Prababka 13.09.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Edzia,jak Ty to robisz??? Aguś,lekkiego tutaj dalej pióra:)A z W-wy wracaj uspokojona!Rozglądaj Się dziś na skrzyżowaniach,Rogal tam dziś buszuje:))) O Franiu chcemy tu czytać do Jego matury,potem w Szwajcarii może Franio założy własnego bloga lub co to tam się wtedy będzie zakładało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.09.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jak miło,że zaglądasz Prababko:)Remonta ukończone? Zdrowie jako takie jest? Często zaglądałam,ale bez Agi pozwoleństwa szarogęsić się nie chciałam.. Trzymam kciuki za szczęśliwy pobyt i powrót Walecznego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.09.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 :bye:Swojaczko,zaglądam,pewnie jak sporo innych i czekam na słówka od Gospodyni:) Remont planowany zakończyłam,ale wiesz jak w starzejących się domach-jak z ludźmi,ciągle nowy remont się czai:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.09.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 To prawda,ale jeśli może pomóc remont to jest dobrze.Gorzej gdyby wchodziła w rachubę tylko...rozbiórka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2014 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Prababka mnie przygnała Gadajcie kobietki, gadajcie i szarogęśćcie się...Jezu, jakiś twór dziwny mi wyszedł był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 http://zoomia.pl/files/i/10/74/zwierzeta-hodowlane-drob-kaczki-gesi_big155716_10745042071352396098.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 01.10.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Co tu powiedzieć? Zmusiłaś nas, Aguś, do zaglądania na Facebooka (a ja niefejsbukowa - nie lubię i już!), na blog Frania (uwielbiam i już!), więc ten wątek trochę przysnął. I tak jakoś odwykł człowiek od gadania, choć jest na bieżąco z wiadomościami o coraz mądrzejszym i doroślejszym Krasnalu Uściski i pozdrówka dla całej Dzielnej Rodzinki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.10.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Agduś,piękne:) Wy juz pewnie nie pamiętacie:Gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska,poleciałabym ja...))) Ale Polacy nie gęsi:))))I ja się cieszę ,że Franio zdrowieje.Niech wraca do przedszkola na Tomatisa,bo On będzie gadał.Dupa mi się b. podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Prababce...? Dupa...? Chyba muszę przestudiować ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.10.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 :yes:studiuj,DPS-iu, właśnie się rok akademicki rozkręca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.10.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Coś Wam powiem - jesteście strraszne! A Prababka najstraszniejsza! (O DPS nie pisze nawet, bo wszyscy wiedzą, ze wiedźma). Ciężko jest odejść od pięcioletniego nawyku...no ciężko.. kurka wodna Jakaś niestabilna w decyzjach jestem. To skoro weszłam , napisze tylko, ze za Franiem dwumiesięczna diagnostyka od stóp do głów. Była narada międzymiastowa przez skypa - trójka speców się naradzała, co dalej z tym naszym chłopakiem, bo troche spraw niepokoi. Noo, w ciągu tcyh dwóch miesięcy kilka razy siwieliśmy Czekamy na kolejne wyniki i decyzje lekarzy - znowu na jakimś rozdrożu stoimy. jNawet nie chcę głośno o nich mówić ani pisać, co lekarzom po głowie chodzi. Jak nie napiszę to przypuszczenia te jakoś kształtu i realnego kształtu nie dostaną. Ale narazie o tym nie myślę. Teraz na tapecie jest koncert. A kilka dni temu, w miniony poniedziałek, poczyniłam byłam pierwszy poważny odczyt o Franku na konferencji naukowej. Po prostu odbija mi. Dużo sę dzieje, chwilami sądzę, że az za dużo. I studia podyplomowe są niesamowite. Tyyle się uczę i wdrażam w życie. Dziękuję, ze cały czas jesteście z nami. Mimo wszystko. Pisała to wzruszona matka labilna emocjonalnie bardzo. Edytowane 2 Października 2014 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ty się tak nie zruszaj, matka, bo wtedy same wiedźmy i straszne baby widzisz dokoła, Ty se uważaj, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.10.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Straszna żaba-słyszałam,ale żeby baba????:eek:Najstraszniejsza-m?Fiu,fiu....Patrzę na te gęsi nie rozpoznaję,która to ja? Zostaw Aga lekarzom,co lekarskie.Ja tu Ci kiedyś mówiłam o pediatrze,starym,sprawdzonym,prowadzącym mojego M.-On mówił,że nie wolno rodziców niepokoić diagnozą niepotwierdzoną(dot. wyższego "kalibru") ,trudne diagnozy sprzedaje się rodzicom po nabraniu pewności,że ...są! Koncert-mówiłam,że lubię młodych? Miłych doznań a Natka niech z luzikiem pobawi Się za wsze czasy:) Pisz,co u was-tu zaglądają też i fajne baby i chłopy nawet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Oj, Prababko - wszyscy wiedzą, że to JA jestem najstraszniejsza, wszyscy! Nawet matka Franciszkowa to wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 05.10.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Wróciłam i nałogowo wlaznąłam i banan się był pojawił na licu mym! Jesteście,hurrrraaaaa! Aga nie męcz głowy tym co może być,bo wcale być nie musi:hug:Franek to Szczególny Egzemplarz,niepodrabialny i brać medyczna wiele się jeszcze natrudzi nim to zrozumie.;)Nieustająco przytulam,mieszam we Franiowej słusznej sprawie i wszystkim dobrym (choć czasem jak trza to i strasznym babkom) zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.10.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Aga,nalep Sobie karteczkę (plasterek może?)z napisem:zajrzęć na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.10.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 A może by tak słów parę? Na blogu tyż głucho,zdrówko jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.10.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Aga,ja jestem uparciuch:)Powtarzam się,ale ja bym już Frania zabawowo-poważnie uczyła pisania.On widzi na piktogramach napisy,wzrokowo je zna,zna literki (słynny " logopeda":).5-latek piszący to już nie geniusz ani @:)dla mnie to wymóg chwili,zanim Franio zacznie mówić dużo,miałby ułatwioną komunikację,tak myślę.A czy pójdzie do szkoły państwowej,prywatnej czy domowej,czy jaką jeszcze wymyślicie-umiejętność pisania dużo mu ułatwi,od zaraz:)Tablecik z klawiaturą w rączce-i nauczyciel każdy dowie się czego Franio chce:)I samych dobrych wrażeń na koncercie:)Udanej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Prababko - czasem to się boję z Tobą gadać, za duży ten rozum masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.10.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Jak to miło tak sobie Was poczytać pozdrawiam czarownice wszystkie buziaki dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts