Agus,już jesteście w szpitalu,czy jeszcze w domku?Trzymam te kciuki,nadaremnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aga najlepsze,serdeczne, wspierające zostawiam,dobrymi myślami otaczam,aniołom opiekuńczym polecam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.01.2014 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 NIe dziewczyny, szykujemy sie mentalnie. W poniedziałek rano ruszamy.A przed wyjazdem jak zwykle milion spraw do załatwienia, w robocie gorrrący okres, ale wszystko jakoś się ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A jaki plan na ten raz, co będzie diagnozowane/robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Aneta, kładziemy się w związku z epilepsją.I dlatego też szykuje się dłuższy pobyt - przynajmniej tak nas nastawiała dr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Aaaa, no własnie, epi!Przecież trzeba ważne sprawy wdrożyć.Kciuki będę trzymała, oby pobyt minął BARDZO spokojnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.01.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jestem ciekawa ,jak się wprowadza lek u maluszków?I jaki lek zaproponują Franiowi? Trzymam Aguś za celny lek i dobrą reakcję Frania! .Mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dzięki Wam, ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.01.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Przejechali po Tobie walcem,ale żyjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Opowiadaj, albo dzwoń, bo wiesz... Ja cierpliwa jezdem, ale jakby co, to swoje sie dowiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Spoko, Was się boję, więc będę informowała na bieżąco.Na razie jestem dziś po rozmowie z 1 panią dr tutaj na miejscu.Chcę załadować sobie net z playa więc myślę, że łączność będzie;-)Prosze mnie nie stresować groźbami, bo dość zestresowana jezdem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 O,wiedziałam kiedy wstać:)spałam w środku dnia-mamy -16,wiatrzysko,doszedł śnieg,jednym słowem:warto było czekać na zimę Aga,spokojnie-tym razem minie bezboleśnie,jasne że każdy szpital to stres,ale znacie już oddział i zamiary lekarzy:)Nie będzie niespodzianek! Weź dużo książeczek,ulubionych zabaweczek i ...przeleci:)My potrzymamy a Wy dacie radę!Powodzenia:)Szybkiego powrotu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2014 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Od wczoraj stoje przy laminarce, wycinam, laminuję, przygotowuję "pomoce naukowe", że Franula się nie nudził.I oby droga była dobra, zebyśmy szczęśliwie dojechali a potem Radek wrócił do domu. U nas też zimnica, kurrrrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts