Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluję Aga ukończenia dzieła(jest w tym też trochę prywaty-będę mogła powiedzieć-znam autorkę książki:) )

Pomalujesz na biało,czy kolor?Dobrze nam się malowało śnieżką satyną-kryje,b.wydajna i nie chlapie;ma być zmywalna,ciekawa jestem tylko co przy następnym malowaniu-zejdzie jak tapeta,czy zostanie na ścianach?

Ciekaw,czym Franio nas zaskoczy po turnusie,bo.że postęp duży będzie to pewne:)

Swojaczko,jeszcze boli?Niech się Ci szybko goi:)

Ciotki kochane, odmeldowujemy się na dwa tygodnie w związku z wyjazdem na turnus.

Szybki skrót informacji -

1. sprawa przedszkola opisana na blogu, jest nowe przedszkole już,

2. w czwartek zaliczona wizyta u otolaryngologa - Franc mistrz współpracy;-)

3. fryzjer też zaliczony - i tu mistrz współpracy

4. wczoraj Radek powiedział do Frania: "idź daj mamie buziaka i powiedz, że jest obiad". I przyszedł Krasnal do mnie, dał buziaka i zamigał :) Czyli... zapamiętał i wykonał krótkie polecenie, czyli...oznacza to umiejętność z 4 r.ż!!!!!! Ergo - Krasnal ma już tylko rok w plecy!!!

Lecę pakować dalej robactwo i za godzinę w drogę.

Aaaaaaaaaa malowanko na biało będzie:)

mój komp pełnletni jest w formie mojej,nawala-piszę od Rogala:)(nie lubię lapka)

Tak myślalam,że na biało:)

Franio jest równo z kolegami,później tylko uczy się,że może wszystko powiedzieć.Jemu tylko brakuje słów:)Bardzo mi szkoda,że musicie zmieniać przedszkole,spróbujesz utrzymać kontakty Frania z przyjaciółką?To wczesna przyjaźń:)Tym Franio wyprzedził wieeeele dzieci:)Ale wiem,że dogada Się z nowymi dziećmi,malutki szok na początku a potem po Franiowemu:)

Aga,franio to cudny dzieciak,nie jest i nie będzie samotny,To szczęśliwe dziecko i tak zostanie:)

Nie wiem jak ot sie wszystko ma poukładać u mnie w wakacje,ale będą udane jak Nam się uda spotkać:)

Spokoju na turnusie,odpocznijcie,czekam na wiadomości o postępach Franeczka,Radosnych,udanych wakacji dla Natki,zasłużyła:)

Franuś ciężko dochodzi do siebie po turnusie. Zawsze jest rudno ale teraz jakoś wyjątkowo.

W ogóle mamy ostatnio kiepski czas, kurka wodna. Podczas turnusu miałam z krótki wypad z Franiem na pewną ważną konsultację. Jej wynik nie daje mi spokoju. Tzn dobry nie jest. Na razie nic nie pisze, bo przed nami kolejne 2 konsultacje, potem w połowie września szpital.

Zmęczona jestem, tak po prawdzie. Moze jak trochę odpocznę to i jakieś plusy w śród minusów dojrzę.

A może ja się po prostu starzeję?

Boże za miesiąc Franc kończy 5 lat.

Kiedy to zleciało????

Bardzo intensywny turnus to i potem zmęczenie duże...

Najważniejsze, żeby spokoju i odpoczynku, to malec dojdzie do siebie.

Ty stara, tia....

No to ja to już nad grobem chyba stoję! :p