AgnesK 08.10.2016 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Przed kilkunastoma minutami dojechaliśmy, zmęczeni jesteśmy dość mocno, ale cieszymy sę bardzo, ze udało nam sie WRESZCIE dotrzeć na forumowe spotkanie. Jutro przyjdzie czas na kilka słów i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Aga a wiesz jak nam było miło Was wreszcie / znowu zobaczyć. Mam nadzieję, że od wczoraj stan Franka się nie zmienił i jest w dobrej formie. Był super ...no i odkrył swoją pasję .... gitara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Tak, Franio fantastycznie śpiewał przy muzyce, tańczył no i ta fascynacja gitarą!!! Ale coś cudownego dano było mi zobaczyć jak Franio witał się z Tomkiem. Usiadł Tomkowi na kolanach i z takim pięknym uśmiechem, bardzo, bardzo delikatnie pogłaskał Tomka po brodzie!!!! Dla samego tego widoku warto było tam być, a gdzie dopiero cała reszta... Niech żałuję kto nie był na spotkaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Edziu, wszystko ok już, to musiało być takie chwilowe osłabienie spowodowane tą eskapadą. Dzięki :* Żelko, Radek nawet zrobił zdjęcie Tomka i Franka w tej chwili. Franko usiadł Tomkowi na kolanach, z ufnością, zupełnie jakby się nie widzieli tylko chwilę a znali od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.10.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Piękny moment chwycony:)Żelka pięknie opisałaś:)Aga,Tomek by Się może ucieszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Aga, Franio chyba brodą Tomka też jest zafascynowany. Tomek potem opowiadał, że z kilkoma małymi przerwami ma brodę od 1968. roku!!! Pasują do siebie z Tomkiem, bo maja w sobie ogromną wrażliwość i ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.10.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Jeszcze raz dziękujemy za wszystkie rozmowy i uściski. I niech najlepszym podsumowaniem będzie zdjęcie Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.10.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Aga, byliście na zjeździe ? Wy to macie mega-moc oczywiście, że żałuję, że nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.10.2016 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Zochno, ogromnie szkoda. Mam jednak nadzieję, że przy jakiejś innej okazji się wreszcie poznamy osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.10.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Trudno nam się spotkać wszystkim razem w realu,może damy radę wirtualnie?https://www.facebook.com/pages/Dzielny-Franek/180269822033538 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 28.10.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Wirtualnie - da się zrobić!! w sumie nie tak długo mam fb więc dziękuję za link! już przeglądam! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.10.2016 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Prababko, kochanym, wielkim człowiekiem jesteś (choć drobnicą taką). Dzięki Ci za wszystko :* Kendra, zapraszam do nas i wirtualnie i niewirtualnie U Frania dużo się dzieje - rozwojowo same cuda, i to jest najwazniejsze. Choć dzis zadziało sie coś, co nas mocno zaniepokoiło (neurologia znowu). Tak dla równowagi chyba. Obok Franka biegnie spraw, którą zgłosiłam do Rzecznika Odpowiedzialności Zawodowej przeciwko dwóm lekarkom - to biegun negatywny, ale dla równowagi, na drugim biegunie, szukuje się do odbiru drugiego nakładu ksiązki, do spotkania autorskiego (w Warszawie tym razem będzie). Krótko mówiac dzieje się wiele, czasem mysle, że zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.10.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Pisz nam prędko o tych cudach! Ten negatywny biegun ma się chyba całkiem neiźle:(Wczoraj mi na moim koncie fb pokazał się wykład-z najnowszymi prośbami o namiary i cenniki:( Drugi biegun -niech się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.11.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Już tam Was podglądam! Ale fajnie wszystko na bieżąco można poczytać buziaki i uściski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2016 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Prababko - o cudach będzie wkrótce na blogu. Bo gada chłopak, GADA jak najęty Kendro, ciesze się ogromnie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.11.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 To,że gada to cudownie a nie cud:)cieszę się z Wami:)Mam nadzieje na filmiki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Na własne uszy słyszałam jak Franio pięknie i czysto powiedział "wyrzucić", a to przecież bardzo trudne słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Jakby ktoś nie wiedział Franio ma już aukcję na Święta. można powalczyć http://charytatywni.allegro.pl/listing?charityOrganizationPurposeId=139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.11.2016 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Dzięki Żelko :*Tobie dziękuję za bombki na aukcje :*Ja ledwie żyję - za dużo sraw do ogarnięcia. Wpadłam tu licząc, że może jakaś aukcja dla dziewczynek się rozkręca.Będzie coś w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Nie było nikogo kto by aukcję rozkręcił, a teraz pocz. grudnia zacznie się Marymont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts