AgnesK 01.02.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Prababko, dziś pielęgniarka z oddziału powiedziała mi, że coś było na oddziale, bo dzieciaczki padają jak muchy:(No nic to, zobaczymy jaka będzie noc. Malko, dziękuję za informację o konkursie i za pomoc w poszukiwaniach neurologa dla Krasnalka. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nie ma rady na te wirusy! Nawet mróz ich nie pokonał. Śpijcie spokojnie i oby to był fałszywy alarm:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.02.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Dobrze że już jesteście w domku uściski serdeczne pogońcie choróbsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Z bloga wiem, że idzie ku lepszemu - całe szczęście! Dobrze, że Franek to twardy wojownik. Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dobra, Wy się tam po stolycy obijajcie a my w tym czasie zagłosujemy Bo zagłosujemy, co nie?? BLOG ROKU http://www.blogroku.pl/2013/kategorie/dzielny-franek,69w,blog.html SMS o treści A00422 na numer 7122 Pozwolę sobie na skopiowanie, z bloga, bo sama bym lepiej nie napisała : Ruszył II etap konkursu Blog Roku 2013 - głosowanie SMSowe na blogi. Trwa ono od dzisiaj do 6 lutego, do godz. 12.00. Z danego numeru telefonu (z sieci Orange, T-Mobile, Plus, Play, Sferia, Cyfrowy Polsat) można głosować tylko jeden raz na dany blog w trakcie konkursu. Można jednakże z tego samego numeru głosować także na inne blogi. Koszt 1 smsa to 1,23 zł brutto. Aby oddać głos na blog Frania należy wysłać SMS o treści A00422 na numer: 7122 (w treści SMSa '0' to cyfra zero a nie duża litera o, proszę także nie wstawiać spacji). Skopiuję tutaj fragment mojego wpisu z 13.01, gdy zgłosiłam blog do konkursu: "W tym roku start w konkursie ma podwójne dno. Pierwsze - jak co roku będziemy się cieszyć z każdej nowej Franiowej Ciotki i nowego Wujka Frankowego, którzy zechcą kibicować naszemu Krasnalowi. Drugie - każdą osobę, która zajrzy na blog Frania dzięki konkursowi Blog Roku, bardzo prosimy o spojrzenie na lewą stronę ekranu - jest tam wizytówka przekierowująca do strony naszej książki na FB. Cały Team Książkowy bardzo liczy na Wasze wsparcie i kciuki w słusznej sprawie." Dziękujemy za każdy głos na nasz blog:) Franio poszło! Niech się Wam wiedzie! Zdrówka dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam nadzieję,że Franeczek już rozrabia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Głosy poszli:Ddla Franulka. :stirthepot::stirthepot:przeciw wszelakiemu złuuuuuu;) Przytulam nieodmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.02.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Francik ma się zdecydowanie lepiej, za to Natka padła. Jakiś złośliwy ten wirus, którego przywieźliśmy ze stolicy. Myślę, ze i u Natki szybko się z nim rozprawimy, bo u niej to też najpewniej kwestia zmęczenia - długi mają semestr w tym roku. Dziękujemy za wszystkie głosy na blog Frania. Wydaje mi się, że nie uda nam się wejść do 10 w naszej kategorii, więc ten sposób na wsparcie w kwestii książkowej nam odpadnie, niestety. W tym roku startują w naszej kategorii silni zawodnicy. Będziemy więc szukać innych dróg i jakieś znajdziemy. Na bank. Uściski pozostawiam i wracam do robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Zdrowia dla Natusi - oby jak najszybciej wirusa pogoniła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Niech Natka szybciutko zdrowieje!Wygrzej Ją jakoś:)a teraz Wy macie ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.02.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Konkurs plastyczny rozpisany muszę zachęcić moją wnusię chociaż u niej sporo abstrakcji w pracach:lol2: Nieustająco wspieram:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Helenko, koniecznie!! Natka dwa dni posiedziała w domu, podkurowała się i wróciła do szkoły. Nasze dziecko starsze zawisło wczoraj na tablicy z nazwiskami 20 najlepszych uczniów gimnazjum. Pękam z dumy:) Dziękuję wszystkim za smsy na blog Frania. Ostatecznie nie udało sie nam wejść do pierwszej 10, ale konkurencja w tym roku była wyjątkowo duża. Teraz główkujemy jaką inną drogę znaleźc dla promocji naszego projektu. Wierzę, że jakąs znajdziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Oczywiście, że znajdziecie, zresztą o książce już się robi głośno (i bardzo dobrze).Coś bym powiedziała, ale ugryzę się w język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ciekawe,czemu mnie to zawiśnięcie Natki na tablicy nie dziwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Depesiu też mam podobne dylematy i też kończą się "zawieraniem pyska" Rzeczywistość bywa trudna do pojęcia:( Brawooooo Natalia! Tak trzymaj! Życzę Ci dużo radości i sukcesów:) Aga dasz radę,będzie dobrze,jestem o tym przekonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 DPS-iu,tylko KURKA ,nie za mocno,szkoda języka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jeszcze mam, o: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Śliczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.02.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A idźcie Wy... Zobaczcie jakie twórcze dziecko: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/88GKvTtLm4iekTpapB.jpg Liczę, że od Was też jakieś prace wpłyną, cooooo. I nie wykręcać się mi tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.02.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Twórcze,bardzo:)I tworzy z prawdziwą radością:)Chyba wiosny już dziecko chce???A nie można zaśpiewać?Nie,żebym się tam wykręcała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts