DPS 23.06.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Swojaczko - dobrze opatrz, owiń i odpoczywaj - przynajmniej teraz masz doskonały powód! A kciuk niechaj szybko się goi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Gratuluję Aga ukończenia dzieła(jest w tym też trochę prywaty-będę mogła powiedzieć-znam autorkę książki:) )Pomalujesz na biało,czy kolor?Dobrze nam się malowało śnieżką satyną-kryje,b.wydajna i nie chlapie;ma być zmywalna,ciekawa jestem tylko co przy następnym malowaniu-zejdzie jak tapeta,czy zostanie na ścianach?Ciekaw,czym Franio nas zaskoczy po turnusie,bo.że postęp duży będzie to pewne:) Swojaczko,jeszcze boli?Niech się Ci szybko goi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.06.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Palec nieźle,ale dzisiaj moje ciśnienie szalało.Chyba coś w powietrzu się zmienia,bo czułam się kiepsko:( Zdrowia i samopoczucia dobrego wszystkim.:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.06.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Brawa dla Franciszka z powodu poddania się mistrzyniom nożyczek w prawdziwym fryzjerskim zakładzie:wave:No i jeszcza samodzielna ocena postępowania sprawcy strzelania. Kochany, bystry chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.06.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 udanych wakacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.06.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dołączam się do życzeń Prababki:DNiech wyjazd przyniesie dużo dobrych zmian:stirthepot::stirthepot:dajcie od czasu do czasu"głos":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ciotki kochane, odmeldowujemy się na dwa tygodnie w związku z wyjazdem na turnus. Szybki skrót informacji - 1. sprawa przedszkola opisana na blogu, jest nowe przedszkole już, 2. w czwartek zaliczona wizyta u otolaryngologa - Franc mistrz współpracy;-) 3. fryzjer też zaliczony - i tu mistrz współpracy 4. wczoraj Radek powiedział do Frania: "idź daj mamie buziaka i powiedz, że jest obiad". I przyszedł Krasnal do mnie, dał buziaka i zamigał Czyli... zapamiętał i wykonał krótkie polecenie, czyli...oznacza to umiejętność z 4 r.ż!!!!!! Ergo - Krasnal ma już tylko rok w plecy!!! Lecę pakować dalej robactwo i za godzinę w drogę. Aaaaaaaaaa malowanko na biało będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 mój komp pełnletni jest w formie mojej,nawala-piszę od Rogala:)(nie lubię lapka) Tak myślalam,że na biało:) Franio jest równo z kolegami,później tylko uczy się,że może wszystko powiedzieć.Jemu tylko brakuje słów:)Bardzo mi szkoda,że musicie zmieniać przedszkole,spróbujesz utrzymać kontakty Frania z przyjaciółką?To wczesna przyjaźń:)Tym Franio wyprzedził wieeeele dzieci:)Ale wiem,że dogada Się z nowymi dziećmi,malutki szok na początku a potem po Franiowemu:) Aga,franio to cudny dzieciak,nie jest i nie będzie samotny,To szczęśliwe dziecko i tak zostanie:) Nie wiem jak ot sie wszystko ma poukładać u mnie w wakacje,ale będą udane jak Nam się uda spotkać Spokoju na turnusie,odpocznijcie,czekam na wiadomości o postępach Franeczka,Radosnych,udanych wakacji dla Natki,zasłużyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Podpisać się tylko pod Prababką mogę, to Mądra Kobieta jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 dawno mnie nie było zaległości muszę nadrobić chciałem tylko przypomnieć, że wujek Zbysio ma dzisiaj gyburstag Franek, fajnego turnusu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Onkelu:)Zbysiu-100 lat w zdrowiu,pomyślności wszelakiej!!!Fajerwerki może ktoś wrzuci,ja nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 100 lat, sto lat!!! Coś mnie się zdaje, że mam coś lepszego dla prawdziwego faceta niż fajerwerki. http://thumbs.dreamstime.com/z/cygaro-koniak-17672544.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.07.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.07.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Lubię gdy już jesteście w domu:hug::DPoczekam na efekty.Poleniuchujcie i złapcie oddech,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.07.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 O matko i córko!!! My się z Francem turnusowaliśmy, mam nadzieję, że Onkel Zbysiu usprawiedliwi!!!! Zbyszku, sto lat, zdrowia i wszelkiej pomyslności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.07.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Franuś ciężko dochodzi do siebie po turnusie. Zawsze jest rudno ale teraz jakoś wyjątkowo.W ogóle mamy ostatnio kiepski czas, kurka wodna. Podczas turnusu miałam z krótki wypad z Franiem na pewną ważną konsultację. Jej wynik nie daje mi spokoju. Tzn dobry nie jest. Na razie nic nie pisze, bo przed nami kolejne 2 konsultacje, potem w połowie września szpital.Zmęczona jestem, tak po prawdzie. Moze jak trochę odpocznę to i jakieś plusy w śród minusów dojrzę.A może ja się po prostu starzeję? Boże za miesiąc Franc kończy 5 lat.Kiedy to zleciało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.07.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 No jesteście okroooopnie starzy;i Ty i Franio:)Złapcie głęboki oddech w spokoju domu,zróbcie Sobe spokojne wakacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Bardzo intensywny turnus to i potem zmęczenie duże... Najważniejsze, żeby spokoju i odpoczynku, to malec dojdzie do siebie. Ty stara, tia.... No to ja to już nad grobem chyba stoję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.07.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 No. Tośmy sobie pogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pogadamy w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts