AgnesK 10.02.2014 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A śpiewaj Prababko Dziś dobry dzień na śpiewanie, bo WRESZCIE po dość długich (jak dla nas) pertraktacjach ruszyła zbiórka 10 tys na wydanie książki!!! Dla jasności wszelakiej, co podkreślam - cała akcja odbywa się pod nadzorem kancelarii prawnej. Wszystkie osoby zaangażowane w projekt (my dwie, autorki + 2 konsultantów + 4 grafików + korektor tekstu + prawnicy z kancelarii) robią to tylko i wyłącznie pro bono. Wszystkich, którzy wierzą, że nasza książka jest ważna i potrzebna zapraszam na stronę naszego projektu na portalu polakpotrafi.pl Każda złotówka jest ważna, bo portal działa na zasadzie wszystko albo nic. Jeśli w ciągu 45 dni nie zbierzemy 10 tys. każda wpłata wróci do każdego z Darczyńców a na wydanie książki nie zostanie przeznaczona ani złotówka. My wierzymy, że się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No to... Mieszam za powodzenie! :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 DPS-ie kręci,to ja zaśpiewam:udaj Ci się babko:)))Pięknie DPS-ia miesza,w jedną stronę -nie wiecie nawet ,że kiedyś sie masy mieszało wałkiem w donicy i mama pilnowała,żeby mieszać w jedną stronę ,bo inaczej się zwarzy:)Tylko spirytus ratował sprawę Musi się udać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jeżeli to nie wina mojego połączenia, to ten link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Się dzieje, ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Agduś, działa. Malko, oj dzieje się, dzieje.. Jeszcze raz - Duże Sprawy w Małych Głowach na polakpotrafi Chciałabym z całego serca podziękować wszystkim osobom z FM, które wspierają naszą akcję. Chyba nawet nie wiecie, ile to dla mnie osobiście znaczy. Dziękuję Wam :* Ps. Nie pójdę spać tej nocy. Na bank;-) Edytowane 10 Lutego 2014 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.02.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No i mam:)Rozterka:fajki kupić czy poprzeć ...?ten,mój nałóg:)Chyba zagram w totka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.02.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Rzuć fajki:) A totka też puściliśmy MALKA!!! Masz zapchaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Prababko, na fajkę zapraszam do mnie Posiedzimy, popalimy, pogadamy o starych karabinach Aga - już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.02.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dzięki:)a ja dalej jak ta myszka z główką nad żyletką.....szyneczka czy serek?:)Ta żyletka to moje niezdecydowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.02.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Muszę wyjechać(opieka nad Wnusiem na kilka dni) po powrocie wesprę obowiązkowo:yes:Przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.02.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Aguś,pięknie jest:)Uda Ci Się babko:wiggle:R. mi daje 5zł,żebym tylko ciszej śpiewała.Figę,pośpiewam,może da dychę:)Uda Ci Się babko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.02.2014 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Uda się.I jakoś przetrwamy to szaleństwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.02.2014 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 no ja nic nie mówię , nic, a nic 30% w dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ha - są jednak dobrzy ludzie na tym świecie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Czy to możliwe, że ja mam tę jedną jedyną stronę jakoś zablokowaną? Wpisuję w google "polak potrafi", klikam w wyszukany link i niby strona się otwiera, ale jest nieskazitelnie biała jak śnieżne pustkowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No to z jakichś powodów Twoja przeglądarka jej nie lubi.Spróbuj w Explorerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.02.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Aga, to może być faktycznie kwestia przeglądarki.Spróbuj w innej może. Francik zdrowy, ferie się zbliżają więc Natka jest przeszczęśliwa:) Edytowane 13 Lutego 2014 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Franulka dziś powiedział (tzn zamigał) pierwsze w życiu zdanie. Od razu było to zdanie pytające:)jak + imię + wskazanie na postać w książeczce:))))) A w związku z ksiązką byliśmy dziś w radio, dwa dni temu był wywiad - wszystko ukaże się/zostanie wyemitowane w nadchodzącym tygodniu.Jeno nas nie będzie. Posłuchamy/poczytamy po powrocie z turnusu. Na tydzień więc - bez odbioru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To ogromny krok w rozwoju Frania, pierwsze zbudowane zdanie! Turnusujcie zdrowo, uczcie się tam wieeeelu rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts