Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Puk, puk, jest tu jeszcze kto?

Nadszedł czas rozliczeń podatków, informuję więc, że 1% od nas poleciał znowu do naszego przyszywanego wnuczka - Franka.

(Może mój wpis zmotywuje niezdecydowanych i przypomni im o Dzielnym Franku, który wciąż potrzebuje wsparcia :yes:)

• 1 month później...

Bpis, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję :*

U nas dzieje się tak dużo, że za włąsnym cieniem nie nadążam, staram się choć ze trzy wpisy miesięcznie na blogu Frania publikować..

Z najnowszych wieści - znaleźliśmy szkołę dla Frania, poza Opolem wprawdzie, ale ważne, że jest, że kadra nie boi się naszego chłopaka, ba - przyjmuje go z otwartymi ramionami.

Franko gada jak najęty wprawiając w osłupienie wszystkich fachowców, którzy odradzali nam komunikację wspierającą dla naszego chłopaka.

Jest ciągle kilka poważnych problemów zdrowotnych, ale ważne, że jak na razie ogarniamy je.

No i przed nami proces z dwiema lekarkami - to tak dla równowag chyba, żeby za lekko nie było.

Dziękuję wszystkim o naszym chłopaku ciągle pamiętającym i przy okazji zapraszam na aukcję Muratorową dla Dominiki - wystawiłam 2 egzemplarze "Dużych spraw" :*

Cześć, Aguś!

Dzieje się, oj dzieje... i bardzo dobrze, że większość pozytywnie:)

Podglądamy Frania na Facebooku, a jakże! (bo nie mamy wyjścia:))

Ale dobrze, że i tu się odezwałaś :hug:

Super sprawa z książkami na aukcję, miałam walczyć o nie, ale musi mi wystarczyć wersja na PDF - (przy czytaniu nie obyło się bez łez w oczach) - dzięki za te wzruszenia i rozjaśnienie pewnych spraw.

Uściski dla całej Dzielnej Rodzinki!!!

• 4 weeks później...