AgnesK 23.03.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Mam nadzieję, Helenko, że odpoczęłaś i nacieszyłaś się wnukami:) Wczoraj byłam na pierwszym w życiu maratonie zumby! To jest czad po prostu! Jakie to jest genialne oderwanie od rzeczywistości. Obiecałam sobie, że zrobię wszystko, żeby wygospodarować w tygodniu godzinę na zumbę. Studenci zorganizowali wczoraj całodzienną imprezę charytatywną, wszystkie pieniądze zebrane z biletów, loterii itd trafią do hospicjum dziecięcego w Opolu. Wiecie ile zebrano w ten jeden dzień? Ponad 10 tys!! Poza tym wszyscy jesteśmy zdrowi, Franio - jak to dziś stwierdził 'wujek Radek' (spotkaliśmy się dziś rano wszyscy, tylko w niedzielę rano znaleźliśmy wszyscy wolne 2 godz. na naradę) b poprawił się oro-facjalnie ( ), w najbliższą srodę odbędzie się narada fachowców nad kierunkiem pracy logopedycznej z Franulą. Poza tym czeka na nas teraz kolejna porcja pracy - za chwilę kończy się akcja książkowa na Polaku i musimy się brać za przygotowywanie nagród dla osób, które wpłaciły na książkę. Obecnie jesteśmy na etapie b burzliwego dyskutowania rozdziału o niepełnosprawności intelektualnej. We wtorek jadę do szkoły specjalnej, żeby sprawdzić pewne fakty - że tak powiem. A w weekend czeka nas niesamowity wyjazd, 7 kwietnia kolejny - będe pisała o wszystkim na bieżąco. W każdym razie dzieje się duuuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Nasz kochany Chłopak jak pięknie się porozumiewa:hug: Powinnam za Depesią dodać: a nie mówiłam!Już kiedyś myślałam o tym,że powinnaś zrobić sobie reset, a zumba się do tego świetnie nadaje. Mam tylko obawy,że po takiej dawce ruchu znikniesz i osiągniesz rozmiar sss0:lol2: Trzymajcie się zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.03.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 ha ha, bez obawy - po zimie jest co spalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Matka - Ty chyba wpierdol kcesz. Skoro dzieje się dużo, to dlaczego, ja się pytam grzecznie, nie ma o tym mowy żadnej, hę??? Ja się domagam informacji!!! I dbania o mnie i pozostałych informacyjnie!!! A co mnie obchodzi, że nie masz czasu!!! To go znajdź!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jezuuuuu, jakie brzydkie słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A nie znałas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nosz kurczę, właśnie nie! Poradzono nam, abyśmy z Franiowymi oczami pojechali do Katowic do Górnośląskiego CZD. Znacie? Dwa kolejne badania w O. wyszły niejednoznacznie - sprzętu brak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Nie wiem, jak w CZD, ale tak ogólnie to Katowice od lat znane były jako najlepszy ośrodek okulistyczny, bo tam córka Gierka (synowa...?) pracowała, wszystko było na najwyższym dostępnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Synowa Gierka była szefową na Francuskiej,ale czy to nie było czasem dla dorosłych? Popytam i dam znać.Bogaty słownik to podstawa sprawnej komunikacji i niezwykle ułatwia życie:lol2:Ucz się Aga czasem warto znać różne wyrażenia i użyć gdy Cię ktoś w..i:D. czyli zdenerwuje. Najlepszego w te pochmurne dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Szpital okulistyczny "Gierkowej" to na ceglanej jest Teraz to szpital kliniczny uniwersytetu medycznego. Byłam tam operowana i o tak zwanej opiece medycznej złego słowa nie powiem Niemniej z dzieckiem chyba wybrałabym się do GCZD,ale ja nieobiektywna jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Na Ceglanej to chyba ten słynny dr Pojda, tak? Musi ktoś bdb dobrać się do Franiowych oczy, bo cuda wychodzą - raz -, raz +, raz "coś złego się dzieje ale nie wiem co". Zwariować można. Śledztwo prowadzić dalej będę więc. Swojaczko, z tymi wyrażeniami to u mnie jest tak, że ja do słowa pisanego mam ogromny szacunek. Już zdecydowanie prędzej jakaś 'szanowna pani' ustnie mi się wymksnie Chyba trza Prababkę przepytać na okoliczność samopoczucia, nie? A widzieliście jaka "u nas" zima????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Synowa Gierka była szefową na Francuskiej, na Ceglanej! słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Szpital okulistyczny "Gierkowej" to na ceglanej jest : zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Kurcze, ale ta gierkowa (to lekarka czy o gierkówke wam chodzi??? tzn dojazd????) to dla dzieci jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dobra, chyba jarzę - Gierkowa pracuje w szpitalu na Ceglanej. Okulistką ona jest. Teraz trza się nam dowiedzieć co lepsze - kto zna się na prowadzeniu dzieci z ROP - Ceglana czy GCZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Gierkowa to lekarka:)Czy Ty masz do niej iśc z Franiem-nie wiem:(Ale musisz isć do dobrej,papruły odpuść:)M. tak miał,komputer wariował,dobry okulista klinicysta zerknął z boku na oko i wiedział od razu-stożek rogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Dr Pojda to na powstańców a słynny....no słynny jedni go kochają inni nienawidzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 generalnie dostęp do szpitali znasz - od dawna! Ale w/g mnie - jeśli masz się starać o fachowca dla Franka - chyba jednak spróbuj na Ceglanej. Mam jakoś na dzień dzisiejszy i na realia Polski - większe zaufanie i większy optymizm w załatwianiu medycznej sprawy ważnej i w czasie jakotako zrealizowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.03.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Prababko, jak dobrze, że się odezwałaś Papruły spuszczamy na drzewo. Malko, ale nazwisko Pojda obiło mi się nie raz na forach dla wcześniaków. Chyba więc od ROP jest? Musze się dopytać w kręgach wcześniakowych. Ostatnia p okulistka rozłożyła mnie na łopatki - bo sama nie wiedziała czy kąt zeza 3 czy 30 st. i że wszystko przez to napięcie mięśniowe Fr, więc i tak za dużo zrobić się nie da. Bobiczku, dzięki - jutro będę dzwonić na Ceglaną. I teraz tak - jeśli termin na NFZ dadzą nam na za 5-6 mies to będziemy szukac prywatnie. Tylko wtedy chyba jednak na prof Prosta się zdamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) Teraz trza się nam dowiedzieć co lepsze - kto zna się na prowadzeniu dzieci z ROP - Ceglana czy GCZD no i właśnie dlatego chyba bym sie skłaniała w stronę GCZD, tam trafiają dzieci z Retinopatią. A na ceglaną nie musisz dzwonić, bo wszystko "załatwisz" przez internet. A co do doktora Pojdy, to opinie są skrajne, albo bóg ratujący dziecięce oczka, albo konował i gbur. Edytowane 24 Marca 2014 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts