Prababka 05.04.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Bo to jedyne takie,specjalność regionu:)i tylko w jednym miejscu na świecie:)Wpadajcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cieszy mnie "każde lepiej",bo wiem ile Was takie starania kosztują i nie mam tu na myśli jedynie finansów,a bardziej "warstwę emocjonalną"(Frania i Waszą) :hug:Spotkanie mądrego człowieka to dobry pretekst do użycia "srebrnej strzały" Wracaj bezpiecznie i uchyl rąbka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.04.2014 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Melduję ze wróciłam, zmęczona jestem nieziemsko, ale ciesze się ze spotkania z p prof. Poza tym 4 godz z terapeutami w jednym aucie, za czego połowa rozmowy o Franku....bezcenne:) A zmęczenie podwójne, bo ja kierowałam:)Jezuuuu, iel rzeczy zrozumiałam, ile dostrzegłam.. Dobrze ze jutro mam wolne, bo w niedzielę miałam zajęcia od 7.30, dziś wstałam o 5,30, jutro nie dałabym rady tak wcześnie:) Za to polece z małym na zajęcia logopedyczne a potem na spotkanie z p psycholog, któa ostatnio miała kontakt z małym ok 1,5 roku temu. Ciekawa jestem wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No to Frania rozebraliście z terapeutami do rosołu:)Wrażenia p.psych będą pozytywne,oczy jej się nie zamkną:)Tak sobie tylko myśle,czy ona pamięta jeszcze dzieciaka po 1,5 roku?Pewnie musi polegać na swoich notatkach:(Chyba,że Franio ją oleje:)Bo jeśli mały będzie z nią wspólpracował to z góry wiesz co usłyszysz:)Podzielisz Się z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.04.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zmęczona:hug:ale było warto! To lubię:yes:Jutro kawusia do łóżka i powolne wstawanie,reszta potem. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No co ja mogę dodać, mogę jedynie podpisać się pod Prabaki i Swojaczki słowami! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ty zmęczona, podekscytowana, pełna wrażeń, a ja Ci dupę zawracałam Sorki Nie wiedziałam Choć mogłaś choc słówko pisnąć, nie jestem na bieżąco z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Malka,a ja Ci mogę d. zawrócić?Czy jak raz się stało RZS,to może być jednorazowe,czy wraca??? Aga-ciekawa jestem tych OCZU p.psych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Malka,a ja Ci mogę d. zawrócić?Czy jak raz się stało RZS,to może być jednorazowe,czy wraca??? Aga-ciekawa jestem tych OCZU p.psych. No niestety jak sama nazwa wskazuje to choroba przewlekła i postępująca. Remisje są dłuższe, lub krótsze, ale objawy powracają. ALE TO SIĘ LECZY !!!!!! nie zaleczy, ale można znacznie odwlec nawrót stanu ostrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ok,biorę dłuższe:)Dzięki Ci Dobra Duszo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.04.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Prababko, zaleczaj szybko to dziadostwo.. Malka, akurat gdy zadzwoniłaś podniosłam zwłoki z półgodzinnej drzemki, więc spoko:) Dobudziłaś mnie skutecznie Potem się odezwe, teraz rodzina dzwoni ze obiad chcą ZARAZ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.04.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A krzyczysz czasami z dołu na górę:OBIAD!!!!???Mnie się tak niestety zdarza:)Albo dzwonię do tych ,co na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.04.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Aguś,czy p. psycholog zauważyła chociaż,ze Franio urósł????????????A swoją drogą,dawno nie mówiłaś jak rośnie(a widać na zdjęciach,że się robi mały facecik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.04.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Rosnie fajnie, naprawdę - wreszcie wyrasta z ubrań Podczas ostatniej wizyty we Wrocławiu u naszej dr endo mierzył już 99 cm. Trzeb abędzie zmierzyć chłopaka. Dziś dostaliśmy informację z Pefronu - dostaliśmy dofinansowanie do turnusu rehab dla Frania. 1720 zł Wczoraj Franek zaliczył pierwsze zdjęcie w przedszkolu. Bardzo jestem ciekawa , jak wyjdzie, bo coś nie miał ochoty na fotki. No i chciałam powiedzieć (napisać) ze chyba powoli zaczynam wierzyć, że może coś z tą mową Frania będzie?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.04.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 UFF,no to dawaj pyska:D,wreszcie jesteśmy w jednym klubie:wierzymy w mowę Frania:)O,same dobre wieści:)tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.04.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No Aga skoro tak piszesz tzn są pomyślne wieści Ja tylko dodam; a nie mówiłam? Aby patrzeć Depesi,która to wieszczyła od dawna i kręciła :stirthepot: jak to wiedźmy mają w zwyczaju:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2014 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 No ba!!! :D Jak to wiedźmy! Bęęęęęędzie gadał. Czasu mu tylko trzeba. Trzy flaszki będziesz nam wisieć matka za brak wiary w werbalne możliwości Franciszka! Spirytus poproszę. Do smarowania, rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.04.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Że lekarstwo na wiele schorzeń to się wie;) i do smarowania też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Kurcze, ja naprawdę zaczynam wierzyć, ze Franio będzie mówił. Poważnie! A za nami fantastyczny weekend i spotkanie z dwiema niesamowitymi rodzinami. A Franula dał radę. I to jak! Ciągle nie możemy wyjść z podziwu dla niego. Franiowa psycholog zachwycona! Tyle spraw się prostuje.. Kurczę, aż trudno w to wszystko uwierzyć. A jutro jedziemy załatwiać hipoterapię - w stadninie polecanej nam przez Agę Agduś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Cieszy mnie zachwyt p. psycholog;ciekawe,czemu mnie nie dziwi:D Ja dzika-do konia nie podejdę:no:Ale w terapię wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts