swojaczka 26.03.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot:Moje panny miały(25 lat temu) tylko dlatego rozpoznałam,że córka weszła do kuchni i stanęła tylem do okna. W okolicach ust miała jasny trójkąt reszta twarzy była zaczerwieniona. Lekarka stwierdziła u obu szkarlatynę(jedna zaczynała a druga kończyła) Śladów choroba nie zostawiła(badanie moczu)Bądź dobrej myśli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Mój nie miał s.A u koleżanki dzieci lekarz poznał dopiero po łuszczeniu skóry na rękach:) Tylko lekka gorączka.Franio jest delikates,ale miejmy nadzieje,że nie złapał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.03.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Dodzwoniłąm się do Doroty - powiedziała ze Fr może niezachorować ale moze być nosicielem i niestety może zarazić dzieci.. A w sobotę mieliśmy jechać na spotkanie sobotnio-niedzielne z 2 rodzinami z dziećmi niepełnosprawnymi, naszymi znajomymi blogowymi. Nie darowałabym sobie, gdyby Franio zaraził tamte dzieciaczki, tym bardziej ze jedno z nich (też Franio - moze kojarzycie z blogu) jest na respi.Nic to, następnym razem się uda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Oooo, szkoda... No ale trudno, zdrowie ważniejsze. Ja przeszłam szkarlatynę we wczesnym dzieciństwie, po niej została mi wada wzroku. Ale za to jaka jestem piękna i mądra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Kurcze , czy to oznacza, że ja tez przechodziłam szkarlatynę???? nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.03.2014 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Zakończyła się dziś akcja zbiórki pieniędzy na nasza książkę. Bardzo Wam wszystkim dziekuję za wpłaty - wielu z Was , stąd, wsparło naszą inicjatywę. Ogromnie dziękuję Wam za zaufanie i wiarę. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Kurcze , czy to oznacza, że ja tez przechodziłam szkarlatynę???? nie wiedziałam Jeżeli piękność i mądrość są po szkarlatynie, to chyba tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Franio wczoraj już czuł się super, infekcja wirusowa poszła precz, mam nadzieję, ze szkarlatyna też go nie dopadnie:) A tak dziś po porannych ćwiczeniach dawał znac tacie, że czas najwyższy na ściągnięcie...lampek świątecznych......... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/va/50xc/SYMqJMZ0YwBfZUtOjB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No i super, że zdrowy! Znam domy, gdzie się wcale nie ściąga lampek - a po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mówisz? Chyba Kosie powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Obronił Się,super! Zostaw:)niedługo święta:)))Lubię dachy obrysowane lampkami,ale u mnie za wysoko:))) Rogal na Gąsiennicowej się ślizga w luziku a ja mam luuuzik w chałupie:) Nic nie muszę)Egoizm ,czy zdrowy egoizm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aaaa,miałam iść po bratki,ale luuuzik:)Twoje piękne:)(a jak mogłam to dopisać w poprzednim poście?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Patrzysz na dolną belkę postu, tam masz dużo różnych napisów. Między innymi "Edytuj post". Klik i po sprawie, tylko trzeba spojrzeć niżej potem, nie na pokazującą się wyżej opcję kasowania. Pod nią jest po prostu edycja, dopisujesz i zapisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 DPS-iu,dzięki i duże piffko Ci wiszę Aga,te rolki to rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aga-Piękna Pani z telewizji:)(też miałaś szkarlatynę ,jak dziewczyny?).Wreszcie spokojna rozmowa:)ciekawość roośśśnnnniiiiiieeeeee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 nie wiem czy miałam szkarlatynę, chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Prababko - piffko to może niekoniecznie (jakoś nie nauczyłam się), ale... wisisz mi kawę wypitą u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No patrz DPS-iu,nie wiedziałam,że tak łatwo mi się do Kogoś wcisnąć:hug:Ale kto wie...morze wrzosowatą jesienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Matko,myślałam,że mnie wyjdzie nam w tym roku wyjazd nad morze,morze,morze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dobrze, dobrze, nie zagaduj, tylko pamietaj - teraz to już publiczna obietnica! Nie napisałaś, że może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts