Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DWIE?!

Matka, toż pielęgniarki uciekną z krzykiem na Twój widok!

Nie stresuj się, tylko zadbaj o siebie, bo Franek będzie się wstydził, że matka już dwie zmarszczki zaliczyła!

A jak się stresujesz, to przecież Franc o tym natychmiast wie. :mad:

Dopiero teraz dałam radę zajrzeć,Ledwom żywa bo moje kochane wnusie mnie nawiedziły:yes:Istne szaleństwo!

Aga,bez stresów i niepotrzebnych skaz na wyglądzie:D,będzie dobrze! Mróz ma być mniej uciążliwy a droga przygotowana na Wasz przejazd. Zamieszamy,potrzxymamy i dobrym aniołom polecimy. :hug::hug:

Niestety nie mogę, ale nie dlatego, że nie chcę, lecz dlatego, że cały czas trwają bardzo dokładne (i niestetty trudne i męczące ) badania Frania. W którymś momencie lekarze zbiorą je do przysłowiowej qpy i będą wiedzieli więcej.

Franuś jest niezwykle dzielny choć i zmęczony i wystraszony. Kończą mi się nagrody - jajka niespodzianki (to jedyne co jest w stanie mu umilić badania).

W kwestii bloga zaś informacja będzie na blogu - post opublikuje się jutro;-)

Pozdrowienia, dzięki za wszystko.

Wszystkiego dobrego od nas :*

Dobra, Wy się tam po stolycy obijajcie a my w tym czasie zagłosujemy :)

Bo zagłosujemy, co nie??

BLOG ROKU

http://www.blogroku.pl/2013/kategorie/dzielny-franek,69w,blog.html

SMS o treści A00422 na numer 7122

Pozwolę sobie na skopiowanie, z bloga, bo sama bym lepiej nie napisała :

Ruszył II etap konkursu Blog Roku 2013 - głosowanie SMSowe na blogi. Trwa ono od dzisiaj do 6 lutego, do godz. 12.00.

Z danego numeru telefonu (z sieci Orange, T-Mobile, Plus, Play, Sferia, Cyfrowy Polsat) można głosować tylko jeden raz na dany blog w trakcie konkursu. Można jednakże z tego samego numeru głosować także na inne blogi. Koszt 1 smsa to 1,23 zł brutto.

Aby oddać głos na blog Frania należy wysłać SMS o treści

A00422 na numer: 7122 (w treści SMSa '0' to cyfra zero a nie duża litera o, proszę także nie wstawiać spacji).

Skopiuję tutaj fragment mojego wpisu z 13.01, gdy zgłosiłam blog do konkursu:

"W tym roku start w konkursie ma podwójne dno.

Pierwsze - jak co roku będziemy się cieszyć z każdej nowej Franiowej Ciotki i nowego Wujka Frankowego, którzy zechcą kibicować naszemu Krasnalowi.

Drugie - każdą osobę, która zajrzy na blog Frania dzięki konkursowi Blog Roku, bardzo prosimy o spojrzenie na lewą stronę ekranu - jest tam wizytówka przekierowująca do strony naszej książki na FB. Cały Team Książkowy bardzo liczy na Wasze wsparcie i kciuki w słusznej sprawie."

Dziękujemy za każdy głos na nasz blog:)

Edytowane przez malka

Dzisiaj wróciłam przed chwilą do domu. Jutro zmobilizuję towarzystwo posiadające sprzęt do zagłosowania:yes:Wam życzę wytrwałości w gromadzeniu danych(samych właściwych:stirthepot: ) no i podaj adres to zasilę konto nagród co?:D Przytulam,spokojności życzę:hug: