swojaczka 16.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wrzućcie pełny luż i wracajcie z nowymi doświadczeniami:yes:Zastaniecie nas tu czekających na nowe,dobre wieści:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 20.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Franio mówi! I to pytająco! - Aguś, a jak tam po pobycie w szpitalu? Leki ustawione? 1% tegorocznego zeznania poleciał znów do Franka, i małe wsparcie na książkę też poszło. Pozdrówki i uściski dla dzielnej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.02.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ani słowa,ani zdjęcia:)?Czy franio pyta co to śnieg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Czekam na Wasze wspomnienia powyjazdowe,pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Hej hej sokoły Wróciliśmy w niedzielę, w poniedziałek byłam w robocie od rana do późnego wieczora, Natula źle się poczuła w poniedziałek, dziś cały dzień leży w łóżku z gorączką, mnie zaczyna brac infekcja. Franc w formie 100% Psycholog Frania potwierdziła nam po wczorajszych zajęciach, że mały zaczyna budować konstrukcje dwuznakowe (!!) Od marca Franc będzie pracował 2 godz w tygodniu z 1 logopedką - udało się to załatwic i cieszymy się z tego bardzo, bo widać, że coś w tej małej głowie zaczyna się dziać. Od świąt podajemy małemu EyeQ, może to także dzięki temu? bpis, dzięki serdeczne:) W sprawy szpitalne opanowane - wszystko pod kontrolą A sprawa książki - to że akcja tak niewiarygodnie się rozwija jest dla nas ogromnym zaskoczeniem. W życiu nie przypuszczaliśmy, że tak będzie szło! Oddalam się zdychać razem z Natka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Najwa zniejsze, że sprawy opanowane, a Franciszek w formie. Natuli szkoda... No dobra - Ciebie też, trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Nie zdychaj,tylko Się kuruj,do końca-u nas sporo ludzi kończy zapaleniem płuc:(Musicie to kobitki wygrzać(szkoda ferii:( ) Franio ma jak powiedzieć-to gada:)A 5 lat ,to prosze pani za caaałe pół roku:)Wtedy będzie śpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 DPS, niezła z Ciebie ciotka miłosierdzia:) Prababko, śpiewać, mówisz? Nie śmiem polemizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No cóż - zawsze przecie byłam wiedźmowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Leżymy z moją połową z wysoką gorączką,okrutnym kaszlem i bólem głowy! Minęły cztery dni a poprawa prawie żadna:eek: Nie mam już sił na te wirusy. Zdrowiej Aga:hug:Natalko zdrówka:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Niech tu może wpadnie ktoś zdrowy,silny i fest zamiesza:)Bo po tych łączach jakieś wredne wirusy latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ojejajeja, dziewczynki moje! Muszę zamieszać, mocno i rzetelnie, żebyście zaraz mi zdrowiały wszystkie!!! :stirthepot: :stirthepot: Zdrowia dla Was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 DPS-iu ,od razu nam się polepszy,prawda dziewczynki? Malka,wpadnij nic a nic nie mówiąc o procentach:wiggle: Aguś ,gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Wciąż mieszam zawzięcie - coś pomaga...? :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.03.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mogę za siebie:)Pomaga:)Gorączka mniejsza a katar poszedł do Rogala:)Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.03.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Aga,pytałaś o zaloty do Zuzi:)jak mawia mój znajomy,proszę łagodnie:) http://dzielnyfranek.blogspot.com/2012/05/franio-pisze-list-o-tym-jak-zaimponowac.html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wciąż mieszam zawzięcie - coś pomaga...? :stirthepot: :stirthepot: A ja zawzięcie i uparcie! :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.03.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Żdziebko puściło (ustąpiła gorączka czterdziestostopniowa) kaszel jakby nieco mniej suchy a bardziej ...Samopoczucie ciut lepsze. Dziękuję Depesi i Innym dobrym Duszom za wsparcie.Mam nadzieję na rychłe nasze wyzdrowienie. Serdeczności zostawiam i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wiecie co, mam strrrasznie intensywny semestr, do tego praca nad książką weszła w fazę b stresującą - tzn mnie stresuje:) A team mówi, że mam się nie stresować i że oni mnie teraz jak kobitę w ciąży traktować będą..he he A poważnie - wirusy poszły precz i - co najlepsze - Franc nie padł!!!! W ubiegłym tygodniu byliśmy z krasnalem na wyjazdowej wizycie lekarskiej i pani dr patrzyła na młodego wielkimi ze zdziwienia oczami - bo super kontaktowy, współpracujący, komunikatywny itd. I wiecie, co nam powiedziała na koniec? 'Wy go z tego wyciągniecie' Powiedziała ze w swojej karierze lekarskiej nie miała takiego dziecka. Nie wiem, czy mówiła to po to, żeby nam dodać pary, ale urośliśmy o dobrych kilka centymetrów:) A w ten czwartek kolejny dr na tapecie - tym razem oczy. DPS, mieszaj dla Swojaczki i Prababki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 'Wy go z tego wyciągniecie' Powiedziała ze w swojej karierze lekarskiej nie miała takiego dziecka. No, doceniła Was! Nie była w tym wprawdzie zbyt odkrywcza, bo my Was doceniamy już od dawna, ale i tak ją lubię! Nie miała, bo mieć nie mogła - Franek jest jedyny w swoim rodzaju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts