Zochna 16.03.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 matko, no Ile można Będzie dobrze. To na pewno "tylko" infekcja.. Będzie dobrze , na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.03.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dobrych lekarzy,nie obawiaj Się pytac,o wszystko co Ci przyjdzie do głowy.Musisz zrozumiec i obserwować.pieprzona epi.ale Franio jest mały,ma szanse na pełne wyleczenie,Tego Się trzymaj,Sił,łap chwile oddechu od myslenia o epi.Ja bym wolała,by od razu wdrożyli lek,ale wiem ze szkoły są różne.Może sie uda,że to pojedynczy epizod-zdarza się,albo bywają rzadko ataki,tfu,zadnych więcej,Poczekaj na decyzje lekarzy,spróbuj nie spalac mózgownicy.Nie przewidzisz niczego.Musimy czekać(nawet TY).I Natka się zlękła na pewno bardzo-stań na głowie,by się nie bała..Niech szybko Wam minie szok Aguś,to choroba,nie koniec świata,widziałaś,że można z tym żyć.Ogranicza trochę,ale nie zniewala:)Przytulam Was mocno.Pisz ile możesz i chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.03.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kręć Swojaczko dalej,potrzea:(Franek,nosek do góry,Aga-sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 18.03.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Aguś ! Cały czas wspieram Franusia i Was ! bardzo bardzo !! Wiedz, że ma być DOBRZE !:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Franek,trzymaj się chłopie,dasz radę.Nieustająco wspieram dobrą energią:stirthepot::stirthepot::stirthepot: Aga-jestem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.03.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Dziękuję Wam, wygląda na to, że mamy przełom.Taką przynajmniej mam nadzieję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.03.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Oby tak było,:yes:nadal mieszam we właściwym kierunku:stirthepot::stirthepot: Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.03.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dla Franulka ku dobremu !:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ja też mieszam mieszam :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dziękuję Wam, wygląda na to, że mamy przełom. Taką przynajmniej mam nadzieję.. Pisz jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Pisz jak jest . Nie wiem za bardzo, co napisać. Jesteśmy zmęczeni koszmarnie strachem. Zbieram informacje od lekarzy, dziś rozmawiałam z dr Frania z Litewskiej, była bardzo zmartwiona. Teraz badania i zobaczymy, co dalej. Dziękuję wszystkim za troskę o Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.03.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Aga ! Nadal bardzo wspieram Franusia ! Ślę energie zdrowia :stirthepot: Dla Was - Całej Rodziny wsparcie i dużo dobrych sił ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Aga, daaawno mnie tutaj nie bylo i jest mi wstyd chociaz nie powiem, czesto myslalam o tym malym okruszku i Tobie...(jak i kilku innych osobach z SOS fm) Poczytalam troszke blog i dolaczam do zaciskania kciukow i wspierania jeszcze wiekszego <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Aguś ! Byłam na blogu - jestem pewna ,że marzenie Franuli spełni się !! I to bez gadania - na 100 % Już widzę radość Franusia !! Na kiermaszu niestety nie mogę by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 No i wcięło mi część postu ! Aguś - na festynie nie dam rady być, choć ostatnio bywałam w Opolu - no szkoda - ale dam znać moim dawnym współpracownikom ! Nieustajaco wysyłam dobre energie dla Franuli !!:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.03.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeszcze raz dziękuję za wszystkie kciuki, smsy i ciepłe myśli.Mały powoli wychodzi z dołka, zobaczymy co i jak (medycznie) będzie dalej.A marzenie..też wierzę że się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.03.2015 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Odbyłam dziś dość długą rozmowę telefoniczną z Prababką. I dlatego właśnie jestem tu - żeby Ci Gosiu z całego serca podziękować za utrzymywanie życia w wątku Frania, za wiarę i kciuki. Za ciągłe powtarzanie, że tu na nas czekacie. Ja - przyznam szczerze i o tym Ci powiedziałam otwarcie, zwątpiłam w to już dawno. Nie Ty jedna z tych wierzących jesteś, więc te podziękowania nie tylko Tobie się należą, ale Tobie właśnie szczególnie. Choćby za ten aukcyjny szantażyk powrotowy Dzisiejszą rozmową bardzo mnie wzruszyłaś i poruszyłaś. O takie wyznanie publiczne Ci poczynię, a co I wiem, że jest możliwość, że nie odpowiesz na nie :rolleyes: Jak mówiłam Prabace przez telefon, jesteśmy sparaliżowani strachem o Franka. Nie grzebię w tym bolącym zębie, bo to teraz nic nie da. Czekamy, badamy, leki dajemy i tyle. Moje nieprzespane noce są moje. A jako Prababka rzekła - lat trza zeby się do tego przyzwyczaić. Za to starym zwyczajem, z dawnych czasów, chciałabym napisać tu coś ważnego. Coś, co miało miejsce wczoraj. Od zawsze uczyliśmy Natkę, że warto wierzyć (mimo wszytko), nie poddawać się i stawiać czoła najróżnorodniejszym wyzwaniom. Taką indoktrynację dziecię przez swe życie miało, że zawalczyła. I wygrała w pięknym stylu. Wczoraj późnym wieczorem dowiedzieliśmy się, że jako jedna z pięciu osób w Polsce otrzymała stypendium Fundacji STS Fryderyk Chopin i popłynie w dwumiesięczny rejs na żaglowcu Fryderyk Chopin!! 15 urodziny będzie świętowała nasza dziewczyna na Maladze!!! Wspieraliśmy ją w tym marzeniu, dopingowaliśmy i wierzyliśmy że jej się uda. I udało się. Życie jest pełne niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.03.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 NATKA - JESTEŚ WIELKA !! Gratulacje , gratulacje i jeszcze raz gratulacje Natko ! Fantastyczna wiadomość - Aga - nic nie pisałaś - a jak już to o pięknym wyczynie Natki ! I tak trzymać !! A Wasze życie ma nieść tylko dobre dla Was niespodzianki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 26.03.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Natka na Chopinie miałem płynąć w 1992. Niestety nie wyszło... Bida z nędzą. Popłyń za mnie Pamiętaj żeglarstwo to sztuka pracy w zespole. Wiem, że będzie bolało, ale płyń i nie patrz na głupoty dnia codziennego. Żeglarze zawsze są porządnymi ludźmi, bo doznali tego, czego szczury lądowe zrozumieć nie potrafią. Wyrazy wielkiego szacunku i uznania Gdy wrócisz będziesz innym człowiekiem i Twoja Mama to zobaczy Stopy wody pod kilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Natusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przygoda życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeglarstwo dalekomorskie jest jednym z najcudowniejszych przeżyć, wiem to z całą pewnością żeglując od 7 roku życia. Fantastycznie, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Prababka - długo by pisać o Jej zaletach i jeszcze by wszystkiego nie opisał. Niezwykła jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts