Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj cioteczki i wujkowie kochani.. jak ja się tego łobuzowania nie mogę doczekać. Ale wierzę, że marzec bedzie dobry, ze Franiu zacznie obracać się na boczki i że zacznie trzymać zabawki w łapkach. To nasz plan minimum na ten miesiąc.

Sylwia, Aneta, jak Wasze maleństwa?

A Franek na siatce dla skrajnych wcześniaków wygląda tak (wzrostem wszedł juz nawet na 3 centyl dla dzieci urodzonych o czasie!! tylko ta waga kogucia..):

http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.weight.png

http://www.siatkicentylowe.edziecko.pl/embed/17494.height.png

Aga u nas dobrze, mamy Rodziców od piątku i Łukaszek wniebowzięty :lol: Ciągle jeszcze nieswój po szpitalu ale z każdym dniem widać poprawę :wink:

Siatkami to Ty się kochana nie przejmuj :wink: mój jest donoszony i zawsze kiepsko na siatce się plasował :wink: nigdy nie było lepiej jak 10, teraz z wagą jest na 3 ale pracujemy nad podtuczeniem Okruszka :wink:

Jeszcze zatęsknisz za spokojnym leżeniem Krasnala jak go Będziesz miała pelno wszędzie - a nastąpi to zapewne szybciej niż sie spodziewasz :wink:

Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif

Samych słonecznych dni i uśmiechów dzieci :p

Gość coolibeer
W Dniu Kobiet pragniemy Wam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy każdej z Was gościł tak samo często, jak w tym dniu

Agnes nie boj nic. Ja cala podstawówkę byłam najmniejsza i najdrobniejsza, a potem dogoniłam.

Z reszta nie liczy sie wzrost i siła tylko upór, a tego naszemu Franusiowi nie brakuje!!!! :D Jak bedzie chciał to Pudziana dogoni! :D

No pewnie, że ciocia Zeljka rację ma! 8) :D

A na boczki to on będzie się lada dzień obracał, zobaczysz, Aga. :D

Aneta - super, bardzo dobrze, że dziadkowie są z Wami, Łukaszek powinien szybko zapomnieć o szpitalu i wrócić do siebie! :D

Tralala, jaki ładny dzień dzisiaj! :D :D :D

Dziękuje za życzonka :D i Franiu też się ładnie wystroił dla ciotek :D

jak widzę każdy do tej wiosny tęskni, wiadomo chce się żyć jak ciepło i ptaki się drą codziennie, i rachunki mniejsze :roll:

Dziękiję za życzenia :) A co do wagi Frania: będzie wielki sercem,rozumem, osobowością, więc mały nigdy nie będzie. :D Zgagę neutralizuje;słodkie mleko,migdały. Na katar maść majerankowa pod nos i wygrzewanie się w ciepełku.Z rozrabiania Malucha tylko radość :lol: Pozdrawiam.

Przed sekundą skończyłam rozmowę z Agneską.

Ludzie...to się w żadnym łbie nie mieści, nawet końskim...tu trzeba kałasz, p/pancerny i wiadro granatów. :evil:

Aneta nie wracaj tu. Może za 25 lat coś drgnie. Ale nie teraz. Jeszcze nie teraz. :evil:

Kurcze, dziewczyny straszycie :roll: :(

A co z Franiem?

Co tarczyca? Co wątroba?

Agnes, oddech, oddech, Franio jest najważniejszy, wszystko będzie ok.

Czekam do wieczora :roll:

Agnes mocno przytulam. wyklnij ile możesz wykrzycz. Ech nasza rzeczywistość...

trzymam mocno kciuki za kurczaczka. Nie takie rzeczy pokonał...

Anetas cieszę się że Łukasz wraca do równowagi po szpitalu