Agduś 23.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Też nie wytrzymałam i kliknęłam "odpowiedz". Właściwie to nie mam nic ciekawego do napisania... Że zachwycam się Franiem - przecież to oczywiste! Że trzymam kciuki, cieszę się z każdej dobrej wieści, kibicuję wiernie? To też oczywistość.No to tylko melduję, że jestem, że cały czas wysyłam dobre myśli i... że dzisiaj będę wpadała tu póki nie przeczytam tych zapowiedzianych gorszych wiadomości, bo się niepokoję. PS Nawet, gdyby był tu ktoś z ZUS, to nie odważy się nic zrobić - bałby się zjednoczonych sił Forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale piękny ten Nasz Franuś - nawet nie widać po nim jak dużo przeszedł. Siłacz z niego że hej, no ale co się dziwić jak Matka Siłaczka!! Dalej kciuki trzymam i buziaki wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wzruszyła mnie Wasza historia, łezka w oku sie zakreciła. Jesteś silną kobieta, podziwiam Cię, Twoją walke o synka!! Trzymam kciuki- BEDZIE DOBRZE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 23.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nooo Kochana przegiełas teraz! łobsmarkałam klawiaturę, siebie, spodnie i co tam jeszcze popadło!Nie będę pisac wiele. Napisze tylko ,że ja się codziennie modlę za Franusia i modlić nie przestanę!Sąsiadów to całuj i wychwalaj bo takie ludziki wokól to skarb! A Franio Supermen- to jakby się rozumie samo przez się!!Trzymaj się kochana- dużo siły życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 I ja jestem cały czas z kciukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Agnes Superman jest przesłodki - do zacałowania. Najważniejsze, że pan doktor jest zadowolony z efektów. Agnes, będzie dobrze i Maluszek jeszcze nam wszystkim pokaże.Co do urlopu.... na pewno coś wymyślisz. P.S.Zajrzyj do pocztypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 23.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Franek jesteś cudny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Usciski zostawiam dla dzielnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Franek dostał dzisiaj pierwszy w życiu list W dodatku polecony Dobrze, że pan listonosz nie robił problemów w kwestii własnoręcznego podpisu Przyszła dokumentacja Frania z Wrocławia. Nasz smyk ma w sumie ...17 stron wypisów z trzech szpitali.. Jak czytam te strony, to faktycznie trudno uwierzyć, że skrzacik dał radę.. Ale to już było, teraz patrzymy ino do przodu Środowy termin na usg mózgu już zaklepany. Potrzebujemy tylko skierowanie z przychodni (pierwsze badanie, które wykonujemy w ramach NFZ!) i...jest problem Już nawet nie chce mi się opisywać całej rozmowy z dzisiejszego ranka, w każdym razie po południu w przychodni miała odbyć się burza mózgów ( chyba musguff ) i jutro rano mamy się dowiedzieć czy skierowanie będzie Kolejna rzecz do skoordynowania: szczepienie Synagisem. 5.11 była pierwsza dawka, czyli ok 5.12 powinna być druga. Preparat może być dostarczony tylko do apteki szpitalnej, ale nie wiadomo czy załatwimy podanie małemu Synagisu w szpitalu Bo uprawnienia, przepisy itd.. A tak w ogóle, to problem ze skierowaniem na usg wynika m.in. z tego, ze nie oddałam w przychodni karty szczepień, ale nie oddałam jej dlatego, że małemu ma być podany Synagis no i tę kartę mam ja bo nie wiadomo gdzie mu ów Synagis zostanie podany.. osiwieję.. Nie dość że Ministerstwo Zdrowia ma w ...d.. (sorry) wcześniaki, nie daje zielonego światła na szczepienie maluchów z dysplazją, to jeszcze na każdym kroku problemy, nawet jak się szczepionkę kupuje samodzielnie. Dobra, chrzanić to, skoro udało się załatwic dla Franka klinikę we Wrocławiu to zatwienie podania Synagisu jest juz żadnym problemem, prawda? Dziękuję za prezenty, uściski i słowa zachwytu dla/nad Franka/-kiem Agduś.. Zjednoczone Siły... w rzeczy samej No własnie, miałam już kilka razy o tym napisać: nie mówcie, że jestem jakąś-tam-wyjątkową-matką. Wszystkie jesteśmy wyjątkowe, wszystkie zrobiłybysmy tak samo! I XX i Tabaluga i Żelka były w podobnej sytuacji, wiele z nas też miało pociechy w szpitalach... przecież dla tych skrzatów dałybyśmy się pokroić (Ale i o tym kiedyś opowiem, takie refleksje poszpitalne, któregoś dnia - jak nie będe miała za bardzo o czym pisać ) A jutro ma być opis EEG. Nerrrrrrrwy... Dobrej nocy kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Aguś - nawet mi nie pisz takich rzeczy, bo mi się podnosi ciśnienie. Wiem, że dacie radę Popatrz wstecz- w zasadzie teraz do pikuś, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie umniejszając sytuacji (której nie powinno kurna być ) Aga, dacie radę! Kto jak nie Wy? A my tu wszyscy będziemy kciuki trzymać! I energię dobrą słać w Waszym kierunku Dobrej nocy. Dla całej Waszej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.11.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja chciałam powiedzieć dzień dobry i połaskotać Frania w stópkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Przyszłam z jajecznicą . http://justyna.uwielbiam.pl/recipies_pic/108_org.jpg Agniesiu..ech, ja Ciem tak ściskam, że że..uh I buziak dla Glisdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 oj jaki Franuś jest już duży ! trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 24.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam, ja też zaczynam kibicować Frankowi, jest śliczny, dzielny, niech rośnie zdrowo, przybiera pięknie na wadze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Się w pale nie mieści! Agnes powinna teraz siedzieć z Frankiem, głaskać i dopieszczać, a pielęgniarki powinny SAME wydzwaniać do niej z pytaniem, czy ten termin badania jej pasuje, czy wolałaby inny. A tu jeszcze trzeba wszystko załatwiać, biegać, prosić... Chore to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 z pozdrowieniami wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ależ ten Nasz Franuś ma fałdziorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a ja chciałam powiedzieć dzień dobry i połaskotać Frania w stópkę Aga, ty mnie nie drażnij ino pisz czyś już urodziła! Zakłądam, że tak, O zdjęcie proszę tu u Frania I Ivo też o zdjęcie Maciusia. Nie mam czasu na kopanie na FM, pewnie gdzieś się już chwaliłyście dziewczyny. Zia, dzięki za jajecznicę Mały zasnął, lecę ugotować obiad. O reszcie popisze wieczorem Miłęgo dnia EEG ma byc wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 To i ja jestem z kciukami i dobrą energią Na temat NFZ się nie wypowiem, bo jak pochodziłam sobie ostanio po różnych oddziałach dziecięcych ( w ramach stażu na specjalizacji ) to co wiedziałam jest niczym w porównaniu z tym czego się dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts