Żelka 23.12.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Franiu, kochany Dzieciaczku Ty nasz, Tobie i Twojej Dzielnej Rodzinie my ze Stefciem życzymy zdrowych i radosnych Świąt a w Nowym Roku, samych powodów do radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 11.02.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Puk, puk, jest tu jeszcze kto? Nadszedł czas rozliczeń podatków, informuję więc, że 1% od nas poleciał znowu do naszego przyszywanego wnuczka - Franka. (Może mój wpis zmotywuje niezdecydowanych i przypomni im o Dzielnym Franku, który wciąż potrzebuje wsparcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.03.2017 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Bpis, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :* U nas dzieje się tak dużo, że za włąsnym cieniem nie nadążam, staram się choć ze trzy wpisy miesięcznie na blogu Frania publikować.. Z najnowszych wieści - znaleźliśmy szkołę dla Frania, poza Opolem wprawdzie, ale ważne, że jest, że kadra nie boi się naszego chłopaka, ba - przyjmuje go z otwartymi ramionami.Franko gada jak najęty wprawiając w osłupienie wszystkich fachowców, którzy odradzali nam komunikację wspierającą dla naszego chłopaka. Jest ciągle kilka poważnych problemów zdrowotnych, ale ważne, że jak na razie ogarniamy je. No i przed nami proces z dwiema lekarkami - to tak dla równowag chyba, żeby za lekko nie było. Dziękuję wszystkim o naszym chłopaku ciągle pamiętającym i przy okazji zapraszam na aukcję Muratorową dla Dominiki - wystawiłam 2 egzemplarze "Dużych spraw" :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 17.03.2017 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Cześć, Aguś! Dzieje się, oj dzieje... i bardzo dobrze, że większość pozytywnie:) Podglądamy Frania na Facebooku, a jakże! (bo nie mamy wyjścia:)) Ale dobrze, że i tu się odezwałaś Super sprawa z książkami na aukcję, miałam walczyć o nie, ale musi mi wystarczyć wersja na PDF - (przy czytaniu nie obyło się bez łez w oczach) - dzięki za te wzruszenia i rozjaśnienie pewnych spraw. Uściski dla całej Dzielnej Rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.04.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Agnieszko przytulam i mocno trzymam kciuki by tego,który pożyczył nieswoje rzeczy RUSZYŁO SUMIENIE I JE ODDAŁ .Niech to będą dobre Swięta. Wierzę,że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts