Prababka 25.01.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 W dwie strony ,to faktycznie już wyprawa.Szerokiej!!! I dobrze by było,byś miała takiego lekarza i u Siebie w mieście,by tez Frania znał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2014 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Mamy taką panią dr tu na miejscu. Tylko ona przyjmuje niestety tylko 1 x w tygodniu prywatnie (pracuje w szpitalu).Ale zawsze jest na telefon dostępna. Lecę zaraz na zakupy przedszpitalne.Jeszcze milion spraw do załatwienia, kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.01.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 To dobry kontakt:)Po leki idziesz raz na pól roku:)A tel. gwarantuje,że lekarz wie czy musi szybko zobaczyć dziecko:) Aguś a teraz widzisz u Frania zawieszenia?Jak już pędzisz-nie musisz mi odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 No to dobrze, jak się trochę boisz nas - kogoś przecie musisz. Pomieszamy, będzie dobrze! :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2014 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wiecie co, dziś już ledwie żyję i nic nie napiszę.Może jutro jeszcze zdążę. Zobaczę, bo jutro, tzn tak naprawdę dziś, do pracy lecę, potem pakowanie, zakupy - krótko mówić ogień.No stres mam cholerny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Ty matka nie stresuj się co ?? Twój stres nic nie zmieni, poza ilością zmarszczek na twarzy. Będziesz miała dwie i jak Ty będziesz wyglądać, hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 DWIE?! Matka, toż pielęgniarki uciekną z krzykiem na Twój widok! Nie stresuj się, tylko zadbaj o siebie, bo Franek będzie się wstydził, że matka już dwie zmarszczki zaliczyła! A jak się stresujesz, to przecież Franc o tym natychmiast wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.01.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 he he:)Żeby tylko dwie:)Ogarniemy to jakoś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Spokoju,Aga-właśnie po to jedziecie,żebyś Się przestała denerwować:)Będzie dobrze!!!Szerokiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No proste, że to się ogarnie. Spokoju, jak pisze Prababka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Aga,jak tu jeszcze zajrzysz przed 30 stycznia-powiedz jak glosować na blog:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dopiero teraz dałam radę zajrzeć,Ledwom żywa bo moje kochane wnusie mnie nawiedziły:yes:Istne szaleństwo! Aga,bez stresów i niepotrzebnych skaz na wyglądzie:D,będzie dobrze! Mróz ma być mniej uciążliwy a droga przygotowana na Wasz przejazd. Zamieszamy,potrzxymamy i dobrym aniołom polecimy. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Aga,możesz coś zdradzić?Trzymajcie Się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.01.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Niestety nie mogę, ale nie dlatego, że nie chcę, lecz dlatego, że cały czas trwają bardzo dokładne (i niestetty trudne i męczące ) badania Frania. W którymś momencie lekarze zbiorą je do przysłowiowej qpy i będą wiedzieli więcej.Franuś jest niezwykle dzielny choć i zmęczony i wystraszony. Kończą mi się nagrody - jajka niespodzianki (to jedyne co jest w stanie mu umilić badania).W kwestii bloga zaś informacja będzie na blogu - post opublikuje się jutro;-) Pozdrowienia, dzięki za wszystko.Wszystkiego dobrego od nas :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Siły życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra, Wy się tam po stolycy obijajcie a my w tym czasie zagłosujemy Bo zagłosujemy, co nie?? BLOG ROKU http://www.blogroku.pl/2013/kategorie/dzielny-franek,69w,blog.html SMS o treści A00422 na numer 7122 Pozwolę sobie na skopiowanie, z bloga, bo sama bym lepiej nie napisała : Ruszył II etap konkursu Blog Roku 2013 - głosowanie SMSowe na blogi. Trwa ono od dzisiaj do 6 lutego, do godz. 12.00. Z danego numeru telefonu (z sieci Orange, T-Mobile, Plus, Play, Sferia, Cyfrowy Polsat) można głosować tylko jeden raz na dany blog w trakcie konkursu. Można jednakże z tego samego numeru głosować także na inne blogi. Koszt 1 smsa to 1,23 zł brutto. Aby oddać głos na blog Frania należy wysłać SMS o treści A00422 na numer: 7122 (w treści SMSa '0' to cyfra zero a nie duża litera o, proszę także nie wstawiać spacji). Skopiuję tutaj fragment mojego wpisu z 13.01, gdy zgłosiłam blog do konkursu: "W tym roku start w konkursie ma podwójne dno. Pierwsze - jak co roku będziemy się cieszyć z każdej nowej Franiowej Ciotki i nowego Wujka Frankowego, którzy zechcą kibicować naszemu Krasnalowi. Drugie - każdą osobę, która zajrzy na blog Frania dzięki konkursowi Blog Roku, bardzo prosimy o spojrzenie na lewą stronę ekranu - jest tam wizytówka przekierowująca do strony naszej książki na FB. Cały Team Książkowy bardzo liczy na Wasze wsparcie i kciuki w słusznej sprawie." Dziękujemy za każdy głos na nasz blog:) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.01.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja zagłosowałam:)bo: Kogo pokocha płocha Gocha - temu ty zazdrość: na dobre i na złe pokocha- jemu na radość Ryszard Danecki " Dedykacje " Tak sobie pokochałam Franeczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.01.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dzisiaj wróciłam przed chwilą do domu. Jutro zmobilizuję towarzystwo posiadające sprzęt do zagłosowania:yes:Wam życzę wytrwałości w gromadzeniu danych(samych właściwych:stirthepot: ) no i podaj adres to zasilę konto nagród co? Przytulam,spokojności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dziękuję Wam, kobiety kochane:hug: My już w domu, Franiu z gorączką (co było do przewidzenia niestety), zobaczymy czy uda nam się opanować poszpitalne choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Mam nadzieję,że tym razem ju z nie był oddział czymś groźnym zakażony:o Coś z dziecięcych,czy co?Zdrowia dla Frania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts