AgnesK 01.04.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Chodziło mi tylko o to, ze z informacji "zapis nie jest idealny" niewiele dla nas wynika. TZn wiemy tyle, co poprzednio.Dziś mam dostać papier do ręki Zobaczymy, co tam przeczytam.Tak czy inaczej wydaje mi się, ze dopiero hospitalizacja w Wawie wniesie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.04.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 A W-wa chce faks?U mnie taki opis prywatnego badania dają do ręki tuz po badaniu.Czy to było konieczne badanie?Kto to zlecil i po co ,jak masz taki problem z interpretacją?Wygląda na to,że miejscowa dr boi sie oddychać:)A ta dr z W-wy nie ma gdzieś gabinetu "chciwośc"?Może szybciej Ci powie.Aga jakoś to tak jest,że neuurol. nie spieszą się z lekami.Mam wrażenie,że dopiero kolejne eeg coś rozjaśni.Po badaniu masz jedno jasne-brak snu nie wywołal ataku,to dobra wiadomośc:)Zacznij Się szykowac spokojnie do Świąt,dobrze Wam to wszystkim zrobi:)Pilnuj snu Frania-niech on śpi:),wyłączaj tv,nie daj oglądać kreskówek w gorączce.Tyle chyba możesz zrobić do maja:)I epi nie lubi w podróży migania slońce -cień-drzewa przy drodze.Omijaj czynniki prowokujące i spokojnie czekaj na W-we! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.04.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Aguś-zdrowych ,spokojnych Świąt!Nie zamartwiaj Sie,nie wymyślisz nic.niczego nie wyprzedzisz.Bedzie dobrze!:hug:Odpocznij wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2015 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dzięki Gosiu.Na kilka dni wyłączamy się. Trzeba nam odpoczynku. Spokojnych i zdrowych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.04.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Spokojnej,zdrowej codzienności!Wróci,ja to wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.04.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 i znów dzień mija za dniem,otulam dobrymi myślami,pamiętam, wspieram.:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2016 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 No ledwo tu weszłam! Taka rdza na zawiasach drzwi wejściowych, że trzeba było walczyć by wejść. Miotłę mam, że tak powiem, każdy ma takie narzędzie na jakie sobie zapracował, ale co ja bidna tu z jedną miotła pocznę, jak tu tyle kurzu do sprzątania jest. Ja nie wiem, czy dobrze widzę, od tej pajęczyny, ale jakby ściany popękane, okna wykrzywione... I to takie rzeczy na forum budowlanym?! Ale czekaj, czekaj, jak tu budować potrafili to i rozwalone posklejają, czyś nie? Dobra. Stefek przyszedł i chce pomóc, ale przecież jemu miotły nie dam, bo jeszcze nam szyby z tych okien powbija i będzie kolejne do remontu... Czy ktoś mógłby przyjść i nam pomóc tu posprzątać? A Forumowa Matka niech się nie zastanawia, jeno kieckę do góry podwija i jak struś pędziwiatr tutaj pędzi. Niech nic nie tłumaczy i za nieobecność nie przeprasza, jeno niech nam odda wreszcie nasze Forumowe Dziecko! Na początek proszę przynieść drożdżówkę słynną ukręconą i upieczoną przez Frania, bo głodny sprzątać nie możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.05.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Oj Żelko. Stara jestem, się wzruszyłam.My o FM pamiętamy, o ludziach pamiętamy, o wszystkim, co ludzie tu zrobili dla Frania - cały czas. Nie da się inaczej.Ale czy ktoś tu drogę znajdzie jeszcze..hm...nie wiem. Tak czy inaczej spotkanie w sobotę u Edzi było naprawdę piękne. I cieszę się ogromnie, że mogliśmy wziąć w nim udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 drogę znalazłam łatwo:p ,jedno okienko umylam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Aga, znajdą drogę znajdą. Jestem tego pewna. Tu nic się nie stało co by nie można było odkręcić. Tylko śmierć nie można cofnąć, wszystko inne jest nam dane do naprawy. Takiego daru nie wolno zmarnować. Przecież mamy tutaj na forum paru Dzieciaczków z których należy brać przykład, że kłopoty są po to by je rozwiązywać i z nimi walczyć. Jeśli na tym forum, nie ma miejsca dla takiego aniołka Frania, to dla kogo będzie? Od kiedy Was tu nie ma, to forum straciło coś bardzo ważnego. straciło swoją prawą nogę. Dziewczynki Mirka robią co mogą, ale to tylko kobitki. Potrzeba nam mocniejszego faceta który sprawy, że to forum przestanie kuleć. Tym facetem jest Franio! Zawsze był i będzie! Dlatego, zostań, pisz. Ja wiem, że Franio sobie daje rady bez tego forum, ale to forum sobie nie daje rady bez Frania! Ty wiesz jak tu głupio się teraz wchodzi na to forum? Wykrzywione jakieś, ani to wejść, ani się wdrapać! Dlatego właśnie pisz. Tutaj Frania brakuje! Daj znać Franiowym Ciociom i Wujkom i niech ten watek żyje! Ja jestem szczęśliwa, że Was znowu tu widać i, że stało się to za pośrednictwom właśnie naszego Tomka i Edzi, którzy zawsze łączyli to forum i czynił tylko dobro. Nie wolno nam tego zmarnować! Ciocie Franiowe i Wujkowie, proszę pisać, pisać, pisać.... Edytowane 1 Czerwca 2016 przez EDZIA na prośbę Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Aga,dołączam się do prośby Żelki - wracaj na Forum To prawda co napisała Żelka brakuje nam Franka tutaj. Wiem żeś zapracowana, zatem choć krótko pisz. A tak przy okazji dla Franka i Natki Życzenia z okazji Dnia Dziecka Edytowane 1 Czerwca 2016 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2016 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Chciałam wkleić tu zdjęcie Frania i Tomka, z wątku Tomka i nie umiem. Nie chce wklejać jeśli skopiuję adres zdjęcia. Chyba, że coś źle robię.... Może Aga, wkleisz, bo takie piękne jest to zdjęcie. No i napisz trochę o Franiu. Prababko, okna umyte, teraz jakaś szydełkowa firanka by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.06.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Żelko,ja już tu się tak szar(ak)ogęsiłam,że nawet książki głośno czytałam:)Firanki Aga może nie zdzierżyć;da mi bana:)Położę sobie serweteczkę,przyniosę kawę i poczekam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Prababko, kochana Ty nasza, to ja z Tobą razem siedzę i też czekam. Herbatkę zieloną wypiję, bo mnie bardziej od kawy na nogi stawia... Aga, czy ktoś nagrał Frania jak na spotkaniu śpiewał Tomkowi Sto lat? Jeśli tak, to prosimy o nagranie i w ogóle, pisz coś, nooo, się nie ociągaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.06.2016 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Zostawiam tylko zdjęciei jutro wpadnę, bo juz grubo po północy i ledwię zyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Franio wreszcie do domu wrócił! Chwała Bogu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.06.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Wspaniale zdjęcia-dwaj budowniczy forum:)A gdzie niebieska koszulka muratora dla Frania,Redakcjo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Powiem tak, powiedzieć: FRANIO WALECZNY...to nic nie powiedzieć. Franio jest MOCARZEM ! Zawsze w to wierzyłam, ale od spotkania z Frankiem "oko w oko" już nie muszę wierzyć, ja to WIEM Zobaczyć Frania na kolanach Komtura, to jakiś kosmos Jestem szczęściarą, bo widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.06.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Wspaniale zdjęcia-dwaj budowniczy forum:)A gdzie niebieska koszulka muratora dla Frania,Redakcjo? Ha ha, genialny pomysł Gdy chłopaki zaczęli przebieranie w koszulki firmowe, pomyślałam, że tak małego rozmiaru chyba jednak nie przewidziano A szkoda. Tolu, ja też ogromnie się cieszę, że dane nam było się spotkać Żelko, wkrótce na spokojnie napisze, co u Frania. Teraz trudne dni u mnie (ogrom pracy i obowiązków, trudno złapać oddech). Tymczasem wracam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.06.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Spokojnie Matka, napiszesz, jak czasu znajdziesz. Dla nas ważne, że jesteście tutaj, reszta po woli. Co do koszulek, może Redakcja przy następnej okazji zorganizuje dla Frania i Dziewczynek Mirka. Fajna pamiątka by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts