AgnesK 26.03.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Wariaty O Prababce jeszcze dopisać miałam - ona nic nie mówi, bo sobą głowy ludziom zawracać nie chce, ale trza Prababce energii pozytywnej przesłać i kciuków dużo zaciśniętych, bo ze zdrowiem nie ten-teges, panie.. Ps, Pokazałam Nat Wasze wpisy. Czytając post DPS zrobiła dziiiwną minę.. - Natusia??? - Ale to pani Aneta pisze. - A jak pani Aneta, to może pisać 'Natusia'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 No! Bo jużeś mi strachu napędziła, że się naraziłam, matko! Całe szczęście, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.03.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 W dzieciństwie śpiewaliśmy jakąś sląską,czy jakąś piosenkę:na spacer z panienką ,do kina z mężatką do teatru z wdowiuleńką ,a na cmentarz z babką Nie ma w niej nic o prababce:)Prababka tu tylko kibicuje:) Aga,to wątek FRANIA,Wasz!Niech zostanie Wasz!I nie jest tak,że to Ty tu wiele dostajesz-b. dużo dajesz tu innym.To zależnośc zwrotna:)Nie miałam wcześniaka ,autysty,tak walecznego dziecka w rodzinie ani wśród znajomych.Miałam takie szczęście.Czy nie będę miała takiego wnuka?Skąd mogę wiedzieć?Ci ,co mają jakiś kłopot ze swoim dzieckiem,zaglądają tu i biorą od Was wiarę i siłę.Ale sama Ty tez potrzebujesz wsparcia,często,słowem ,kopem ,dobrym słowem.Kruzoe miał Piętaszka do pogadania.Człowiek jest stadny,Całe trudne pół roku wakacyjne tu przemilczałas,zostałas Sama-wtedy gdy po raz setny świat Ci Się walił.O tym dowiedzieliśmy się ,jak już było na prostej.Nie zostawaj Sama,pozwól sobie na skargę a nam na wrzucenie słowa i kopniaka:)Twój wątek.dodaje wiary różnym ludziom-po złych przychodzą dobre chwile... ot życie:)Ludzie zaglądają,ale chcą czytać Ciebie,nie mnie:))) Piiiiiiisz.! Natce gratuluj serdecznie!Przygoda życia,przed Nią.Lubi góry,polubi żeglugę.To dobre inwestycje w Siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 27.03.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Aguś ! Słowa Prababki - proszę czytaj - wracaj do nich - bo Prababka ujęła pięknie to - co czuje wielu z nas ! Bądź tu na forum ! Uściski dla Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 27.03.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 No, Prababko, nic dodać, nic ująć! Ale od zawsze wiedziałam, że dobra z Ciebie duszyczka:) Aguś! Podczytujemy, ściskamy kciuki i kibicujemy, chociaż nic nie piszemy. Natka! - Gratulacje!!! Cała dzielna Rodzinko - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.03.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Gratulacje dla Natki. Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.03.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Dziękuję Wam. Prababko, tobie przytulasy podwójne:hug: Nat obudziła się nad ranem z koszmarnym bólem brzucha. Parszywa infekcja żołądkowo-jelitowa się do niej przyplątała:( I w tych okolicznościach przyrody oczywiście znowu martwimy się bardzo Frankiem. Oby tylko jego ominęła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jest szansa,że ominie-mam nadzieję,że Franio to przerabiał w szpitalu.(na kiedyś,tfu -przy torsjach ważne czy lek epi zdążył sie wchłonąć;jeśli nie trzeba podjechać do szp. uzupełnić zastrzykiem) szybkiego powrotu do sił Natce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 I Tobie, Prababko, to ważne... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dużo zdrowia dla Natki i trzymam kciuki żeby Frania nie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 28.03.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dużo zdrowia dla Natki i Franusia ! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Narazie sytuacja wydaje się być opanowana - Nat lepiej, Franc ok. Prababko, teraz będziemy Cię tu molestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 :hug:Dzięki,To może być chyba przyjemne?Dla mnie ale co dla Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Wyjechana byłam,ale po kolei. Dla Natali gratulacje,czeka Ją wiele wrażeń.Franiowi nieodmiennie sił dodaję i we wtorkowej intencji mieszam zapamiętale( ktoś się nie bał i podprowadził mi znaczek ) Aga,będzie dobrze, myśl pozytywnie:hug: Dla Prababki kciuki zaciskam i dobrymi myślami otaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2015 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 :hug:Dzięki,To może być chyba przyjemne?Dla mnie ale co dla Was?Już my wiemy co No :)Siedzimy se od 1 juz i zabijamy czas z syniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 I co, i co? Zabiliście? O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.03.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 O młodości! Na powaznie,to sen,to podstawa zdrowia Frania,wiesz o Tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.03.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Muszę czekać na opis w wersji papierowej. Z opinii takiej ogólnej nadal nic nie wiem. "Zapis nie jest idealny". Kurdeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.03.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Idź już spokojnie spać,dobrze????Tez możesz mieć nieidealny,i ja i 10mln Polaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.03.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nie ma zbyt wielu idealnych zapisów pracy "wnętrza",częściej są one indywidualne;)Kładź się i bądź uprzejma dzisiejszej nocy spać spokojnie. To nie prośba lecz bardziej polecenie.;)O znalazło się więc :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts