sylvia1 07.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 uśmiech łobuzerski? A te iskierki w oczach? Oj będziesz miała problem jak chłopak zacznie panny podrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.03.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Oj cioteczki i wujkowie kochani.. jak ja się tego łobuzowania nie mogę doczekać. Ale wierzę, że marzec bedzie dobry, ze Franiu zacznie obracać się na boczki i że zacznie trzymać zabawki w łapkach. To nasz plan minimum na ten miesiąc.Sylwia, Aneta, jak Wasze maleństwa? A Franek na siatce dla skrajnych wcześniaków wygląda tak (wzrostem wszedł juz nawet na 3 centyl dla dzieci urodzonych o czasie!! tylko ta waga kogucia..): http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.weight.png http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.height.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Aga u nas dobrze, mamy Rodziców od piątku i Łukaszek wniebowzięty Ciągle jeszcze nieswój po szpitalu ale z każdym dniem widać poprawę Siatkami to Ty się kochana nie przejmuj mój jest donoszony i zawsze kiepsko na siatce się plasował nigdy nie było lepiej jak 10, teraz z wagą jest na 3 ale pracujemy nad podtuczeniem Okruszka Jeszcze zatęsknisz za spokojnym leżeniem Krasnala jak go Będziesz miała pelno wszędzie - a nastąpi to zapewne szybciej niż sie spodziewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dzień dobry kochane dzieciaczki Słoneczka dużo , mało mrozu i buziaczki od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 08.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Agnes nie boj nic. Ja cala podstawówkę byłam najmniejsza i najdrobniejsza, a potem dogoniłam. Z reszta nie liczy sie wzrost i siła tylko upór, a tego naszemu Franusiowi nie brakuje!!!! Jak bedzie chciał to Pudziana dogoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No pewnie, że ciocia Zeljka rację ma! A na boczki to on będzie się lada dzień obracał, zobaczysz, Aga. Aneta - super, bardzo dobrze, że dziadkowie są z Wami, Łukaszek powinien szybko zapomnieć o szpitalu i wrócić do siebie! Tralala, jaki ładny dzień dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A my zaraz do szpitala na badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 08.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękuje za życzonka i Franiu też się ładnie wystroił dla ciotek jak widzę każdy do tej wiosny tęskni, wiadomo chce się żyć jak ciepło i ptaki się drą codziennie, i rachunki mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 oj wiosna niechby była a nie -6 rano na termometrze.Maluch rozrabia. Więc chyba dobrze się ma. Ja się zmagam z zatwardzeniami, zgagą i katarem ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Aga ściskam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziękiję za życzenia A co do wagi Frania: będzie wielki sercem,rozumem, osobowością, więc mały nigdy nie będzie. Zgagę neutralizuje;słodkie mleko,migdały. Na katar maść majerankowa pod nos i wygrzewanie się w ciepełku.Z rozrabiania Malucha tylko radość Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jestem tak wk... na lekarzy ze az brak mi słów..Aneta, nie wracajcie do tej chorej polskiej rzeczywiśtości..Wieczorem opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 08.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 coś z wątrobą kurczaka AgnesK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.03.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 za wątrobą już nie mam czasu latać Tarczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przed sekundą skończyłam rozmowę z Agneską. Ludzie...to się w żadnym łbie nie mieści, nawet końskim...tu trzeba kałasz, p/pancerny i wiadro granatów. Aneta nie wracaj tu. Może za 25 lat coś drgnie. Ale nie teraz. Jeszcze nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.03.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Kurcze, dziewczyny straszycie A co z Franiem? Co tarczyca? Co wątroba? Agnes, oddech, oddech, Franio jest najważniejszy, wszystko będzie ok. Czekam do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Agnes mocno przytulam. wyklnij ile możesz wykrzycz. Ech nasza rzeczywistość...trzymam mocno kciuki za kurczaczka. Nie takie rzeczy pokonał... Anetas cieszę się że Łukasz wraca do równowagi po szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cóż rzeczywistośc brutalna Aga całuski dla Frania, odezwę się w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts