Prababka 07.08.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ok,czuję bluesa,ale i tak to terapeuci i lekarze muuuszą za Franiem nadążyć:)Franio zaczyna wyrażać emocje,niech się głowią,w jaki sposób mu to ułatwić.Może szybko nauczyć Go pisania np. na klawiaturach,jest w stanie szybko to opanować bo same piktogramy mogą nie wystarczać.Trudny czas,ale kiedy był łatwy?dokładnie czytam co napisałaś ale Franio poznawczo nie stanie:)A ilu dorosłych nie pojmuje swoich ograniczeń?:)O ile faktycznie łatwiej bez rozumu:)Oby Mały nie czuł lęków,złość niech wyładowuje jak umie:)Niech choć Natka odpocznie,a Wam -uspokojenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Dziękuję Wam za życzenia dla Frania. Masz rację, Gosiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.08.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Przytulam Frania urodzinowo,posyłam dużo dobrych myśli i opiece aniołow polecam. Udanego wypoczynku dla Natki,Wam spokoju i dni beż przykrych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 08.08.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Franiu nasz kochany! Przyjmij od kolejnej ciotki życzenia wszystkiego, co najlepsze! Wierzę, że dasz sobie radę ze wszystkimi niedoskonałościami - taki mądry i bystry dzieciak na pewno sobie poradzi; trochę później niż inne dzieci, ale poradzi! :yes::yes: Uściski i podziw dla całej dzielnej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.08.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Wszystkiego najlepszego dla Frania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2014 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Jeszcze raz dziękuję za życzenia dla Frania Mam nadzieję, że jutrzejszy kinderbal urodzinowy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.08.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 4 Listopada 2014 przez bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.08.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 No i się udało!!!:)a odkręcanie kibelka to na tym forum chyba normalka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 11.08.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Tak,atrakcji nie brakowało,ale przecież dla Was to normalka,prawda? Rosnie Franio i z każdymi kolejnymi urodzinami wskakuje na "wyższą półkę".Robi to w swoim tempie i na zasadach proponowanych i dostosowanych dla Jego obecnych możliwości. Pierwsze chwile Frania na tym świecie i relacje z "teraz" powodują wzruszenie i podziw dla Niego i dla Was. Nieustająco:hug::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ojjj, jak se wspomnę ciąże i jego narodziny... A teraz - No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.08.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 No, DPS, masz rację JAK ZAWSZE, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.08.2014 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Od kilku miesięcy biję się z myślami w kwestii zamknięcia wątku Frania tutaj na FM. Tak sobie myślę, że 5 urodziny Frania są dobrym czasem, aby te myśli zrealizować, choć ta decyzja jest dla mnie naprawdę bardzo trudna. Pamiętam jakby to było wczoraj jak Ty, Aneta, naciskałaś na wyjście z wątku Tomka, aby Franek miał swoje miejsce tutaj. A przecież to było pięć lat temu! - ogromnie długi czas. Samej trudno mi uwierzyć, że Franio jest już taki "dorosły". Chciałam Wam podziękować za całe wsparcie, wszystkie dobre słowa, spotkania, rozmowy telefoniczne i te w 'realu', a przede wszystkim za kibicowanie Frankowi i nieustającą wiarę w tego niesamowitego małego dzielnego człowieka - sami wiecie, ile już zakrętów ma za sobą a kto wie, ile jeszcze przed nim. Dziękuję Wam i Redakcji także za dwie niesamowite akcje-aukcje. Wiemy, że bez Waszego wsparcia na pewno nie bylibyśmy tu, gdzie jesteśmy w naszej drodze z Franiem. Tyle osób stąd dane nam było spotkać osobiście - i my i Franek poznaliśmy prawdziwych Przyjaciół, tego jestem dziś pewna. W końcu beczka soli za nami. To dzięki Wam wszystkim mam w sobie tak ogromną potrzebę spłaty długu i będę ten dług spłacała cokolwiek by się nie wydarzyło. Franio i my nie znikamy - od trzech lat prowadzę blog Krasnala (http://dzielnyfranek.blogspot.com/), jest także strona na FB (https://www.facebook.com/pages/Dzielny-Franek/180269822033538?ref=hl) - zresztą te adresy raczej już dobrze znacie. Mam nadzieję, że będziecie tam odwiedzać Frania i nas. Trudna to decyzja, ale tak musi być i już. Ja to wiem i Wy to doskonale wiecie. Jeszcze raz dziękujemy za wszystko Pisałam to ja, Agnieszka, w imieniu Frania, Natki i Radka. :hug: Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2014 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 No i co mam Ci napisać... Największą szkodę wyrządziły Franiowi głupie i okrutne akcje niektórych osób na fm. Bezpardonowe i nieusprawiedliwione ataki. Rozumiem Twoją decyzję, choć tak bardzo mi szkoda... Ale na szczęście - ja Was zawsze znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.08.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Niezmiennie Aguś-zdrowia i powodzenia dla Całej Waszej Wielkiej Czwórki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.08.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Coś co ma początek ma też i koniec. Dziękuję za możliwość towarzyszenia Waszym zmaganiom,wierzę,że będą owocne. Pozwolę sobie poprzeć wypowiedź Depesi: słowa mają niezwykłą moc i należy przemyśleć co się mówi.(i pisze) Aga, ja Was znajdę i mam nadzieję,że się jeszcze spotkamy:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.08.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Rozumiem. Akceptuje. Ale troche mi smutno. Trzymaj sie Franiowa Rodzinko. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Skoro taka Wasza decyzja trzeba to uszanować. Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magan 21.08.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Agnieszko,chciałam Ci podziękować za prowadzenie tego wątku tu na fm.To dzięki niemu "poznałam" Frania ,byłam tu niemal codziennie,nigdy nic nie pisałam,więc teraz tak sobie myślę,że przynajmniej podziękuję.Pewnie,że mi smutno,bo razem z Tobą była tu bardzo fajna grupa ludzi,dzięki której ten wątek był taki wyjątkowy. Dużo zdrowia i radości dla wszystkich. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez magan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.09.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Dziękuję Wam za wszystkie wpisy tutaj i za maile. Edzia prosiła, abym zostawiła ten wątek otwarty dla wszystkich Franiowych Przyjaciół w potrzebie. A Prababka się skarży, że nie ma gdzie plotkować z Wami Nie mogę odmówić prośbie Ed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts